Måndag, sista november.

Imorgon är det en månad kvar! Trevligt.
Fick mvg på historiaarbetet jag svor över förra söndagsnatten också så pappa köpte hem feta muffins för att fira haha. Tror det var första gången jag fått nåt för att fira (även om det var för skojs skull såklart;)) och då har jag ju fått mvg otaliga gånger sen man började få betyg. Firade även själv att jag fick mitt mvg och att det är en månad kvar tills jag flyttar med att låta mitt kort jobba lite. Blev lite mer textilier i form av kuddar, mattor och lite annat också beställt. Och en halsduk. Och ett nagelvårdskit med kräm och sånt, men det behöver vi inte tala högt om för sånt skulle jag ju inte lägga pengar på ;)

Nu tittar jag på Ullared och sen ska jag nog gå och lägga mig tidigt idag för jag är trött. Imorgon är det nationella i engelska igen - reading and listening denna gången. Är kanske lite udda att jag hellre har det än vanlig lektion, men prov känns oftast ganska gött att göra, man blir av med lite adrenalin. Måste skriva i kurspappret på morgonen och lämna in det på vägen till skolan, får se vilka kurser jag väljer. Tror det blir eng b, matte b, svenska b, biologi a, kanske religion, kanske datorkunskap, kanske nåt språk antingen tyska eller spanska. Får se imorgon.
Denna veckan har jag vanligt engelskaprov, inlämning av filmrecensiongrej, måste göra minst ett matteprov också. Har fortfarande inte gjort ett enda mattetal. Måste nästan vara rekord att ha gått tills december när man började i augusti att inte göra ett enda mattetal. Vet inte om jag ska vara stolt eller tycka att jag är dum i hela huvudet. Imorgon blir det nog ändring. Scary, in i mattevärlden ;)

Två veckor och typ två dagar tills jag har leeeedigt. Awesome. Längtar. Som. Fan. Fan. Fan. In. I. Oändligheten.


Japp.


Faktiskt.


Later!

Nattish

Jag borde nog sova nu eftersom jag ska upp tidigt, men bara för att det är helg så är jag uppe av ren princip. Kommer kännas jättesmart imorgon. Eller ja, om några timmar då. Sitter och lyssnar på den här låten istället:


Come Home-OneRepublic

Det var länge sedan jag lyssnade på OneRepublic så det var på tiden nu. Goodness. Sen tittar jag på den här sidan också:

PeopleOfWalmart

Too funny! Tittar in där när jag vill ha lite mindless and evil fun :p Människor alltså...människor. Gotta love 'em. Cause you sure as hell can't stop staring at them.

Later!

23:03:45

Sådär, då har man sett alla Stieg-filmer. Första var bäst, sen trean och tvåan. Fast jag tycker ändå att tvåan var bättre än vissa i mitt konstanta biosällskap tycker ;) Sevärda är dem i alla fall. Lisbeth Salander har ju skönaste stilen ever på både språket och kläderna, även om jag tror att den mängden nitar hade sett rätt konstigt ut på mig. Faktiskt.

Sen att när man kommer hem ser Thåström sjunga "Kort biografi..." på tv gör ju kvällen ännu lite bättre. Vill ha samlingsskivan i julklapp och se honom i Göteborg den fjärde februari.

Nu kollar jag på mtv och Foo Fighters är med på Storytellers. Älskar att få höra historier bakom låtar man hört. Och livshistorier överhuvudtaget. Sen stod det nåt om att Muse ska vara med på nästa program på mtv idag och det är ju superawesome too. Me happy. =D

Imorgon blir det nog IKEA hoppas jag! Och nu är Muse på! Later!

Jahopps

Kom på för en stund sen att jag inte har engelska idag för att de ska ha speaking-nationella och det gjorde jag och en annan tjej förra veckan så jag börjar inte förrän tolv. Jahopp. Då har man några timmar till att ta det lugnt på, nice.

