supercalifragilisticexpialidocious

I just love that word.

Idag ska jag till hedbo och kolla Eurovision tänkte jag. För att fira detta så sminkade jag mig lite. Mycket lite. Not.
Gjorde två waterfall french braids och en fiskbensfläta också.





Svinirriterande att inte kunna få fram färgerna bättre med mobilen, men whatever. Nu ska jag har följe med AluxBallux. Later!
Go Sweden ikväll! ESC ftw!

Fram och tillbaka, uppåt och nedåt

Idag är en dag. En onsdag till och med. Mer än så känns det inte just nu. Har i alla fall fått gjort något jag var tvungen att göra och det var jobbigare än jag trodde. Att ringa var inte så jobbigt och jag kom äntligen fram, men efteråt reagerade jag inte som jag trodde. Trodde jag skulle bli lättad, men icke. Blev lite känsligt ett tag, but whatever. Allt löser sig. Även för en känslomässigt instabil människa som jag :p

Igår gjorde jag en variant av en balfrisyr, utan hårspray så det blev inte helt hundra, men jag trivdes i den. Sen sminkade jag mig balaktigt också, ska inte göra exakt som jag gjorde igår sen på Alex, men det kommer nog bli bra. Bara en vecka och en dag kvar nu till hennes bal! Yayness. Testade volymkapaciteten (japp, jag hittar på ord nu) på Alex hår igår och det ska förhoppningsvis gå att göra något fint :)
Tog en bra stund att ta ut alla hårnålar ur håret igår och mitt hår såg väldigt normalt ut efteråt:

=

Haha, titta vilken bebis jag ser ut som när jag bara har lagt basen och inget ögonsmink :p



Min kamera är paj så får nöja mig med mobilbilder. Nu ska jag duscha och fixa mig, sen får vi se vad dagen har att bjuda på! Vad jag vet är att Louise kommer hit vid två och att vi kanske ska dra till Erikshjälpen och kolla lite, snajs. Later!

Zup igen?

Good news, min telefon funkar igen! Sökte på google efter hjälp och testade en grej som jag inte trodde funkade, men när pappa och mamma kom förbi så startade den, yay! Det händer alltid, så fort jag visar upp nåt för dem som inte funkar så börjar det funka igen, weird :p

On to other news, Alex jag gjorde en balsminkning och hår som jag tycker skulle funka fint till din klänning, check it!



Vad tycks? Fast du kanske inte vill ha det så neutralt, kanske behöver mer färg? Jaja, jag får väl fortsätta försöka hitta den perfekta sminkningen.

Later!

ooooorka

Min telefon har gått och hängt sig! Jävla skiten funkar inte, har fastnat i samma läge. Så om jag inte svarar på sms eller samtal så är det inte för att jag ignorerar er :p
Har tagit ut batteriet flera gånger och det brukar alltid fungera när den har fastnat men ikke denna gången. Ska ta ut batteriet och låta det vila nån timme, försöka går ju.

Wish me luck! :p

Torsdag

Idag står det spring cleaning x 10 på schemat, lägenheten ska bli skinande ren! Ska bara lyssna klart på de tre Mariosarna på Spotify; Mario, Mario Vazquez och Mario Winans, Let Me Love You, Gallery och I Don't Wanna Know. Sen blir det städning till tusen.
Har kollat på Modern Family och Cougar Town idag, säsongsavslutningar även där. Inga galna cliffhangers som tur är. Har fan blivit chockad nog denna veckan :p Gossip Girl, Vampire Diaries, One Tree Hill och nu på fredag blir det en galen avslutning på Grey's Anatomy! Gosh, de tio första minutrarna har jag sett och damn, jag skrek fan rätt ut av chock. Whoa. Två timmars-final imorgon, can't wait.
Snart inga serier kvar att titta på. Vad tycker tv-folket att man ska göra, leva i verkligheten? Tur att vi har True Blood snart ;)

Var med Alex och pappa i Borås och köpte balklänning igår. Kommer bli smashing den tredje juni, Skene won't know what's hit it! :p

Nu är Shemar Moore på Ellen så det måste man se på, yum. Sen blir det städning, lovar ;)

Cinco De Mayo var det tidigare men inte nu :p

Alex har varit här ikväll och vi har spånat lite student- och balidéer som vanligt, alltid lika kuligt. Jag är fan lika involverad i hennes student som hon är, får leva lite genom henne nu :p Wunderbart. Hon har fixat fin studentklänning och testade den igår tillsammans med studentmössan när jag var hemma där och det blev super. Tog lite bilder också, men de får ni inte se innan den 11 juni ;)
Alex testade att springa ut till låten de kanske ska ha som utspringningslåt och det kommer funka finfint, bara de inte tar nån annan skitlåt som de kanske tänkte, buuu. Ingen jävla Grease-skit, det ska va PARTY på studenten! Kommer få tusen glädjetårar den dagen, det får bli vattenfast mascara :p

Imorgon ska jag till läkaren och psykologen, blir fan fattig ju. Och måste till polisen på fredag och fixa pass, lite lurigt att leva utan legitimation. På lördag blir det konfirmation/kalas för kusin Jonathan som blir femton snart, vi ska nog inte till kyrkan men kalaset får man ju gå på. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, är sjuuukt trött på min garderob! Behöver tiotusen till en fet shoppingtur. Hittar väl förhoppningsvis något, annars får jag väl sy något av ett lakan typ. Nja.

Tror jag ska gå och testa en balfrisyr nu, mindre än en månad kvar till ungens bal och jag måste ju öva. Inspirationen idag står Serena för, white party säsong två, puuurdy!


Alex i sin studentklänning, tydligt va? ;)


Sötnöt-Lilly käkar bord, hos mig förra veckan.


Flygar-Fanny var lite svårare att ta bild på, hon var inte direkt still. Någonsin. :p

Later!

♫Baby-baby-baby, oooh♫

Damn that kid, han är fastbränd på min hornhinna nu och den jävla refrängen är fast i huvudet :p

Later!


Nattens Roligaste Ord

Rokokokokosbollar

Haha, underbart ord. Hittades bland kommentarerna på Knivlisas blogg, loves it. Rokoko (stilperioden) - Kokosbollar.
Låter typ som man stammar, rokokokokokokokokokoKOKOSbollar! Tror att jag är lite trött, detta ord har roat mig alldeles för mycket :p

(Ps. Jag är inte full, vad tror ni folk om mig egentligen? Det är bara tisdag for god's sake ;))

Numero Dos


RSS 2.0