Alldeles strax en månad kvar...

...tills jag fyller 21, herregud. Ska gå vidare till annat i detta inlägg nu så jag inte får åldersångest alltför mycket.

Sista juni var det idag. Har varit med mamma på Erikshjälpen och Blomsterjätten. Fick med mig fyra böcker som jag måste läsa under juli månad, ska tvinga mig till det. Två Hjalmar Söderberg, en Kurt Vonnegut och en Charlotte Brontë, ska bli intressant att se om de är nåt att ha.
Gick sedan hem dit och blev ignorerad av Oskar, han var alldeles för upptagen med att prata med sina kompisar i headsetet, lilla skitungen. Fikade och stannade tills pappa kom hem från Estland och fick sedan skjuts hem.

Väl hemma så lyckades jag med konststycket att göra sönder en lins när jag skulle sätta in den i ögat, fick ge mig in på internet och beställa en ny. Gick runt tvåögonfärgad ett tag, lite kul, och visade upp mina vackra färger för Louise och Emelie.

Är lite trött redan så ska försöka mig på att lägga mig innan solen går upp. Dagens bilder blir på min frisyr, mina naglar (ovanligt), mina ögon (visst ser jag snällare ut med ljusare ögon? :p) och mina mini-Hello Kittysar som jag köpte i Hello Kitty-kinderägg. Så söta att jag dör.




Later!

A Day in the Life of...

...ME. Gjorde det till min uppgift att dokumentera dagen eller ja, några timmar av den i alla fall. Here it goes:


Tog mina fräknar och musik med mig på vägen till Kinna...


...drack vatten vid vattnet...


...bytte solisar på vägen; de första var jag tvungen att hålla i för att de åkte ner på min hala näsa, de andra funkade tills jag gick till Lindex och köpte de tredje, som täcker 50 % av mitt ansikte...


...träffade Alex på Kappahl, hon var lika gul som solen. Tog bussen till Hedbo...


...där jag fick glass, som jag pga värmeslag kastade mig över...


...tog kort på peacearmbandet och läppstiftet jag köpte på Lindex, med och utan gloss (gotta love crazy colours)...


...snackade med morsan en stund när hon kom hem, sen tog jag med musiken och gick hem till Assberg igen!

Så jäkla gött väder idag! Nu åskar det dock, bättre att det gör det nu än imorgon. Later!

(Psst. True Blood igår, hetingen var äntligen med!
Dear-fucking-God, jag dör för honom...
Bra säsong hittills också, love it)

Fröken Fräken

Har värk i min kära arm idag, mer konstant än innan. Tror det beror på värmen, man svullnar ju lite då så det trycker väl på. Ingen fara dock, jag tror jag överlever. Faktiskt.

Nu på sommaren finns det både fördelar och nackdelar med att bo på första våningen. Den största nackdelen är insynen och sen att ha balkong rakt över uteplatsen. Det sitter folk där typ hela tiden och på natten så det känns dumt för mig att vara därute. Det bästa med den här lägenheten är att den är sval! Efter att ha plågats varenda sommar i barndomslägenheten som var aaaaaaasvarm hela sommarhalvåret så är detta riktigt gött. Tycker nästan fördelarna överväger, vill jag ha en insynsskyddad uteplats så kan jag ju bara invadera och ockupera Emelies ;)

Har fina milkmaid-flätor idag, gött att att uppe håret när det är varmt. Tusen fräknar har jag också, tror det syns på bilderna nedan. Jag trivs.



Nu ska jag nog snart ta en promenad och smälta bort lite. Vill till Kinna och kolla på lillen som jobbar på Kappahl nu, får se om mina fötter drar mig dit ;) Ciao!

Yep

Ja midsommar var ju intressant. Bra väder, bra location. Det var kul tills jag ramlade och slog halvt sönder mig. Vänster arm och vänster knä blev ganska mörbultade, inte bra att spela brännboll när man har druckit. Sen blev jag illamående, jag har druckit MYCKET mer än jag drack då utan att bli illamående, men jag tror att mina piller kan ha något med det att göra. Man blir mycket känsligare för alkohol då, har inte blivit det förut när jag har druckit med dem, men denna gången så kanske biverkningarna verkade. Sen så käkade jag bara tre knäckebröd på hela dagen så det var nog inte så bra heller :p

Lördagen spenderades i soffan i smärtor, både lindrig bakfylla och sviiiiinont i armen! Kollade på The Backup Plan och Hot Tub Time Machine och sen sov jag i tusen timmar. Armen är bättre idag dock, skönt för då slipper jag dra till herr doktor. Försöker hålla den i rörelse så blodcirkulationen är igång, det verkar funka. Även om det gör ont.

Det ska vara finfint väder framöver så denna veckan som kommer ska jag försöka vara ute så mycket jag kan. Vill få igång läslusten också, vill läsa massor av böcker i sommar. Läser aldrig nuförtiden så det kan vara bra att börja nu. Har ju en uteplats som kan vara perfekt för timlånga lässessioner. Nice.