(Någon mer än jag som har fått en thing för Gavin Rossdale nu pga att han var med i Criminal Minds igår? Hot! =D)

Fredag

Var duktig igår och gick och lade mig vid tio! Gick upp vid sju så jag har sovit läänge. Gött. Idag står det några lektioner på schemat sen slutar jag kvart över ett. Tror jag kanske ska färga håret idag, men vi får se. Ikväll blir det antagligen bio om inget ändrar den planen. Har velat gå på bio i evigheters evighet, men det har inte funnits tid till sånt. Stieg Larssons senaste, hoppas den är bra. New Moon blir förhoppningsvis nästa! Kan ju inte gå alltför länge utan att se den ;) Tror att jag ska läsa New Moon, Eclipse och Breaking Dawn i januari, men då får jag börja när jag har gott om tid för jag vet ju hur addictive de där böckerna är. Twilight läste jag förra januari och damn, vad jag läste. Man fastnar på ett kick. Går knappt att lägga ner, jag läste hälften en dag, sov några timmar och läste sedan ut den :p

Helg om några timmar, yay! Lägger in morgonens låt, lyssna inte om ni inte vill få den på hjärnan för jag har nynnat på denna i flera dagar!

Later!


Jag vill åka till Dubai

Jfyi.

Dripp dropp, låter blodet från min plånbok

I did some more damage... Fast det var bara nödvändiga saker så det räknas väl inte, eller hur? ;)
Gick till Skene Järn efter skrivningen och köpte lite burkar (som man kan skriva på) till skafferiet, en grytlapp från Sagaform, en ergonomisk fin potatis/grönsaksskalare och ett finfint knivställ med fem knivar och slip, har inga knivar sen innan.



Sånt här gör mig GLAD

I'm a sucker for flash mobs :p


Torsdag

Betalade min första hyra inatt, jippi. Glad, men pank. Typ. Och kommer ni ihåg att jag sa att jag inte skulle köpa något annat än lägenhetsprylar tills i februari? Yeah.

Ha.

Ha.

HA!

Har beställt från tre olika sidor denna veckan. Eyeko, en sminksida och H&M. Fast den sista var faktiskt nästan bara lägenhetsprylar. Och en klänning till Alex, en kjol till mig och en tröja till Oskar. Min plan crashade och burnade alltså.

Oj, nu innan inlägget är färdigskrivet så kan vi lägga en fjärde sida till min shoppinglista denna vecka. Ellos. Beställde precis en steghylla som jag har haft ögonen på i flera månader, men den kostade 999 kr förut och nu var den på rea så jag fick den inkl frakt för 444.50! Som hittat! Ska ha den i badrummet tror jag. Kommer bli finfint.

Klockan ett ska jag ha nationella i engelska - writing. Shoot me. Men idag är det exakt fyra veckor kvar till julafton och två veckor och sex dagar tills jag har julledigt, så det känns bra ändå. =D

Måndag var det, tisdag är det

Satt med arbetet hela natten och hann klart i sista sekund. Blev klar vid halv tolv och arbetet skulle in innan tolv! Fast när jag kom till skolan (hade smsat och sagt att jag skulle till läkaren så jag fick lite mer tid på morgonen ;)) så hade läraren släppt folket tidigare så jag fick vänta i 45 minuter på att han skulle komma tillbaka från lunchen... Inte direkt det roligaste man kan göra när man inte har sovit på 25 timmar och är så koffeinfylld att man har svårt att ha kvar fötterna på marken! Men men, arbetet blev inlämnat, kommer få svår chock om jag får mvg på det men hoppas kan man ju göra. Fanns massa saker jag hade velat ändra, men jag skrev som en tok hela natten så ingen tid fanns. När jag kom hem tog jag det lugnt en stund och sen var jag tvungen att sova så jag sov från två till sju :p

Nu är det dags att sova igen...Vill ha julledighet nu!!

Haha gotta love smart criminals!


Take me to a country far far away

Titta så fint mitt knä är efter min snygga markkramning igår. Jävla långa halsduk! Det hade ju inget med att jag är världens största klant att göra att jag ramlade eller så :p



Alltid vänster knä! Dumbass... Och så har jag ett fem cm långt rivsår vid fotankeln efter att jag rev mig med min klack igår, mitt vänsterben ser ut som det brukar göra i juli efter vingliga utekvällar, inte i november efter att ha druckit för mycket julmust.

