Pirrigt värre!

AAAH, nu är U2 på scenen! Följer allt på GP:s hemsida förstås. Fick ett sms av Ems innan och hon sa att scenen var helt enorm och det ska bli SÅ kul att dra dit imorgon!!! Börjar bli helt spänd och pirrig av förväntan nu, kan inte ens lyssna på U2 längre för då spricker jag nog. Får lyssna på Thåström och Cornelis V. istället :p

Håller på att fixa med bilder just nu, måste fixa naglarna snart och fixa med vad jag ska ha på mig imorgon. Köpte en klänning förut på Lindex, men inte på rean för jag är tydligen sjukligt sugig på allt hitta nåt på rea, hittar aldrig nåt :p Var tvungen att ta en några storlekar för stor för att boobsen skulle få plats, så då är den ju alldeles för stor i midjan så jag måste ha något skärp eller nån knytgrej. Här är en sneak peak på mönstret och mitt nagellack ;):


Var tvungen att ladda ner Poladroid efter jag såg Knivlisas bilder idag :p
 
Här är jag och Oskar för någon timme sen:



Och här är en något mer normal bild på mig från igår och en bild med en blomma som ramlade av från min bukett :p :




Nu ska jag fortsätta med mina uppgifter för kvällen, så Buh Bye Bloggisch!


Nattens låt

Utöver alla U2-låtar som streamar ur Spotify idag, lyssnar jag på den här finingen.



Thåström - Stjärna som är din

Oh-Ma-Gah!

Har ju såklart surfat runt på olika inredningssidor idag också och, mina damer och herrar, jag har hittat den snyggaste korkskruven i hela världshistoriens historia! Nu är ju frågan, kan man gifta sig med en korkskruv? If you could, I totally would! Här har ni skönheten:


Och här har ni en mycket stilig konservöppnare också:



Båda finns att köpa på InneOnline!

Dagens Bildskörd

Medans jag väntar på att min färska pasta ska bli klar så passar jag på att lägga upp dagens bilder, because I'm nice like that ;)



Fyra inte alls poserande bilder av Fanny ;p



Fyra inte alls poserande bilder av mig. Jag har ingen solbränna kvar... :p



Här snodde Fanny kameran och dokumenterade Oskars och Robins fightande.



Sen blev sketungarna så hungriga av allt fightande att de bestämde sig för att försöka sluka kameran...unsuccessfully I might add :p

Och nu kom denna tönten hem:


Later!

♪♫Jag ser det snöar, jag ser det snöar...♫♪

Det skulle inte förvåna mig det minsta om det skulle börja snöa snart, det är ju världens höstväder ute nu så då kan väl vintern komma också. Join the club of premature seasons liksom. Det är ösregn och åska ute och det är kaalllt! Yay för juli.

Ännu en successfull natt faktiskt, vaknade vid nio, utvilad och allt. Känns bra. Nu har vi Fanny här på besök och hon, Oskar och Robin spelar för fullt. Det är lätt att vara barnvakt när man har massa spel inne och det regnar ute :p

Har kollat runt efter bästa Iphoneerbjudandet under morgonen och nu lutar det mot Halebopabonnemang. Är riktigt sugen på att skaffa en snart, kanske redan i slutet av augusti. Man kan ju ha två mobiler faktiskt ;) Kan vara bra att ha kvar min nuvarande om folk hellre vill smsa till den med Comviq Kompis.

Snygga skins:



Fina cases:


Later!

G'Nite!

Har kollat inredningssidor hela dagen, helt galet hur många jag tittat igenom. Är sjukligt sugen på att få inreda mitt place nu, orka vänta flera månader! Men tiden kommer nog gå fort och så är det bra att jag har lite tid att spara och leta efter möbler och andra prylar man behöver.

Har kollat in nyheterna på Nelly också, tyvärr. Vill ha så många skor därifrån, holy moly alltså. Annars har jag haft en rätt tråkig dag, har verkligen inte gjort någonting. Är rastlös, men får inget gjort ändå. En bra sak med att ha tråkigt en hel dag är att jag blir trött på kvällen och kan gå och lägga mig vid en mer mänsklig tid, det är ju positivt! Kommer nog att dra mig till sängen ganska snart.

Dagens Sofia:


Yep, I'm flashing the peace sign with my craptacular nails! Haaatar att ha korta naglar! Visst lyser mina ögon att jag är B-B-BORED out of my mind :p Time for bed...

Later, peeps!

Onsdag


Gick och lade mig tidigt igår och vaknade innan åtta! Success! Har redan hunnit fixa Nellygrejen och får förhoppningsvis ett bra svar. Vill ju ha mina skor!

Vad ska man göra nu då? Har ju hela dagen framför mig! Har ju vissa saker jag måste göra, men de är inte så lockande faktiskt. Måste ju till banken snarast för att fixa mitt konto så jag kan ansöka om CSN. Sen måste jag kolla upp vilka böcker jag måste köpa till skolan, men det enda jag kan tänka på är vilken färg jag ska ha på skrivböckerna och vilken dayplanner jag ska ha. Feels like I've got my priorities straight.

Nu ska jag fortsätta denna morgon med att dricka kaffe kanske och fixa mig och sånt. Sen får vi se vad jag gör.


Cats are just too damn funny :p

Update. Fick svar om mina skor: de har blivit tillbakaskickade till Nelly och gått in lagret igen och jag behöver inte betala nåt. Skönt att det är löst i alla fall, även om jag inte fick några skor...Får köpa andra, lite mer höstappropriate kanske!

Yay!

Jag har fått en kamera nu, som en tidig födelsedagspresent! Yay! Kommer vara jättebra att ha till U2 och som ta-med-mig-överallt-kamera tills jag har sparat ihop till min systemkamera, vilket kommer ta ett tag. It's pink! Har inte hunnit testa den så mycket, men var ju tvungen att ta några bilder ;)

Ego-moment, duh!

Alex, du får tvätta din spegel och skaffa bättre belysning! :p

Såhär såg kära Hedbo ut för en stund sen!

Räkna med att jag kommer att ta många bilder framöver, jag kommer att vara folkets egna paparazzi! Tänk Pula, Alex and you'll get the picture ;p Perfekt också nu när Frida ska klämma ut sin lilleman eller lillekvinna, det kommer att bli en väldokumenterad baby!
Livet är bra idag, om man bortser från min galet onda vänstra axel/skulderblad/arm och det området, that's just plain effed up! Fattar nada, det typ låser sig och gör svinont ibland, knasigt är det i alla fall. Men men, what can you do, man överlever.