Helgens låtar: Billionaire, We No Speak Americano, California Gurls, Alors On Danse. Love'em.

Tog typ inga bilder tyvärr så detta får bli ett bildlöst inlägg... Jaja, later everybody!

Midsommar med bra väder, weird.

Imorgon är det midsommar! Det mesta är fixat, ska packa ihop allt imorgon för det orkar jag inte nu. Har fixat fin klänning idag, love it. Det enda jag inte vet med midsommarhelgen är hur och om jag ska ta mig upp till Skara på lördag, men det får vi väl se då :p

Glad Midsommar på er alla!


Wedding Fever

Åh vad jag vill planera bröllop nu! Både mitt eget och andras. Och jag som inte ens vill gifta mig egentligen :p Och inte har pojkvän. Hmm.

Har kollat på bröllopet hela dagen med Elina tills hon åkte vid åtta, trevligt med någon att kunna kommentera festligheterna med. Hon kom med fika till och med, duktig dam det där ;) Pappa och mamma var här en stund också med välbehövlig matleverans, jobbigt att gå till affären själv när rösten är obefintlig och musklerna likaså. Kylskåpet var tommare än tommast så det var mycket bra.

Kommer att fortsätta att kolla på bröllopsfestligheterna nu och spåna vidare i min fantasivärld. Tycker att någon borde offra sig och bestämma sig för att gifta sig nu så jag kan ta över planeringen åt dem :p Frida? Louise? Alexandra? Mamma och pappa? Haha.

Herregud nu talar Olle Westling och tårarna rinner igen som efter kungens tal innan, Olle kan tala han! Fiiiint! Update: Men guuud, nu snackar Daniel och jag bölar igen! Crazy! De är så fiiiiiina!!!

Bilder från igår först och sen från idag framför tv:n :




Later!

Lång rolig dag

Har varit i Borås hela dagen och då menar jag hela dagen! Kom dit vid halv tolv och kom hem efter åtta. Emelies tatuering var den största anledningen att vi var där och den blev fiiiin. Blev alldeles galet sugen på att tatuera mig nu! Och pierca mig. Nångång detta året ska jag göra det, måste. Det blev massa fönstershopping för mig också, de andra shoppade, men jag fick shoppa med ögonen. Kul det med, fanns mycket fint här och där. Var på Nelly-outleten, tror att man kan fynda där om man kommer precis när de fyller på saker. Bra priser och ganska bra sortiment ändå.

Efter Borås blev det Emelies place för utomhus och inomhushäng med folk, snajs, och sen blev det Louise place en stund. De grillade och jag tjatade. Har dock ganska svårt att prata och sjunga till musiken eftersom min röst är PAJ! Helt och hållet, låter som Alex på studenten :p Ska bli intressant att vakna upp imorgon och se hur man låter, om jag kan prata alls. Min förkylning känns ändå bättre än tidigare i veckan, bara halsen som är trasig nu. Går åt rätt håll.

Nu ska jag dricka varmt te och ta hand om min arma strupe. Later!

Home Sweet Home

Vi kör ett bildregn till! Tapeterna är uppe och jag är nöjd, mycket bättre än nittiotalstapeterna som var uppe förut.





Japp, så ser det ut hos mig för tillfället, är nöjd och glad. Lite småsaker som ska fixas i framtiden, men allt börjar komma iordning. Loves it :)

Due to Popular Demand...

Folk har börjat klaga på att jag inte bloggar så ofta så jag får väl slänga ut ett inlägg. Är hemma hos la familia nu, de fixar tapeterna i hallen och köket hos mig, wihoo! Det kan vara klart nu, var där igår och kollade och de hade målat överallt och spacklat och det var nog bara tapeterna kvar att slänga upp så det borde nog vara klart nu. Är supernyfiken på hur det kommer att se ut, tog HELT andra tapeter än jag tänkte mig från början. Ville ha helt vita tapeter överallt, men tyckte det skulle vara tråkigt så jag tog nåt annat, farligt farligt...

Jag är fortfarande sjuk, det började i fredags med en lättare magsjuka och har utvecklats till en "ont i halsen, lite feber, nys nys nys, slem överallt-superförkylning". Mycket kul. Not. Det var en aning jobbigt att helt själv dra bort och trycka ihop alla möbler i lägenheten, svettigt värre. Man blir ju så jävla svag när man inte är helt frisk och jag är ju inte direkt en bodybuilder från början, if you know what I'm sayin'.

Nu kör vi lite bildregn tycker jag, det har ju varit student! Kul och galet stressig dag till en början, sen lugnade det sig och man kunde ta det lugnt. Lugnet kan ju i och för sig bero på ölen jag drack, men ändå. Gick runt med pappas chefs systemkamera och lekte paparazzi hela dagen, mycket kul. Vill ha en! Det var den systemkameran jag ville ha hela förra året, Canon EOS 450d, loves it. Alux och Samah var nöjda och glada så det var nog en lyckad student för dem :)





Och mig och systemkameran ;)


Schnökkt :p

Ohh, True Blood är tillbaka nu, kollade igår, äntligen!

Later!

RSS 2.0