Och ja, jag har inte börjat med historian än...gaaaahhhh.

Söndag bloody söndag.

Jag vill inte börja skriva på den här skiten!! JAG VILL INTE! Funderar på att strejka, men det hade ju bara drabbat mig själv så det är väl uteslutet då. Tio sidor tills imorgon som jag måste få MVG på. Ingen press där inte.



Someone please come here and hand me an awesome paper that I can just hand in and get an instant A on. Anyone? Fudge, I guess I'm gonna have to do it myself. Hej då nattsömn. Syns igen någon annan dag.


aaaaaahhhhhh

Jag hatar cliffhangers!! Får vänta i nån månad innan man får veta vad som händer ju... Vill veta nu!

Ikväll ska jag till assberg. Ska försöka komma i tid denna gången :p
Annars denna helgen blir det pluggeristuga hemma. vVviIilLllLl iIinNntTteEe!

Mitt fina soffbord är hemma nu. It's so shiny! Aint nobody gettin' near my table without a coaster! :p Här är några less than stellar pics på det:




Och här är en produktbild:


Later!

Lookie lookie

It looks so dreamy...alldeles fina färger och megasvampar och allt...och Alan Rickman som larv!


♫...and I feel nice, like sugar and spice...♫

Soffbordsföretaget ringde idag och sa att de skulle hämta borden från lagret i Borås imorgon och sen skulle köra förbi Skene och att de då kunde lämna av bordet här. Så nu ska morsan och farsan hämta det vid Willys imorgon, jag kan inte för jag har nationella i engelska - writing. Superbra service!

Mycket bra dag idag alltså. Nu med soffbordet, innan med mitt nationella i engelska - speaking. Jag rockade sönder med mitt allmänna awesome talk, sa inte fel och snackade utan brytning så jag blev jättenöjd! Sen fick jag bra feedback på min historiainlämning som jag dock bara kunde få G på för att vår grupp inte lämnade in i tid, hemska gruppskit. Men det var ändå skönt även om jag inte fick något äkta betyg på det att få veta att läraren tyckte att det var riktigt bra gjort, känns bra inför inlämningen jag ska ha gjort innan måndag som jag måste få MVG på och inte ens har börjat på än :p
Den inlämningen jag fick feedbacken på hade jag bara skrivit ihop väldigt snabbt under natten innan vi egentligen skulle lämna in och jag var inte helt nöjd med den för det var massor jag kände att jag kunde göra bättre, så att få veta att den var bra känns gött. And reassuring.

Att jag också har ätit tortillas/tacos idag och nu dricker julmust gör denna dagen extra levnadsvärd! Och snart är Vem Vet Mest! Jag har haft världens sug på att spela Trivial Pursuit idag och igår, vet inte var det kommer ifrån för jag har inte spelat det sen högstadiet. Weird.

Later!

CT och AS

Vill se den här nu! I'm in a loving mood. Eller för att se love på film i alla fall. Synd att den inte är ute förrän femte februari i the states och första mars i mellanmjölkslandet. Orka vänta tills dess!

Och hör ni sista låten? ♥

 

(och nu märker jag att Lasse Hallström har regisserat, pluspoäng för den här filmen alltså!)


Måndag

Fick hem mitt Nelly-paket idag och ett av de två paren passade. Som tur var så var det det paret jag ville ha mest så jag är nöjd. Alex fick de andra plus att hon hade ett par i paketet också så nu har jag nog gett henne typ fem par skor denna hösten...Bajsunge som ska ha de perfekta Nelly-fötterna, lång-smala jävlar.

Imorgon är en lång dag, så det får bli att man tar med sig datorn igen och kollar lite avsnitt så tiden går under de lååånga rasterna. Ska nog till syon också och fråga lite om kurserna till nästa termin. Ska nog gå svenska b, engelska b, biologi a, datakunskap, matte b, tyska och kanske spanska. Vill gå många poäng så jag slipper gå där i flera år. Det blir att skaffa sig en massa disciplin. Good luck to me. Just nu hoppas jag bara att man fortfarande kan anmäla sig för det var någon i min svenskaklass som sa förra veckan att anmälan skulle vara inne redan. Hade ingen aning om det, har inte fått någon info så jag HOPPAS verkligen. Annars får jag väl gå kurser som det finns nån ledig plats kvar i. Yeah yeah, det ordnar sig väl.