Later!

Channing ;)

Nu är jag inte lika sur på päronen, pappa gjorde grönsakssoppa och då blev jag glad :p

Måste lägga in den här Dirty Dancing spoofen med Channing Tatum och Charlyne Yi och det är inte för att den är så extremt rolig för det är den inte, bara lite småkul, men för att Channing är så underbar plus att han är shirtless typ hela ;) Enjoy!

Crap, det gick inte att lägga in videon, men klicka på den här länken  eller på bilderna nedan så kommer ni dit! :p



Haha, snyggt hår!



UGHHH rensning... + dagens hår ;)

Morsan och Farsan är i rensartagen igen...Bläää. Jag menar, det är ju skönt att äntligen få bort solariet och skit som stått på balkongen, men måste de ta bort varenda jävla bok som finns i huset?? Jag var tvungen att dra upp hälften av grejerna i garderoben för att få ut två påsar böcker och sen skulle vi rensa hela bokhyllan...de får fan sluta läsa så mycket! :p Och självklart så drar Alex till Horred och behöver inte hjälpa till, vilket hon aaaldrig gör, och jag är den som får skäll för att jag är lat...lame!



Var ju tvungen att ta några bilder på håret i dagsljus också ;) Ignorera att jag ser skittrött ut, sov bara fyra timmar, som vanligt typ alltså + så sov jag i kläderna jag hade igår och orkade inte byta om förrän för en stund sen :p



Det är galet rött i direkt solljus! Får se hur det ser ut när jag har tvättat det första gången, rött hår kan ju ändras ganska kraftigt.

Nu ska jag dricka kaffe tror jag! Later!

Here it is!

Japp, jag och Louise färgade håret ikväll! Hon blev lite blondare, jag blev mycket rödare :p

Före, i färgar-t-shirten;):



Efter:





Det är lite rödare i verkligheten, typ som på sista bilden. Annorlunda eller hur? ;) Det var bara Louise och jag som visste att jag färgade håret så morsan blev rätt överraskad när jag kom hem. Det första hon sa va: "Men ditt vanliga är ju mycket finare!" Tack morsan :p Pappa märkte knappt nåt, som vanligt. Får vänta och se vad Alex säger, hon är den enda som kan säga nåt normalt haha :p

Later!


Förändring förnöjer :p

Pågående förändring sker just nu....Curious? ;)

Double You Tea Eff!

Jag filade ner mina naglar (buhu, sad stuff) igår för några hade gått av och jag måste haft en liten kant kvar på någon nagel för när jag för en stund sen la ner handen i knät så råkade jag rispa min andra arm. Trodde inte det hände något för jag kände inget, men när jag tittade ner efter stund så såg jag det här:



Hur kan en liten kant på en nagel orsaka en sån blödning? Oddness :p Det slutade inte blöda heller, var tvungen att sätta ett plåster på och det brukar jag aldrig behöva när jag får sår. Yeah yeah whatevs...

Har inte skrivit något om Harrys i lördags ju. I came, I saw, I got drunk. Ungefär så. Kom till Louise ungefär en kvart innan vi skulle dra, såg att Amra var där, blev glad för att hon skulle med, började shotta Minttu och Tequila, tog för många shots av Minttu och Tequila, tog med mig cider och tequila till bussen och faaan va drickan slog till :p Nja, så farligt var det inte, men ändå...Behövde inte köpa någonting på Harrys och jag behövde inte heller betala inträde så min nota för kvällen blev 14 kronor för plåster ;) Billigt och bra! Var lite bakfull under morgonen och tidig eftermiddag, men inget man dog av direkt. Värre var det för Alex, hon mådde skit haha! Rätt åt henne, man ska inte dricka i typ åtta timmar i rad :p

Nu ska jag sminka mig lite för att jag ska till Louise igen och se på film eller TV eller bara tjöta som vanligt :p Buh Bye bloggisch!

Happy 18th B-day, Alux!




Cuppy Cuppy Cakes

Ska alldeles strax till Louise, sen ska vi till Borås och Harrys, men måste ju lägga in bilder på det jag har bakat idag. Choklad- och hallonmuffins med två olika frostings. Fuck att kameran inte funkar, då hade det blivit bättre bilder, men detta får duga ;)





Hade ingen sprits, men det fick bli bra ändå. Snajs huh?  ;)

Later!

*Blablablablaaaaa* Sing it sister!

"Your report is the crap that crap craps!"

Haha, HIMYM igen ;)

När det viktigaste man har gjort under en dag är att fixa sina naglar så vet man att dagen har varit ytterst oproduktiv. Jag menar, de blev apsnygga, men come on...Ska göra nåt viktigare imorgon. My life is ridonculously easy!

Vill åka och shoppa, men det är lite svårt utan pengar. Fast det skulle nästan räcka att bara fönstershoppa, jag vill mest omringa mig med saker jag kan drömma om ;) Behöver fixa snygga skrivböcker till skolan, vill ha allt matchande och organiserat. Det är rätt konstigt att jag är ganska slarvigt med det mesta (cases in point ; my room, my makeup, my life), men när det gäller skolsaker är jag totalt OCD :p

Nu ska jag fortsätta kolla på How I Met Your Mother tills jag bestämmer mig för att lägga ifrån mig datorn och sova. Förhoppningsvis sker det innan klockan fem. But probably not.

Good night, peeps!

Watch this and if you don't cry, you're dead inside :p

Ok, här är en video ni måste se. Jag grät som en bebis genom hela, glädjen i det här klippet är ju enorm! Såg den först hos Silverfisken och sen hos Heja Abbe. Glädjetårarna rann verkligen! Man måste vara rätt cool för att göra så på sitt bröllop :)


HIMYM and room stealing

Idag gick jag upp vid halv sex, det måste nog vara något slags rekord. Fast jag har något svagt minne av att ha gått upp vid sex någon gång. Hälsosamt. Vid sju gick jag in i Alex rum för att hon hade lagt in min dator där och nu har jag bestämt att jag ska överta det! Hon snodde ju mitt rum, alltså det jag är i nu, för nåt år sen när jag var hemma hos Louise så då kan jag sno det när hon är i Kinna! Mmm, big cosy bed...
Tittar på How I Met your Mother as usual, awesomeness. Längtar tills det kommer nya avsnitt för jag har sett varenda avsnitt minst tre gånger redan.

