21:52:19

Det har varit ganska skönt att ha en helt nykter helg faktiskt. Första gången sen i våras, vilket i sig känns ganska sjukt. Man har inte haft den där dödliga segheten som man brukar ha på söndagar, idag har jag orkat med att färga håret, dra till Visko, varit på hedbo och färgat morsans hår och sen bara tagit det lugnt hemma utan att ta eftermiddagsluren/lurarna jag annars har som tradition på söndagar. Kanske kommer jag i säng i någorlunda normal tid idag? Förhoppningsvis, jag kämpar ju med att få normala rutiner och det går sakta framåt. Känns bra. Snart kanske jag är som alla andra; sover åtta timmar, jobbar/pluggar, städar, fixar alla ärenden och annat utan att gå runt och känna mig som en zombie eller annan levande död varelse.

Färgade som sagt håret igen idag, den andra röda blev väldigt rosa i längderna efter en hårtvätt så jag slängde i en annan intensiv röd-hårfärg. Trivs väldigt bra i färgen för den lyser varmt, klart och höstigt i solen. Lite svår att fånga bra på bild dock, med blixt så ändras den lite och utan blixt så blir det inte helt hundra heller. Men dagens blandade bilder får väl illustrera någorlunda hur jag ser ut nu.



Vink, vink ;)

Godnatt mina fina, nu ska jag varva ner. Later!

Red is king

Kort skoldag idag betyder mer tid för slappning och det är ju mycket positivt. Imorgon ska vi till sportstugan och bygga gemenskap och grilla, så det får väl bli gummistövlar på. Fick ett plötsligt infall igår att jag var tvungen att byta hårfärg så nu är det rött (nästan rosaaktigt) som gäller. Hur länge får vi väl se, jag är ju rätt så ombytlig på den fronten. Dagens bild får helt enkelt bli på mig själv, väldigt ovanligt. Så här såg jag ut när jag precis stigit innanför lägenhetsdörren för en stund sen:



Later!

Måndag hela veckan. Eller bara idag.

Skolan har börjat igen, märks av på kvällarna då jag är sjukt trött. Jag har även en galen förkylning som gör mig seg, men den ska väl förhoppningsvis ge med sig snart. Försöker hålla mig vaken efter skolan så jag kan lägga mig i normal tid utan att vakna mitt i natten och inte kunna somna om, så snart är det sängdags för mig. Förövrigt kan jag inte säga så mycket om skolan mer än att jag är glad att den har börjat igen, det är ju kul att vara social på dagarna. De nya verkar helt ok, inget utöver det vanliga. Blir nog finfint.

I helgen var jag i Vbg med finaste tjejerna och vi firade Louise med middag, vin och musik. Awesome! Här kommer ett bildregn som talar några tusen ord. En nerdränkt Louise, en överförfriskad Ems som dansar vid småstugan, massa mys. Den jäkla fina stugan vill jag ha i min ägo!





Later!

We think you're a joke, shove your hope where it don't shine

Jag har idag märkt av att hjärnan inte riktigt tycker om att bli halvt sprängd i bitar av hög bas i två dagar, har en rätt rejäl huvudvärk må jag säga. Men vad offrar man inte för musiken så säg? Jag har en förkylning på g också, inte så kul inför skolstarten. Ska vila bort den har jag tänkt och ta en promenad om en stund så jag får frisk luft i systemet.

Idag har jag inte gjort annat än att sova och slötitta på olika serier. Dricker massa kaffe nu så jag kan få lite ny energi inför kvällen, har många borden jag bör ta itu med. Fixa hemmet så det är fint inför torsdag, lägga in kläder i garderoben, packa upp väskan, leta upp lite skolprylar och sådär. Lyssnar på musik nu istället, inte bra för huvudvärken, men bra för danssjälen. Santigold såklart, gosh she's good.


Här får ni en liten video från wow, när jag och Ems efter lite vin satt och lyssnade (och sjöng med) på Wiz Khalifa haha. Hög bas så det är lite skränigt, just so you know.




Later!

Herrejesus!

Hemkommen från en helt underbar, euforisk, galen, chillig, fantastisk Way Out West-helg! Jag har dansat mig svettig till Tiesto, hoppat sönder kroppen och sjungit rösten trasig till Kanye, druckit vin bland miljarder människor med awesome musik i bakgrunden, suttit under träden och kollat på alla dessa miljarder människor, sett Thåström göra en helt grym konsert (Emelie stod med korsade armar och uthärdade). Kroppen är helt slut nu, har svinigt ömma axlar och stela vader, men vad gör det? Massa allmänt underbarhet gör fan Way Out West till bästa festivalen nånsin, kommer lätt dra dit nästa år igen. Och året efter det. Och året efter det året.