Nu börjar Ullared! Later!

Lördag

Var aptrött igår pga veckans få sömntimmar så jag gick och lade mig före elva och sov i femton välbehövliga timmar! Blev jättestel av att ligga ner så länge att jag har gått runt här hemma och sträckt och böjt och sett allmänt psycho ut nu ett tag. Nu ska jag fixa med naglarna och samtidigt kolla på något. Vad vet jag inte, kan bli tv, något avsnitt eller film. Känner mig inspirerad av Louises mellanstadiebilder så jag slänger upp en på mellanstadie-Sofia också!


Se så ljushårig jag är! Mina fötter är av samma storlek som nu :p

Måste scanna in fler gamla bilder, detta är den enda jag har från den tiden på min dator. Later!

Yay for me

Debatten gick bra! Jag kände mig helt oförberedd före, men det löste sig ganska bra. Jag hade bäst argument och framförde de bäst också tycker jag och även om den andra gruppen var välförberedd så hade de inte speciellt många svar eller motargument på de saker vi framförde. Sen sa jag en massa saker i den andra debatten också för de personerna som hade debatten hade inte speciellt många åsikter och sa felaktiga fakta så jag var ju tvungen att rätta ;) De hade om vaccinering mot svininfluensan och kunde inte komma på speciellt många argument, varken för eller emot. Jag vann helt enkelt, all around! :p

Nu är det heeelg, yippie yay!

Pretty please?

Någon som vill byta liv med mig i några timmar? Ingen?



Fan då.

Ljus ljus strålande ljus

Har nu varit uppe i över två och en halv timme och det är först nu det börjar ljusna. Har badat för första gången på några månader, får ju uttnyttja badkaret när man har det ;) Det värsta med att bada är ju dock att man typ svimmar när man ska ställa sig upp och duscha sen, får ta det luuugnt så man inte smäller huvudet i badkarskanten. Den läskiga spindeln låg i badkaret när jag kom in, tror ni jag fick panik eller? Fast det är ju bättre att den låg där så man kunde spola ner den (ja, jag är en dålig vegetarian när det gäller spindlar, men det är helt i självförsvar faktiskt! ;p) än att den satt i taket eller något. Nu blir det kärnkraft för hela slanten!


Soundtrack of the Morning

Kanske borde lyssna på något mer piggt och hoppigt, men vem orkar det. This is better.


Sander Bohlke-The Weight of Us

Fredag

Det är för tidigt! Om man ser när detta inlägg publicerats och ser när det förra inläggets tid så förstår man att jag inte sovit mycket. Har nog aldrig sovit så lite som denna veckan, har nog snittat runt tre timmar per natt. Jag vet en person som ska sova i helgen! Nästa vecka blir det att jag gör läxor och skit när jag kommer hem från skolan och sen går och lägger mig TIDIGT! Det är så inte värt att vilja döda sig själv varje morgon och sen vara en zombie vid tolvtiden.

Nu blir det kaffe i dödliga mängder, sen fortsättning på plugg innan jag ska till skolan. Slutar vid ett och ska hem och sova. Fast min soffbordskille ska nog ringa senare och säga när jag kan hämta bordet i Varberg. Hoppas pappa jobbar bra tider idag så vi kan hämta det. Han jobbar på Värö Bruk just nu och jobbar typ från sju till sju och är alltså inte hemma förrän åtta en vanlig dag och det är ju stängt hos soffbordet då så jag hoppas han kommer hem tidigt.

Såg världens läskigaste spindel inatt inne i badrummet när jag skulle tvätta bort sminket så jag är lite ångestfylld för att gå in där nu. Hata spindlar!

Later!

Bland bananlådor och snodda parkbänkar får jag bädda

Det var rea på Nelly idag...jao.

Ni kan ju räkna ut hur det gick.