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”



Later!

Filmkväll utan speciellt mycket film

Var ju hos Louise ikväll. Det blev lite rosévindrickande (måste ju bli av med lite av drickan jag köpte i Bordershopen :p) med fanta kan tilläggas. Tittade lite på tv och tjötade som vanligt, sen skulle vi se på film, running with scissors, men den tittade vi inte på så mycket. Lyssnade på massa 80-talsmusik och annat på Spotify! Gotta love it!

Nu ska jag kolla lite på tv och sen försöka sova. Good night!

Look! It's Alice in Wonderland!!


Tkts!

Skrev ut U2-biljetterna idag! Eftersom vi har lite brist på diverse färgpatroner så blev de rosa, sötnötigt :p



Gick aldrig till Erikshjälpen, morsan var där och hon sa att det inte fanns något kul så jag bestämde att det inte var sätta på mascara-värdigt. Något som däremot är mascara-värdigt är filmkväll hos Louise, vilket gör att jag måste fixa mig snart! Ska möta henne vid nio.

Later, peeps!

Puh-lease give some pain relief... or a bargain

Varför har jag så ont under mitt vänstra skulderblad och axel idag?? Antagligen för att jag skadade det placet på något sätt igår när jag skulle försöka slå Oskar i armbrytning...Aj! Kan knappt lyfta vänsterarmen ju. It hurts like a mother...fudger...Bajs.

Det är bara typ två timmar kvar till Erikshjälpen stänger, undrar om jag hinner. Fanny är här nu och jag tror inte att hon och Oskar har varit tysta eller suttit still sen hon kom hit. Energin som en sex- och snart tolvåring har borde man utvinna och kapsla in och sälja, god knows I need it! Jag får väl förlita mig på kaffet istället. Tror jag måste köpa något järntillskott för jag är så trött.
Nu måste jag fixa mig så jag hinner iväg, vill kolla lite. Kanske hittar det bästa fyndet någonsin idag! Troligt.

NYC Reseplaner...

...eller drömmar är väl mer korrekt att säga just nu.

Jag blir helt sjukt sugen på att åka till New York snart när jag ser Elle's videor på Youtube eller går in på Niotillfem-Sandras blogg just nu för de båda befinner sig just NYC. Det är över tre år sedan jag, Alex och pappa var där och det känns som det är hög tid att börja planera en återresa. Denna gången kanske med några trevliga kompisar och en hög med ihopsparade pengar att shoppa för! Förra gången kände jag inte för att gå i affärer för att det var alldeles för mycket annat att ta in och se, men eftersom man har sett det mesta stora turistgrejer nu så kan man koncentrera sig på annat viktigt, nämligen att shoppa skor och smink, väskor och smycken, kläder och...allt annat. Sen är det kul att bara gå runt och insupa staden och kolla på människor (och se till att inte bli nertrampad genom att stanna mitt på trottoaren ;)) och chilla i Central Park. ♥ ♥ ♥
Vill åka på antingen våren eller hösten, vintern blir för kall och sommaren för varm. Var där i slutet av april och det var en riktigt bra tidpunkt tycker jag, men det skulle vara kul att ta en weekendtrip i september/oktober för att se staden ur ett annat ljus. Tänk er...fina träd i massor av färger i Central Park, dricka te på ett café för att vila fötterna efter shoppingturen...kan inte fortsätta för då spricker jag nog av reslust!
Kan inte åka denna hösten för då har jag nog att göra med att börja plugga igen, fixa lägenhet, trycka in rutiner och så har jag ju inte hunnit spara ett öre och att åka till New York utan spending money är inte så lockande. Det kanske är bra att vänta ett år till för då är jag 21 och det kan ju vara bra att vara när man är i USA ;) Sen är det nog bra att ha något att se fram emot som man måste spara till för då kanske man inte lägger för mycket pengar på skor och dylikt, eller who am I kidding, det är klart att jag kommer att lägga pengar på skor och smink och sånt sen när jag äntligen får en slags inkomst. Får bara se till att vara riktigt bra på att lägga upp en budget varje månad så ska det gå så bra så. Jag är ändå ganska bra på att hålla koll på mina egna pengar, det är andras jag är lite mer carefree med :p Bara hyran och de övriga räkningarna är betalda så kan jag väl leva på luft för att få mina skor och kunna spara till NYC!
Då var det ju bara det lilla att övertyga folk att en New York resa vore något för dem ;) Lite tråkigt att åka själv...


Jag, Alex och pappsens arm i en taxi. Jag tror jag ska göra det till en vana att lägga upp udda bilder på Alex, det kryddar tillvaron lite :p


Allt är så hööööööööögt!


Söta pappsen i Central Park, lite tipsy efter flygturen ;)


Jag tycker om hårfärgen måste jag säga, kanske dags för en förändring till hösten ;) Men då blir det inte lika mörkt som jag hade någon månad senare för det blir ju totalt förödande för håret att gå tillbaka till sin egen färg. Sliiitet!


United Nations through the eyes of a certain Taisto! Själv satt man på hotellrummet och hade svinont i fötterna av att gå tusen blocks i de skorna jag hade på föregående bild...Ha inte klackar på er när ni ska sight-seea! Bekvämlighet rules, sometimes.




Nu blev det här inlägget ganska mycket längre än jag tänkte och klockan är över fyra...men vad gör det när man snackar om New York!

Boo-Freakin-Hoo!

Förlorade precis en armbrytningsmatch mot min tolvåriga lillebror som sitter vid datorn typ 24/7.



Epic.



Fail
.




Nu ska jag göra armhävningar.

Tisdag

När rubriken är så oinspirerad som min är idag så brukar det vara en indikation på inlägget kommer att vara rätt ointressant. I alla fall i min blogg. Har inte gjort speciellt mycket idag. Vaknade vid fyra efter en tidig morgonläggning igen. Var ju tvungen att kolla på True Blood vid tresnåret och sen trögade jag runt lite till tills jag lade mig runt fem. Eller sex kanske, kommer inte ihåg. Käkade tacos, tortillas var det väl egentligen, till frukost samtidigt som de andra, som förövrigt kallade den måltiden middag. Efter det har jag kollat bloggar, kollat csns hemsida efter lite info, kollat swedbanks hemsida för lite info och sen kollat skor och sen fler bloggar. Hade American Pie presents: The Naked Mile på i bakgrunden för en stund sen, lameass movie. Ska nog försöka mig på att gå och lägga mig snart. Hjälp. Scary stuff. Seriously.