Stort tack till Toppi och Kippa för att vi fick sova där!

Har massa bilder och några videor att gå igenom, men här kommer några.



Galendans till Tiesto


Sittpaus i väntan på Thåström


Herrn själv. Oj oj oj... Jag säger då det.




More to come, när jag orkar. Later!

Walking by myself down avenues that reek of time to kill

Imorgon är det en vecka kvar tills skolan börjar, pirret börjar komma nu. Ska bli kul och nervigt, men mest gött att äntligen ha något att göra på dagarna. Hela kroppen bara skriker efter rutiner. I år ska jag anstränga mig extra mycket också, inte skjuta på allt som jag brukar göra. Mycket pepp kommer krävas, men nångång måste man väl bli vuxen och inte bete sig som en liten tonåring. Fast på helgerna får jag återgå till tonårsbeteende, lite kul måste man ju ha ;)

Här har ni två dagens; dagens Sofia och dagens låt. Dagens Sofia ska nu ta en promenad för att hon är rastlös och dagens låt ska spelas i hennes hjärna runt och runt på repeat. Dagens Sofia skriver visst om sig själv i tredje person.




Later!

Awesome

Dagens bästa från Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13444467.ab

Så jäkla smart.

Greek Week

Jag var hos Alex och Tobbe igår och fick finfina silversmycken i present! Gick hem därifrån efter några timmars kaffe och tjötande och när jag kom hem blev jag inspirerad att sminka och fixa lite bilder med Greklandstema. Så här kommer en bildbomb:




Och här är smyckena:


Later!

Bästival!

Med bara några få dagar kvar till årets höjdpunkt så ska jag lägga upp mina val inför Way Out West, mest för Emelie såklart så att vi kan bestämma vad vi ska se. Let's do this! Här är de jag mestadels vill se i Slottskogen, vissa viktigare än andra och många andra finns på gå-runt-och-lyssna-lite-på-i-bakgrunden-listan:

Fredag:
  • 13:00 - Edward Sharpe and the Magnetic Zeros
  • 14:00 - The Avett Brothers
  • 18:30 - Fleet Foxes / 18:45 Santigold
  • 19:45 - Robyn
  • 21:00 - Thåström
  • 22:15 - Prince
Lördag:
  • 16:40 - Noah and the Whale
  • 18:00 - Wiz Khalifa
  • 21:10 - Tiesto
  • 22:30 - Kanye West

Sen finns det ju klubbgigen och bio oxå, men dem kan man ju bestämma sig om sen. Kommer bli awesome!

Lite random pics från förra årets bästival för att avsluta detta inlägg:




Längtar!

Later!



♥ Autumn ♥

Jag har sällan haft sån längtan till hösten som jag har i år. Rutiner, skola, resor, fina färger i både håret och naturen, krispig luft, varma kläder, ljus tända, kopiösa mängder tedrickande (och vin såklart, men det känns ganska självklart hehe), mys mys mys. Sen tankarna på att det regnar, blåser kallt, man måste vakna tidigt och sova tidigt, diska massa tekoppar (och vinglas) och ta bort stearinfläckar tycker jag att man kan skjuta bort, bara positivitet här.
London och Alicante skall besökas med bara veckors mellanrum, helt awesome ju. Kommer att bli alldeles utfattig, men det är ju ett ganska vanligt tillstånd för mig så det skiter jag i. Får leva på upplevelser och nudlar.




Nu ska jag sluta drömma och fortsätta med min hemmafrusöndag. Tvätt, städ, diskning och knopputbyte pågår för fullt. Later!

Think pink

Today i'm very pink!



Målade på en prick också, just for the hell of it.

Idag är det den fjärde, vilket betyder att det är Elinas födelsedag! Woho, grattis! Hoppas du får en mycket trevlig dag sötnöt :)

Later!

22!

 

Grattis till mig själv! Hela 22 år gammal nu, känns knas. 21 kan jag förstå och 23 likaså, men just 22 känns som en rätt underlig ålder. Jaja.

För att fira detta så håller jag just nu på och städar som en tok. Fy faaaaan, va jag skrubbar och fejar, välbehövligt när man inte har en enda sak i lägenheten på sin rätta plats. Kommer bli finfint sen, men sheisse vilket arbete! Har på massa musik och dansar runt samtidigt för att göra det hela lite roligare. Cleaning party!

Som belöning för det hårda slitet så ska jag se True Blood och ta en lång dusch sen, wunderbart. Dags att återvända till disken..

 

 

Later!


RSS 2.0