Jag är nu några skor rikare. Och jag har redan ett par från Nelly jag inte ens använt än och ett par från h&m som också är oanvända.
Sofia + Rea + VISA = ...brokeness. Jag får väl sitta på kartonger några månader när jag flyttar. Jag som har sagt att jag inte får köpa NÅGOT annat än lägenhetsrelaterade prylar framöver. Har redan lyckats bryta det minst två gånger inom en vecka med min fina mobil och nu dessa skor. Och en liten väska var inkluderad i ordern idag också.
Nu blir det fan ändring! Ser ni mig använda mitt kära kort så får ni mycket gärna slå mig på fingrarna med en linjal a la old school teacher-style. Möbler, möbler, möbler och lite julklappar endast, inga skor förrän i februari. It's gonna be hard, but it's gotta be done. Mitt skosamlande får stå på hyllan ett tag...hihi, skohyllan..ok, I know I'm lame :p

Later! G'Nite!

Kvällstorsdag

Målar naglarna (går typ max två dagar med samma nagellack nuförtiden, vill ju ha variation;)) och tittar på Nöjespokalen. Är inte det ett perfekt program för mig, så säg! Tv-programs- och musikfrågor blandat med film och annat nöje. Det enda jag stör mig lite på är att de inte alltid har speciellt bra deltagare. Många kan ju inte ett skit! Jag får hålla mig från att skrika till tv:n: "Men idiot, hur dum får man va, det vet väl alla att det är TÖRNFÅGLARNA!" :p

Man kan ju också fråga sig varför jag koncentrerar mig på tv:n och mina naglar vid den här tiden när jag ska upp tidigt. Jo, men ni har så rätt. Jag skjuter upp att arbeta med kärnkraftsskiten och engelskauppgifterna såklart. Är jag nervös inför något så skiter jag oftast i att göra något med det förrän i sista sekunden. Men jag ska försöka att inte bli för nervös imorgon, om det är något jag kan är det ju att debattera tills öronen blöder på folket jag debatterar mot ;)

Nu ska jag åter koncentrera mig på tv:n. Lejter!

Idiotin fortsätter

Mer om Vellinge. Läste nyss på aftonbladet.se att de i kommunen försökt få vägföreningen att köpa vandrarhemmet flyktingbarnen ska bo på bara för att hindra att de skulle komma till kommunen. Och idioten som fört fram det som förslag, Robert Odeberger som är ordförande i Hököpinge vägförening och ekonomichef i Hörby kommun, har inte bara det idiotförslaget utan han svarade också såhär på en fråga:

Så nu tycker du att flyktingbarnen kan flytta in?

– Nej, jag tror inte att det blir någon bra verksamhet. Risken för kulturkrockar och konflikter är uppenbar. Det kan komma att hända saker. Det finns många mammor här i samhället som är oroliga.

 

HUR kan man tänka så? Jag fattar verkligen inte hur folket i Vellinge kommun tänker! Självklart finns det vettiga människor också där, men de som har stigit fram hittills har ju inte direkt varit de normalaste i världen.

 

Gosh, nu ska jag sluta babbla om denna idiotkommun, on to better and happier things. Fast jag har inte direkt några roliga saker att berätta heller. Jag är bara galet trött efter två timmars sömn och har skippat lektionerna idag. Ska dock till skolan vid halv tre för att vi i debattgruppen ska mötas för sista gången innan debatten imorgon och det kan jag ju inte missa. Kaffe står alltså snarast på schemat. Skulle jag vara tvungen att skriva nåt kul om idag så skulle det vara att jag har ganska lyckat smink idag. Om man får vara ytlig alltså. Vilket man får i min blogg ;)

 

Later!