Imorgon ska Fanny vara här ett tag och jag ska nog gå till Erikshjälpen och titta lite. Har inte varit där sen typ tidig vår eller nåt. Måste kontakta kundtjänsten hos Nelly också om mina försvunna skor. Sen får vi väl se vad som händer! Förhoppningsvis är morgondagen lite mer produktiv är den nuvarande.


Konstiga skyltar de har i Alperna ;)

Harry Potter equals exercise, atleast today :p

Fan, har man verkligen så dålig kondition att det känns såhär i vaderna efter att ha sprungit från Bergakungen till Biopalatset? Apparently so. Att upptäcka att man är på fel bioplace nio minuter innan filmen ska börja är inte att rekommendera för folk med svaga ben. Men vi hann!! Svettiga och glada, tur att vi hade perfekta platser för att vila ut :p

Harry Potter var bra, kändes som det man skrattade mer än i de andra filmerna. Det var lite som en utfyllnadsfilm, men en bra sådan. Och Ron, fan vad kul han var där, på det stället, folk som har sett filmen fattar (eller läst boken såklart, men det måste ju se roligare ut på film, tycker jag som inte har läst den i alla fall ;)) Kan inte skriva mycket mer för då blir syrran arg på mig för hon vill inte veta något innan hon ser den, ska vara snäll den här gången ;)

Har käkat kinamat, som päronen fixade när jag drog iväg till Göteborg, nu efter tolvtiden för jag hade bara ätit två mackor vid elva och sen hann jag bara dricka ett glas apelsinjuice precis innan jag drog hemifrån. Jag blev så stressad och hade samtidigt lågt blodsocker att det svartnade för ögonen på mig för första gången på flera år. Två timmars sömn, lite mat, mycket koffein och stress är inte en vinnande kombination för mig. Måste verkligen börja träna, äta på regelbundna tider och framför allt sova på normala tider så jag inte börjar med svimningarna igen. Ska bli kul att se sen när man har gått ner (vilket jag ska, inga undantag nu) om jag har lika lågt blodtryck som jag hade förra gången, att behöva sitta på sängkanten och vänja kroppen att gå upp varje morgon är inte så kul. Eller efter man suttit på soffan ett tag. Eller stått för länge. Boom så slår det till och antingen så svartnar det bara och man blir lite knäsvag eller så ramlar man och slår i dörrar , handtag och väggar och får fina blåmärken på näsan :p

Imorgon ska jag definitivt få upp hjärtslagen på något sätt. Blir styrka eller någon konditionsträning eller både och kanske. Tror det blir lättare att börja plugga igen om man har fått lite rutiner på träningen och resten av livet. Sömn före två ska börjas med denna vecka (inte idag obviously, klockan är ju på väg till tre) och så ska jag träna några gånger. Maten brukar ordna sig rätt bra av sig själv när jag börjar träna, blir inte så sugen på skit då.
Får väl ha detta blogginlägget som startpunkt och om jag om tre månader har samma skitrutiner som jag har nu, då blir jag ganska lack på mig själv. Det är nog bra att man skriver upp det så här, what happens on the internet, stays on the internet right!? Can't back out now, bara att börja plåga sig själv. Men när man väl har börjat träna så känns det ju inte som plågeri längre, det är bara i början det suger ganska hårt, sen blir det ju bara gött! Healthier body, here I come! :p


Martina och jag

Såg en dokumentär som inte handlade om musikhistoria idag också. Martina och jag av Tom Alandh och fotografen Björn Henriksson som handlar om Martina Schaub, en kvinna med Downs syndrom, och hennes kamp mot alla odds (och korkade människor med fördomar om att folk med förståndshandikapp inte kan eller behöver lära sig något). De har följt henne i 35 år, sen hon bara var fem år, vilket är rekord i svensk TV-historia. Martina och jag är femte och sista filmen. Kan ses på SVT Play till och med 19 Augusti, rekommenderas.
Fantastisk mamma har hon som inte lyssnade på läkarna när de gav sin åsikt : "Lämna bort henne", "Glöm henne. Hon är ingenting att hoppas på. En idiot". Kan ni tänka er att man tänkte så (en läkare!) om en människa för bara 40 år sedan?! Helt galet! Som tur är har samhället gått i rätt riktning och nu tycker man (hoppas jag! Det finns ju idioter nu också tyvärr) att människor med Downs syndrom och andra handikapp är minst lika värda och fantastiska och att de också kan bidra till samhället på ett bra sätt. Har ju själv en farbror med Downs som klarar massor av saker som folk utan förståndshandikapp klarar. Han går till affären själv (och köper oftast en öl och ett bakverk :p), jobbar och är en kaffeälskare utan dess like! Det är klart att han behöver mer hjälp än the average person och behöver förklarat saker för sig lite längre, men vad gör det? Världen behöver inte bara en massa "perfekta" människor, mångfald är bra! Någon gladare person än Tenho har jag nog inte träffat, that's for sure :)


Tom och Martina

Seven Ages of Rock

Kombinera musik med historia och ni har receptet för ett TV-program eller en bok eller en film som jag ganska garanterat kommer att älska. Därför är det bästa programmet på TV just nu Seven Ages of Rock (går på kanal9), åh det är bara så bra! Det är från 2007 och har sju program som handlar om rockens historia. The Birth of Rock, Art Rock, Punk, Heavy Metal, Stadium Rock, Alternative Rock och Indie. Idag var det Alternative Rock med R.E.M och Nirvana som huvudartister och jag missade tyvärr första hälften av programmet, men det var fortfarande jättebra. Måste få tag på alla avsnitten och kolla på dem igen.
En annan musikdokumentär är Flower Power som går på tvåan i repris nu i sommar, vilka dagar vet jag inte exakt. Handlar om The Summer of Love 1967 och hippierörelsen, fri kärlek och en musikalisk revolution. Också riktigt bra.
På SVT går också Elvis Costello med gäster som jag alltid lyckas missa, men de avsnitten jag sett är mycket bra. I Want You med Elvis Costello är bra låt förövrigt, speciellt om man kan lite om historien bakom låten.

Det bästa med dessa dokumentärer, förutom att man lär sig en massa om en tid man missat, är all bra musik man hittar! Mycket har man ju hört innan, men kanske inte lyssnat på så mycket och sen glömt. Sitter just nu och lyssnar på R.E.M på Spotify och det var riktigt länge sen jag lyssnade på dem så jag sitter och lyssnar ikapp lite nu. ♥.


