Jag hör inte mitt eko slå mot gatan

Chillar på soffan efter dagens största kraftansträngning; att betala den största summan i räkningar någonsin för mig, fy fan. Inte kul alls. Men nu är det gjort, allt betalt och det blir en fattig månad framöver... Tur att man har roliga saker framför sig, Trollhättan och lov snart. Får väl dra igång med viknedgången på full fart nu så slipper jag köpa mat :p

Skoldagen var kort idag och vi satt fem pers och bara pratade och skrattade istället för att skriva ett tråkigt utlåtande. Det får vi göra imorgon istället. Efter skolan imorgon ska jag hämta saxen från mamma (får.ej.glömma) och sen nångång på eftermiddagen så drar jag och Ems till Louise äntligen. Party like there's no tomorrow! Och massa tjötande och chill, kommer nog bli mycket bra det här :)

Ska bli så gött att komma ifrån Mark ett tag, få lite miljöombyte. Alltid välbehövligt så man får lite extra energi såhär mitt i vintern. Den här gången ska det förhoppningsvis inte ta fyra timmar för oss att komma dit heller hehe.

Nu ska jag sega framför datorn en stund till och sen hoppa över till sängen och sova nångång, helst inte vid fem som igår.


we should swim in a fountain

Hej alla små troll ute i blåbärsskogen, hittar ni nåt skydd för vintern? Bra, det gläder mig.

Idag har varit ännu en skrattfylld dag på tokskolan i ingenmansland. Vi äro lite flum/knas/störda/allt annat under våra skoldagar nuförtiden. Mycket trevligt. Misstänker att kökstanterna lägger olagligheter i kaffet, konspiration... Rolig sådan dock.

Efter den långa skoldagen åkte jag till Hedbo där jag var med familjen ett slag. Samah kom även över en stund och så drog vi till Hemköp och sen kom jag äntligen hem efter tretton timmar på flykt från min kaoslägenhet. Väldigt mycket lådor och annat som inte är på sin rätta plats. De får hitta hem imorgon, nu orkar jag inte hjälpa dem.

Dagens Sofia:



Nu ska jag slöa tills jag slocknar. Imorgon kommer Oscarsnomineringarna! Och massa avsnitt av diverse serier, ska vakna tidigt och kolla på något av dem för att starta dagen på ett trevligt sätt.
Later!


Söndag, vilodag? Nja, städdag...

Nu för tiden om jag bloggar så vet man att det beror på en sak; jag skjuter upp att göra nåt annat. Idag skjuter jag på att städa, diska och bära upp julsakerna på vinden. Men jag lovar, ska börja så fort jag är klar med inlägget. Gött att ha en städad lägenhet inför den nya veckan.

Helgen har varit som veckan har varit, lugn. Har varit sjukligt förkyld, men det verkar bättre idag så tummarna upp för det. Ta i trä, kasta salt, be till gudarna and all that crap. Skolan har också varit lugn de första två veckorna in på terminen, jag tror att jag har gjort kanske två-tre timmars arbete och resten har vi spelat kort. Det har dock inte varit så lugnt, har två brutna naglar och massa småsår som bevis haha. Brutalt spelande må jag säga.
I onsdags var jag, Alex och pappa på handledarkursen så nu blir det körkortstagning. Nångång. Vi får se när, jag har ju fem år på mig. Förhoppningsvis innan fem år dock, hade ju varit liite pinsamt om det tog så lång tid.
I fredags var vi hemma några timmar hos Frida och sötaste ungarna i världen, sen drack jag och Ems vin och sjöng karaoke på kvällen. Ems spöade mig, fudge, men det var roligt med karaoke faktiskt. Min röst var helt mörk dagen efter, lät som en gammal kedjerökande whiskytant.

Ullared besöktes igår också och sen hade jag en lugn kväll framför An Idiot Abroad, fun fun. Inget större festande denna helgen alltså, nästa helg däremot! Oj oj, va det ska festas! Trollhättan ska intagas igen, ska bli sjukt trevligt :)

Jag har varit uppe i en massa timmar idag, men det enda jag har åstadkommit är att färga mitt hår. Nu blir det andra bullar! På med musiken så blir det städning till max! Lägger in lite bilder från mobilen som tagits inom de senaste veckorna.



Later!

Lista

Vad var din största framgång 2010?

Att jag tvingade mig själv (och andra tvingade mig också) att ringa till läkarvården så jag kunde ta tag i min jävla panikångest. Det ledde ju till att jag kom till skolan jag går på nu och för första gången på skitlänge har jag en studiesituation jag faktiskt trivs med. Tänka sig.


Största misstaget?

Att jag inte ringde tidigare kanske. Men jag ångrar aldrig något jag gör så jag tycker inte jag gjorde speciellt många misstag förra året.


Har du varit sjuk eller skadat dig?

Psykiskt sjuk hehe. Inte så mycket fysiska sjukdomar dock, jobbiga förkylningar bara.


Bästa köpet?