-

Men vad är det för FEL på dessa människor?? De vill stoppa ett transit-boende för ensamkommande flyktingbarn och har argument som: "Våra egna barn då? Hur blir det nu med deras trygghet?", "Snart får vi betala skola för de här ungarna också. Det kommer på skattsedeln.", "Tänk om någon eldar på anläggningen!", "Vi vill inte ha hit dem!". Vissa föräldrar uttryckte också oro över vad som skulle hända när deras ungdomar skulle möta flyktingbarnen på byn. Detta handlar alltså om BARN och unga som kommer helt ensamma till ett helt nytt land, de har inga kompisar, kan inte språket och ska träffa massor av nya människor, varav vissa inte vill ha dem där, utan stöd av familj och det vill dessa idioter stoppa för att de tycker att det kommer att kosta pengar och att de tror att det kommer att bli en otrygg miljö för sina egna barn. Och sen är det någon idiot som är rädd för att anläggningen kan komma att bli uppeldad. Vad in i helvete har det att göra med barnen som kommer, om anläggningen brinner så är det väl personen som anlagt branden, som antagligen också bor i kommunen, de bör vara jävligt rädda för, det är ju för fan inte barnens problem!?
Jag blir så otroligt upprörd av vetskapen att det finns människor i detta land som helt ärligt menar att man inte ska hjälpa folk som inte har det bra bara för att de tycker att Sverige har gjort tillräckligt redan och tar emot för många flyktingar. Man kan aldrig hjälpa tillräckligt mycket, man ska aldrig sluta hjälpa. Och att de är rädda och tror att det kommer att bli otryggt för dem för att det kommer "läskiga människor från utlandet, åhh de måste ju vara mördare och rånare bara för att de talar ett konstigt språk och inte är blonda och blåögda". Att folk inte förstår att alla som bor på denna jord är exakt samma i grund och botten, vi är bara MÄNNISKOR! Det finns inga "vi och dem", det finns bara vi. Sedan finns det såklart rötägg i alla delar av världen, men det ska man absolut inte döma ut ett visst specifikt lands eller regions befolkning för. Alla är lika och samtidigt är alla olika och har olika drömmar och förhoppningar och förtjänar samma chans i livet. Bara för att jag har fötts i ett rikt land och har alla chanser att göra exakt vad jag vill med mitt liv så har jag inte rätten att förneka någon annan som är i nöd och inte mår bra i sitt land sin chans att få en bättre framtid.
Jag blir verkligen ÄCKLAD av tanken att det finns människor som tycker att de är mer värda och förtjänar mer än andra bara för att de råkar ha fötts i ett visst land.
Och det värsta är att det inte bara är kommunens invånare som har dessa tankar utan det är också kommunens ledning som har dessa tankar. Carina Larsson, ordförande i M-nämnden, säger: "Kan vi stoppa det, så ska vi stoppa det!". Vellinges kommunalråd Lars-Ingvar Ljungman (M), säger: "Det kan inte vara ett kommunalt problem att ta emot denna strida ström av tonårs- pojkar från oroshärdar i Asien och Afrika”, ”Vi kommer därför att undersöka vilka möjligheter vi har för att stoppa denna cirkus”, "Vi vill inte ha hit dem." Detta är alltså valda politiker som tycker att det inte ska vara just deras kommuns "problem" att hjälpa folk som behöver en tryggare miljö. Äcklad var jag ja.

Jag tycker att Andreas Ekström skrev det bra i sitt meddelande till folket som blev så upprörda över boendet:

Jag skulle önska att ni tog er an Vilhelm Mobergs utvandrarsvit. Känns det för jobbigt vill jag i stället be er att skaffa musikalen ”Kristina från Duvemåla” på cd.

Översätt de berättelserna. Flytta fram dem 140 år.

Om er inlevelseförmåga inte räcker för barn från Irak och Afghanistan så kanske den kan vakna om ni tänker er att barnen som behöver er hjälp, ert stöd och ert beskydd är från Småland. Att maten är slut i hela landskapet. Att deras mamma Kristina och pappa Karl-Oskar dödades när de skulle till jobbet i Vetlanda eller Högsby.


Tänk lite längre, gott folk, tänk lite längre. Tänk er in i andras upplevelser. Känslor. Tankar. Tänk inte bara på era egna, ofta välfyllda, plånböcker. Tänk på att det är LIV vi snackar om. Liv som är lika mycket värda och som vi skall vara lika rädda om som våra egna. Allas livstider är lika unika och skall inte kunna kastas bort pga pengar och rädsla för det främmande.