(Alla länkar i inlägget går till Spotify, jsyk ;))


AJ! Stupid lactose...

Har käkat lite, och då menar jag faktiskt lite, glass idag och fy fan vad min mage inte tyckte om det beslutet. It freakin' hurts. Får nog bli helvegan så slipper jag krampen som uppstår efter jag intagit något som innehåller mjölk. Alex äter ju nästan aldrig glass nuförtiden för att hon inte tål laktosen så jag får väl följa henne. Det är nog inte så svårt för mig att bli vegan, jag har ju bara druckit och ätit sojaprodukter istället för mjölk och yougurt och sånt sen säkert ett år tillbaka. Antingen är det från september/oktober 2007 eller 2008, rätt udda att jag inte vet exakt :p Det är ju ändå ett års skillnad, men jaja, länge är det i alla fall. Det är mest när man reser som det kan bli svårt att hitta helvegensk mat och då får jag väl klara mig på grönsaker och frukt, haha.

Imorgon blir det Harry Potter för hela slanten! Ska till Göteborg (antar jag i alla fall, har inte frågat vilken stad ni har reserverat platserna i :p) och det ska bli göttans. Vill se Brüno också, men det får bli någon annan gång.

Imorgon är det förövrigt bara en månad kvar tills jag börjar komvux. Holy Moly säger jag bara. Men whatever, det går nog alldeles förträffligt! Bara det här med sömnen jag måste rätta till. Kan ju inte gå och lägga mig vid fem/sex på morgonen om jag ska upp vid sju :p När vi var i Kroatien gick vi och lade oss vid tio/elva varje(!) kväll och sov i typ tolv timmar Alex, Oskar och jag och sen jag kom hem har jag gått och lagt mig vid sju och igår vid halv sex på morgonen. Ej hållbart alltså. Synd att det inte är lika lätt att gå och lägga sig hemma som det är när man är iväg och reser. Får väl skaffa Johannesörttabletter så jag blir trött och måste gå och sova :p

Som slut på detta inlägg lägger jag in ett par skor från Topshop. En fråga är ju; kan man ha dessa på sig i skolan? Om någon tycker det och har lite pengar över att spendera så får ni väldigt gärna köpa dessa till mig ;) Min variant av träningsskor, höhö.


Later!


What should a good vegetarian do?

When a fly is driving her BANANAS! Should she kill it or should she let it fly like the free living creature that it is? No, I'll tell you what she should do, she should tell someone else to kill it! And keep living a guiltfree life as a non-flykiller :p To bad no one's awake... så jag får leva med den här galna jävla flugan!!! Just nu är det bara en, förut under dagen var det tre (3!) galna flugor. Jag tror de flesta tänker när de hör att jag är vegetarian att jag är det för att jag är en djurvän, men that couldn't be further from the truth, nästan. Jag är vegetarian för att jag inte vill ha något med djur (mest insekter) att göra och speciellt inte äta dem, ew. I don't bother them and in return I would like for them not to bother me. Men så funkar inte världen förstås för den här flugan och jag har svårt att kommunicera. Kanske tror den att jag vill leka med den när jag viftar bort den från varenda kroppsdel den har fått för sig att landa på idag, för den djävulen kommer alltid tillbaka till mig inom tio sekunder. Varför pratar jag inte flugiska? Eller varför pratar inte flugan svenska? Fast en fluga som pratar svenska hade ju varit lite creepy faktiskt. It's four o'clock in the morning and I'm talking about talking flies. I think it's time for bed. Seriously (Izzie Stevens style)!

Ber om ursäkt för the amount of English in this blogpost, jag har spenderat några timmar framför Youtube trying to catch up on the videos I missed while I was in Croatia :p It's kind of annoying huh? ;) G'Nite!

Ge mig sol, pengar och ett välfungerande internet, tack!

Vilket vackert väder vi har! Otroligt glädjegivande och uppiggande ;) Inte. Vill ha sol ju!

Men istället för att deprimeras av vädret idag så blir jag nedstämd av att jag inte är i Partille och handlar på Nordiks rea. Vill ha minst tiotusen att spendera på möbler och andra prylar till min framtida lägenhet där! Kanske är lite dumt att köpa en soffa eller något i den storleken när man inte ens vet var man ska bo eller hur stort man kommer att bo eller var man skulle ställa alla grejer tills man flyttar, men jag vill ändå göra det :p Men vad ska man göra när man inte har pengar...blä! Fast det är ju inte så långt tills jag får csn-pengar och kan börja planera på riktigt vad jag vill bo och så. Yay!

En annan sak jag är lite pissed på är att jag beställde ett par skor någon dag innan vi åkte, från Nelly och jag misstänker starkt att de har blivit snodda från dörren. Det var ju inte så smart att beställa skor precis innan man drar iväg en vecka, men jag tänkte som så att eftersom ett par skor är ett ganska skrymmande paket så skulle de skickas till ett utlämningsställe och det hände ju förra gången, fast då var det två par. Trodde jag skulle ha fått en avi från posten när jag kom hem, men den har inte kommit och jag har fått mejl om att de har skickats så de har säkert hängt påsen på dörren och så har någon tagit den. Men jag fattar inte riktigt vem som skulle ha gjort det för de flesta av mina grannar har åkt iväg för sommaren och den enda grannen som är kvar på min våning är Bengt och han har inte sett någon påse, tyvärr. Förhoppningsvis har kanske vaktmästarna tagit hand om den, ska fråga på måndag annars får jag kontakta Nellys kundtjänst. Vill ju ha dem! Det värsta är ju att jag kanske får betala ett par skor jag inte ens har fått, men det hoppas jag verkligen inte! Vi får väl se vad som händer...Hoppas på det bästa i alla fall.

Hade tänkt att lägga in en bild som gladare avslut på detta ventilerande inlägg, men världen har något emot mig just nu så det går ikkkkke att ordna. Tack universum! Hoppas ni tycker bättre om mig någon annan gång.

L8r G8r!

Random pics from Pula

Sitter och går igenom bilderna från resan för jag tänkte göra lite scrapblogs, men kände för att lägga ut några random bilder nu så here it goes!


So purdy! Det var skitvarmt (och svettigt värre!) i onsdags, men jag tvingade ändå familjen att åka in till stadskärnan i Pula för att jag ville titta på lämningarna från antikens Rom :p Totally worth it!