Alla grejer till lägenheten och allt smink jag har köpt. Smink är bra grejer ;)


Vad spenderade du mest pengar på?

Se ovan. Och lägg till alkohol kanske.


Gjorde någonting dig riktigt glad?

Japp, att det gick så fort med medicinen och att jag kunde va hemma sjukskriven hela sommaren så jag orkade med att börja skolan på hösten. Och att det gick så lätt att komma in i klassen och att jag vågar prata på lektionerna och säga min åsikt. För det gör jag. Ofta. Hela tiden faktiskt :p


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Alla låtar från artister som var på Way Out West. The National, Mumford, Håkan... Och alla sommarplågor; Alors on danse, We no speak americano.. Och såklart Cha Cha Slide haha!


Var du gladare eller ledsnare 2010 jämfört med tidigare år?

Både och antar jag. Men mest gladare, jag är fan nästan alltid glad. Förutom denna veckan... Har tröttnat på att vara med mig själv hela tiden så det ska bli gött att börja skolan igen. Yes I just said that. Crazy.


Vad önskar du att du gjort mer?

Jag gillar inte att se bakåt, jag tittar hellre framåt. Så i år önskar jag att jag vågar göra exakt det som jag vill göra i vilken situation jag än befinner mig i. Inga hämningar alltså. Good luck world.


Vad önskar du att du gjort mindre?

Nothing.


Hur tillbringade du julen?

Hos morföräldrarna med maaassa släktingar, precis som det ska va. Trevligt värre.


Blev du kär under 2010?

Bara kär i mig själv. Det ska förhoppningsvis ändras i år. Inte att jag ska sluta vara kär i mig själv, utan att jag ska bli kär i någon annan. Också.


Favoritprogram på TV?

Inte på tv, men i datorn ;) Hmm, alla vanliga; True Blood, Greys, Himym, House, Modern Family, Vampire Diaries, Pretty Little Liars, massa andra.


Bästa boken du lästeunder förra året?

Tror inte jag läste en enda bok. SKANDAL!


Största musikaliska upptäckten?

Har väl ingen allra största upptäckt, har lyssnat på så mycket musik att jag inte kommer på nåt. The National kom ut med nytt album som var underbart, Kanyes senaste har jag lyssnat på galet mycket och så har jag hittat massa mindre band som är bra.


Något du önskade dig och fick?

Har typ fått allt jag velat ha, på ett eller annat sätt. Mitt liv är underligt på det sättet.


Något du önskade dig men inte fick?

Nja, vette fan.


Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Var på grisfest och när klockan blev min födelsedag så sjöng bandet för mig så det var väl rätt trevligt. Sen va jag bakis också. Kommer knappt ihåg exakt vad jag gjorde.


Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?


Att Sverige hade röstat bättre och allmänna småting som jag inte orkar nämna.


Vad fick dig att må bra?

Musik, folk, sommar...


Vilken kändis var du mest sugen på?

Umm... Typ Ian Somerhalder kanske. Han är snygg han ;)



Vem saknade du?

Louise som bestämde sig att fly Assberg för Trollis. Men vi har ju setts rätt ofta ändå :)


De bästa nya människorna du träffade?

Folk i skolan och lite annat folk.


Mest stolt över?

Mig själv, som alltid.


Högsta önskan just nu?

Att jag gör 2011 till bästa året hittills. Det är bara jag som kan avgöra om det blir bra eller ej genom mina gärningar så det är bara att kämpa på! Men jag känner på mig att det kommer blir bra, det ligger i luften... ;)



Nu ska jag fixa mig för Horredåkning, där har jag hört att det blir färskt bröd och sällskap. See you later bitches!

Fredag morgon

Sov några timmar på kvällen igår så jag har varit uppe sen elva, knasiga sovtider är ju lite min grej. Har organiserat mitt badrum då jag köpte några grejer på IKEA i tisdags för detta användningsområde. Kastade massa saker, buhu.. Men jag var tvungen att vara hård mot mig själv, används det inte så ofta så ska det kastas för att inte ta upp plats. Har insett att jag har sjuuukt mycket skönhetsprylar ändå! Nu blir det nog köpstopp ett tag. Kanske.

Jag har nog haft den mest rastlösa veckan på åratal, har varit sjuk och inte orkat göra något, men ändå har jag velat iväg iväg iväg! Ni fattar inte hur uttråkad jag har varit, helt outhärdligt ibland. Gosh. Lyssnat på musik kanske 15 timmar per dag. Tvättat också, fast det var ju bara nån timme. Men nu är jag frisk och i helgen ska jag festa, med vem och var vet jag inte ännu, men måste göra något kul! Annars avlider jag, seriöst. Rastlöshet är en dödlig åkomma enligt mig. Inte vetenskapligt bevisat ännu dock.

Nu ska jag kolla på nya Jersey Shore och se vad dagen har att erbjuda. Kollade på senaste greys innan också, yay it's back! Later!

RSS 2.0