 


11/11

Många saker händer den elfte november. Fyra år sedan farmor dog, ett år sedan Oskars feta benoperation och så fyller Håkan år. Grattis till dig! Nu är det också bara 50 dagar kvar på 2009, sen går vi in på tiotalet. Rätt kul att kunna säga senare "ja, det var sånt vi gjorde då under tiotalet" :p

Bild från sjön i Finland där farmors syskon bor. Har inte varit där sedan 2003 och det var också under den resan på vägen hem som vi besökte farmor i Köping för sista gången. Hon hade ju Alzheimers så de sista åren var inte direkt de bästa för henne kan man säga. Ligga i en säng hela tiden och inte veta vem man är. Hoppas verkligen inte att någon mer i vår släkt får den hemska sjukdomen.


Did I say too much, did I say enough

Har tittat på Gossip Girl, How I Met Your Mother och en stund av I Love You, Man i skolan idag. Thank god för att man har en dator man kan ta med. Långa raster blir lite kortare. Min väska blev dock inte så glad av att jag hade tusen böcker och en dator med mig för BÅDA handtagen lossnade! Ett på väg till skolan och ett påväg från skolan. Inte kul när man har ett paraply i handen också, jobbigt som fan att bära.
Annars har jag såklart kollat på One Tree Hill också sen jag kom hem. Hörde ni Silvia av Miike Snow som första låt? Awesome that one ;)

En annan bra sak jag gjort idag är att kolla runt på Blocket och där hittade jag det perfektaste perfekta soffbordet till mig, det var ett företag från Varberg som annonserade ut ett parti bord och matchande hyllor så jag ringde på annonsen och ska iväg och hämta bordet på torsdag eller fredag. Högglansigt vitt med högglansigt svart inuti. Nöjd till tusen är jag. Nu är det soffa, säng, matbord + stolar, hallmöbler, badrumsinredning och annat smått och gott kvar. Bara.

Imorgon är det ingen skola pga egenarbete så jag kanske ska med morsan till Borås för hon ska på nån undersökning. Ska försöka att inte köpa någonting utöver lägenhetsprylar om ens det. Måste spara varje litet öre nu. Typ. Och jag som är så bra på att skippa shopping när det finns butiker med lockande innehåll. Erhmm.

Later! Nu ska jag måla naglarna.

Jag vill dansa


David Guetta-Without You

Måndag

Idag har det varit skola, trötthet pga nån minuts nattsömn, förälskelse pga min mobil och glädje pga att jag hämtat ut två paket, ett från blush.se och ett från h&m, mest h&m home.
Ullared skall väl nämnas också.
Nu är jag trött igen, men det måste göras lite läxor innan jag kan sova. Ska försöka somna i tid idag i alla fall, lång dag imorgon. På onsdag är jag dock ledig, yay!

Later!

Fredag

Idag har jag skrivit på kontraktet! Sen åkte vi en sväng upp till lägenheten och kollade lite utanför så nu vet jag var den ligger. Det var helt nerdraget så jag kunde inte se hur den såg ut inuti, men det får jag väl göra nån annan gång. Annars har det varit skola och nu precis Grey's och Vampy. Är astrött så jag ska nog sova en stund innan jag drar till Louise och kollar film. Bara jag vaknar innan Vem vet mest så är allt lugnt ;)

Är så glad att det är heeelg!

Later!

um YES!

Make this happen! Johnny Depp och Angelina Jolie i samma film?! Ja tack. Gärna. Fast det är klart, alla filmer med Johnny Depp är ja tack för mig ;)

Jag kör mikrobloggning ikväll :p

songoftheday

Dagens låt, som jag inte har lyssnat på på länge, heter Closer av Kings of Leon såklart. Den är ju bara SÅ BRA!

Nu tittas det på EMAs och skrattas åt the Hoff som inte kan ha varit särskilt nykter :p

Later!

Yay!

Jag fick lägenheten! Yippie! Första januari går flyttlasset och jag skriver kontraktet på fredag :) Happy, happy.
Nu blir det mycket koll på möbler och allt annat som behövs, blir nog mycket shoppande framöver, inte mig emot ;) Tänk er så jäkla nära jag bor till skolan sen, typ mindre än fem minuter! Awesome!

Later!

RSS 2.0