Trööötta på kvällen efter heldag på stranden. Ps. Om ni inte ser mig på några dagar så är det antagligen för att Alex har mördat mig för att jag lägger upp den här bilden :p Just so u know ;)





Jag gillar att staden är lite sliten sådär, den blir charmigare då. Så fint med alla små gränder och slingriga gator!

Later!

Hemma och latar mig

Japp, nu är jag hemma! Har så varit sen halv två i natt faktiskt. Har 193 bilder från min mobil och typ 500 bilder på kameran att gå igenom, men det får ta sin tid ;)
Tänkte i alla fall visa upp min shoppingsskörd från resan eller ja, det är typ bara alkohol. Har knappt köpt något därnere, bara en nyckelring i form av en gul conversesko och ett läppstift typ. Och läppstiftet köpte jag på båten hem så det räknas inte riktigt. Det har ju mest varit en ta det lugnt på stranden-resa och inte en springa runt i affärer-resa. Precis som det ska vara alltså ;)
Köpte tequilan i Kroatien och resten på Bordershopen i Tyskland.


En Minttu (50%! Men måste dela med Alex den lille skitungen :p), Tequila, Vodka, fyra Diabolo Ice, en liten Sparkletini (köptes bara för namnet, ursött!) och fyra små J.P Chenet rosévin (sööööta!)

Kan lägga in en bild på Amfiteatern Arena i Pula också. Purdy Purdy!


Nürnberg

Hentiläklanen har landat i Nürnberg! Ska sova här inatt och dra till Sverige imorgon. Har tittat på Grey's Anatomy dubbat med de löjligaste rösterna ever och nu ser vi på Private Practice med minst lika dålig dubbning. Lär er läsa undertexter people! Ska käka lite nu, can't wait tills vi är hemma och kan käka riktig mat! Har käkat lite vitt bröd och frukt och godis varje dag och bara ätit vanlig mat typ en gång och det var i lördags eller nåt. Har inte varit sugen på nåt och sen så finns det inte så mycket för en kräsen vegetarian som mig ;) Nu ska jag uttnyttja vårt gratis wlan och kolla lite bloggar tror jag. C U soon!

Stranden där vi bodde

Jag och Gunnel, haha! Mycket förberedd :p

Pappas kvällsdopp

Later!

Kroatien Update!

Sitter i receptionen nu och tankte skriva en kort update innan jag gar ner till stranden. Vi har solat hela dagen idag i Medelin och jag (JAG!)  badade i typ en timme, awesome huh? Skitskont i vattnet! Igar var vi vid ett skont stalle med klippor, fast det ar det ju typ overallt har vid Pulakusten :p Sen var vi vid Gunnel och co's hus pa kvallen och kakade och spelade kort och tittade pa film. Good shit! Har tagit en massa kort, lekt lite paparazzi ;) Nu ska jag dra ivag och leka lite mer med kameran, sen ska jag forsoka fanga solnedgangen ocksa. Ses pa typ fredag, ni far ha det sa skont hemma!


No sleep here

Har inte kunnat sova, men har inte direkt försökt heller ;) Har redan hunnit färga ögonbrynen, käkat frukost och grattat pappa och klockan är för sju! Tidseffektivt kallas det.

Måste ju lägga in den här Michael Jackson Tributen som gjordes igår i STHLM som sista inlägg innan vi åker. So freakin awesome!!! Perez la upp den nyss på sin blogg.



Nu ska jag fixa färdigt mig och sen bär det av!

Nästan klar

Har packat det mesta nu, ska bara fixa småsaker på morgonen. Har med mig tillräckligt mycket kläder för två veckor och vi ska bara vara borta typ en! Ovanligt? Nej. Ska ladda in musik på mp3spelaren till bilen nu också sen ska jag sova. Ska ju gå upp vid sex :p

Pappa fyller 53 idag, den nionde juli! Congrats!! Vi ska väcka honom med frukost på sängen, som vanligt, men annars blir det nog inte supermycket firande. Han är inte så mycket för sånt ju :p Vi får väl vara extra snälla eller nåt!

Hörs om ett tag! Får se om jag kan blogga nån gång under veckan, annars får ni överleva tills nästa vecka ;)

Resenaglar!

Det känns som jag gör allt utom att packa just nu. Lägger in bilder på mina naglar istället! Känns välprioriterat ;)




Sparkly girlyness! Med blomma och små pärlor på ringfingrarna, känns Europavänligt ;)

I'm looking and I'm liking


Heeelp me, skriker de på TV right now ;)

Tittar på Criminal Minds och dricker cola light just nu. Har nog druckit runt 2 liter varenda dag i nån vecka nu, inte så bra. Igår drack jag dock bara en halv liter.
Ska ta och göra mina naglar fina nu för jag kommer nog inte hinna det imorgon och man måste ju ha fina händer och fossingar när man ska utforska kontinenten! Tycker jag i alla fall ;) Pappa hotar med att vi ska vara klara och åka härifrån vid åtta på morgonen på torsdag, så jag måste få all packning och sånt helt klart imorgon. Ska försöka (men jag lovar inget) att gå och lägga mig före ett imorgon så man är lite pigg när man åker iväg.

Off to the nail polish we go!


Fint

There's nothing that can't be done
If we raise our voice as one

MJ's memorial har varit fin hittills. Har försökt hålla tårarna borta, ibland förgäves, när olika artister och andra har ärat honom genom sång och tal. Jag har så jäkla svårt att inte bli känslosam när jag ser människor i sorg och som ger sin respekt för folk som har avlidit. Allt är så fint. Det är ren kärlek. Speciellt när det innehåller musik har jag svårt hålla ögonen torra, det finns verkligen inget som kan röra mig så mycket som musik!



Ja, herregud vad jobbigt det blev i slutet när familjen skulle tala och tacka. Hans dotter gjorde att tårarna bara sprutade både på mig och mamma! Vet egentligen inte vad jag tycker om att de lät henne tala, tror inte det var det bästa för henne kanske. Men allt var verkligen vackert, alla tal och uppträdanden.


Like A Comet
Blazing ‘Cross The Evening Sky
Gone Too Soon

Like A Rainbow
Fading In The Twinkling Of An Eye
Gone Too Soon

Shiny And Sparkly
And Splendidly Bright
Here One Day
Gone One Night



Resfeber

Utöver att titta och lyssna på MJ-saker idag tänker jag på vad jag ska ha med mig i packningen för den lilla trippen vi ska göra starting early Thursday morning. Måste iväg imorgon och fixa lite saker som har tagit slut här hemma, typ torrschampoo, bodylotion och lite annat som jag inte kommer på just nu. Behöver köpa ett par sandaler också, vill inte gå runt i flipflop inne i nån stad. Funkar ju bra på stranden, men känns lite tråkigt att gå runt i annars. Klackar känns också lite to much.
Vi har typ inte planerat någonting om när vi ska vara nere i Kroatien eller vilka städer vi ska besöka på vägen. Inget ovanligt alltså, vi är velfamiljen numero uno :p Vi får väl se vad som sker! Kul blir det förhoppningsvis.
Morsan har redan börjat leta efter grejer och stressa runt. Hon lär ju inte sitta ner förrän vi sitter i bilen på torsdag, inget nytt där heller alltså. Får väl försöka hjälpa henne så hon inte blir sönderstressad och börjar gapa på mig. Eller, who am I kidding, klart hon kommer att göra det ändå, that's just who she is :p Gotta love it!

Make That Change

All Michael All Day

Tittat just nu på MTV där de har Michael Jackson Tribute Day  och jag upptäcker att jag tycker om många fler MJ låtar än jag trodde. Trodde innan att jag bara tyckte om de mer lugna låtarna, men när man hör hans låtar på programmet så tycker jag ju nästan om alla! Revelation :p
Ska kolla på hans memorial senare också, verkar som det kommer att vara sjukt mycket folk som vill visa sin respekt och åker till Los Angeles för att närvara. Jag är ju så jävla känslig nuförtiden så när alla som kände honom ska göra tal och uppträda så kommer det säkert att vara svårt att inte gråta. Känslonörd är jag :p Alldeles för empatisk.



Har gjort lite sökningar på ze internet efter de vin- och champagneglasen jag har tjatat om varje gång jag har varit i en butik som säljer glas. Finally när jag hittar de perfekta (nästan i alla fall, jag är kräsen) så är det på Crate and Barrel som shippar internationellt, men jag har svårt att tänka mig att de skulle klara sig fram hela. De ser väldigt tunna ut så det krävs riktigt mycket packning för att de inte ska gå sönder. Men vem vet, kanske suget tar över och jag beställer dem ändå. Fast det blir inte förrän i höst i så fall och jag ska leta överallt innan dess. Jag kan inte få de ur huvudet och har svårt att föreställa mig att köpa några andra :p

              


Så fina, men kan förstå om de inte är för allas smaker. Jag har nog velat ha dessa i
snart ett år och känner att de skulle passa perfekt in i min framtida lägenhet! ♥

Jäklar

Shit, vad det regnar! Riktig fors ju :p


Hopefully we will

Vi har snackat och kollat och funderat idag, inget är hundra procent säkert ännu, but det verkar som vi kaaanske ska åka till CROATIA på typ fredag eller dagarna runt fredag. Me be exited!

Har egentligen inget annat att skriva. Har inte gjort speciellt mycket idag, bara kollat på kroatiengrejer och så var my very preggo sis Frida och lelle Fanny här ett tag.


Later!

Holy Moly!

Klockan är över midnatt och det är nu den sjätte juli! Holy cow! Varför går tiden så fort? Det är bara typ 25 dagar kvar tills jag fyller 20...hjälp. Jag fattar nu varför man har satt åldergränsen för att köpa på systemet vid 20 år, det är bara för att de som får ångest över sin försvunna ungdom ska kunna dränka sina sorger och känna sig lite bättre ;) Hoppas verkligen att denna födelsedag är den enda jag får ångest för (ok, det är inte riktig ångest, bara löjlig ångest ;)) och att jag inte får det vid varje viktig ålder typ 25, 30, 40, 50 and so on. Då har jag ju en livstid av panik framför mig!
Ska verkligen försöka att göra något bra varje dag fram till den första augusti istället för att ha slödagar som jag har haft nu sen i onsdags. Ok, jag har ju inte direkt velat visa mig in public nu pga mina monsterläppar (no joke, they were awful, and painful) så det har ju varit lite svårt att göra något produktivt, men nu när de börjar läka så blir det inte en massa slöande!

Så, då var detta ventilationsinlägg över, ta det inte för seriöst. Jag har inte så mycket ångest över att fylla 20, jag är lite överdramatisk (ovanligt va?), men liiite jobbigt är det att veta att man inte kommer att vara tonåring om 25-26 dagar. Är man inte tonåring så är man vad? Jo, vuxen. Typ. Holy. Shit. Men jag överlever :p

Låt oss avsluta med denna illustration om vad jag kommer att göra som old lady. Dance your heart out, peeps!




Bo-bo-bo-boring!

Det är så skönt att vädret har ändrats lite nu så vår lägenhet har blivit kallare! Hoppas att det blir riktigt ösregn imorgon eller inatt så att allt regn går ur molnen så det kan bli fint och soligt igen. Skulle nog vara bra för jorden att bli genomvattnat också.

Har tittat på några crimedokumentärer på viasat explorer (tror jag i alla fall) under kvällen och Bones såklart, men det var inte bra idag. Tycker inte om drömavsnitt, man kommer ingenstans i den vanliga handlingen och de känns bara som utfyllnad. Fanns inget speciellt kul att titta på ikväll och på bloggarna har det inte heller hänt något speciellt, så jag har bara tråkat runt idag. Alex är hos sin dude (som träffade morsan och farsan idag btw, bara kort dock) och Oskar spelar, morsan vilar och pappa tittar på TV så jag är helt själv, som jag i och för sig brukar vara när jag är hemma, men idag är det extra tråkigt. Har verkligen inget att GÖRA! Eller jag har säkert tusen saker jag borde göra, men inget jag vill göra. Får väl se om jag har någon bra film eller TV-serie på datorn som jag kan kolla på. Whatevs, hoppas bara jag får något kul att göra i veckan! Antingen Ullared eller resa kanske, vi får se. Helst båda ;)

Wimbledon och Resdrömmar

Sitter och tittar på Wimbledon, har tittat på nästan hela matchen. Hejar på Federer för att det var så synd om honom förra året när han förlorade mot Nadal, när han grät och såg så besviken ut. Så Heja Federer!
Har inte gjort ett skit på hela helgen, bara legat framför fläkten och sovit i omgångar. Mycket produktivt. Jag är riktigt sugen på att resa någonstans. Elinush & co ska ju iväg till Kroatien i veckan! Vill också dit, får väl se om vi bestämmer oss för att dra ut en sväng i Europa :p Hoppas kan man ju alltid göra!


Paraflaxigt värre!

Idag är första dagen på länge som det är någorlunda behaglig temperatur hemma. Folket var i Borås och shoppade utan mig på grund av mina missbildade läppar och köpte hem två fläktar så nu har vi tre fläktar hemma på högsta fart! Skönt är det! Vi skulle åka till Ullared idag egentligen, men bestämde oss för att göra det nästa vecka istället när mina fina sår har läkt. Inte så kul att gå runt i ett varuhus såhär :p Skippade att gå ut i Gbg med Louise ikväll också så jag ska vara hemma och ha fredagsmys. Ska nog kolla på någon film eller nåt, vi får se.

Morsan köpte tre paraflaxar på Lagerhaus också, varav ett likadant som jag har. Hon trodde att mitt rosa genomskinliga hade gått sönder, men det är bara flärpen som håller ihop paraplyet när det är stängt som har gått av så nu har vi två likadana paraplyer hemma. Hon köpte även ett turkos/grönt och ett med en massa solglasögon på, skitfint! Men det ska väl Alex ha tror jag, fast jag lär ju sno det nån gång ;)



Later, peeps!

Sleeping Duckie

Idag har jag inte gjort ett skit. Sov på soffan inatt på grund av värmen, gick från soffan i vardagsrummet till kökssoffan, käkade frukost och somnade sen igen. Vaknade, gick till morsan och farsans rum där Alex låg, satte på fläkten och somnade igen. Värmen i den här lägenheten är sövande!
Skulle åkt med till Borås, men mina läppar ser ännu värre ut idag än igår och de gör ONT också. Jävla sol som alltid ska steka sönder mina läppar...Ska köpa läppglanset från Hawaiian Tropic med SPF 25 så det inte händer igen. Alex kallar mig Duckie nu bara för att det ser ut som om jag har sprutat in Restylane eller nåt och att det hela har gått väldigt fel. Hoppas skiten går över fort!



★Liseberg★

Har varit i Göteborg idag med Louise och Amra för att se Erik Hassle på Liseberg, men vi tog lite för lång tid på oss på Lagerhaus och matstället så vi missade honom precis. Gjorde inte så mycket dock, det var gött att bara gå runt där inne. Såg Björn Gustafsson och åkte Balder, fy fan vad jobbigt det var att övertala mig själv att åka den! Hatar första backen för att den är så hög, men den var inte det värsta idag för farten på resten av åkturen var sanslös. Jag har åkt Balder en massa gånger, men idag kände jag mig som en liten tant som ojade sig över den faaarliga bergochdalbanan. För farlig var den. Hujedamej.
Nedan följer ett axplock av bilderna jag tog idag. Har börjat ta en massa bilder (med mobilen för jag är för lat för att dra med mig kameran) varje gång jag är iväg någonstans och varje gång jag kommer hem visar det sig att jag har tagit 70+ bilder. Aldrig över 79 och aldrig under 70. Knasigt.


Första bilden är bara allmänt knas och den andra gråter jag av. Ok, kanske inte riktigt, men konserten är imorgon(idag) på Trädgårdsföreningen och jag kommer inte att vara där. Buhu.



Folk hade lagt blommor och nallar vid MJs stjärna och handavtryck. Allmänt konstaterande: Beppe Wolgers hade lite större händer än mig. ;)
Liseberg gone Alice in Wonderland.

Vann inget. Lame.

Massor av ungdomar kom från Scandinaviumhållet. Nån sportturnering som pågår tippar jag.


Dagens trend: ALLA tjejer i 14/15/16-årsåldern hade kortkorta, och då menar jag kortkorta, jeansshorts, löst linne, gladiatorsandaler och långt hår. Kändes det som i alla fall. Det var rätt komiskt att se tjejgrupper på typ tio pers som hade den uniformen med bara olika färger på linnena.
Dagens smärta: Mina läppar. Har fått ytterst onda solblåsor efter att jag har bränt dem i helgen. Måste köpa läppcerat med SPF.
Dagens klant: Amra som inte hittade till Lagerhaus. Lokalsinne noll. :p Bonusklant: Jag, som lyckats slå i pricken med väskhandtaget tre gånger. Aj.
Nattens osmartaste: Jag, som inte har gått och lagt mig än!

Imorgon blir det kanske Borås på kvällen, sen får vi se vad som händer.

God Natt!

oOoOoOoBubblor!oOoOoOo

Lekte med såpbubblor på balkongen förut under kvällen och då ville Alex också prova. Då, bloggskadad som man är, tog jag ju såklart fram mobilen och kameran för att få lite bilder. Det var dock helt omöjligt att få fram bilderna från kameran, jag satte in kabeln i datorn precis som man ska och då blev det kortslutning i datorn och den bara stängde av sig! Fem gånger testade jag på olika sätt, men fick samma resultat varje gång så nu vågar jag inte testa mer. Får nöja mig med mobilbilder. Men men, on to the pics! Bubbles make the world a more magical place, don't you think? ;)




Det var bubblor över halva Hedbo när vi var klara och en massa Hedbokids hoppade runt och försökte få tag på dem :p Cute.

Måste visa en bild på vårt hur vårt balkongdörr/fönster ser ut just nu på kvällarna. Helt prickigt! Har en tunn gardin bakom den vanliga gardinen när balkongdörren är öppen på nätterna (måste ju ha den öppen för att få in nån kyla i denna galet varma lägenhet!) för att jag är livrädd för alla harkrankar som lyckas flyga in hela tiden. Tejpar fast den tunna gardinen varje kväll och ställer en stol framför för att de inte ska ta sig in. Har funkat skitbra hittills. Sofia 1-Daddy Long Legs 0! Oh yeah :p



Good Night!

Can't wait!

Nu är klockan efter midnatt och då är det första juli och vad betyder det? Jo, bara en månad kvar till U2 på Ullevi! Och min 20-årsdag, men den tänker vi inte på för då kan vi få ångest :p U2 360-turnén började nu ikväll på Camp Nou i Barcelona och om man ska tro det Aftonbladets Markus Larsson skrev direkt från arenan så verkar det som att det kommer bli riktigt coolt på Ullevi! Blir nog en bra födelsedag, hopefully :)


RSS 2.0