hey hey my my

Blir lite sporadiskt bloggande när inte internet funkar på min dator och man måste sitta vid datorn i vardagsrummet. Fattar inte vad som har hänt med min dator, det står nåt om nåt nätverkskort som inte funkar och jag har testat allt jag kan och jag brukar alltid få igång det igen, men inte denna gången. Jaja, får väl vänta på att pappa kommer från Sundsvall, så får han kolla på det.
Igår var jag i alla fall i Borås, köpte ingenting, men kan inte säga att jag inte var lockad :p Gick och lade mig jättetidigt faktiskt, så det var lite framsteg. Idag gick jag upp vid kvart över fem och var då så trött vid nio-tiotiden att jag fick be Alex ta med sig kaffe till mig i min fina "termos". Jag överlevde svenskalektionen i alla fall, men skippade matten för att jag inte kände för att dö av uttråking.
Har kollat på gg, oth, greek och himym idag såklart och sen har jag fått mitt Nellypaket också! En vecka försenat. Testade skorna direkt när jag och Alex kom hem från konsum och vad händer då? Jo, de passar såklart inte! Tog ju en storlek större på båda och ändå passade de inte...frustrerande! Det ena paret passade lite så jag får se om jag har mindre svullna fötter någon annan dag så kanske jag kan ha dem. Alex har fått många skor på sistone ;) Ungens fötter är ju perfekta för Nellyskor...darn her. Men mina Konad-saker till naglarna är jag supergad över! Har suttit i tusen år nu och gjort stjärnmönster på min vänstra hands naglar och ska göra högerhanden snart, behövde bara en liten paus. Kommer verkligen att köpa mer konad-plattor och specialnagellack så jag kan få spela ut min kreativa sida lite ;)

Nu ska jag fortsätta fixa med naglarna, later!

Sunday

Har varit i Fotskäl en stund idag för att fira morfar som fyller 71 år. Elina och co, Kalle och co och Tommy och co var där. Vi kusiner gick runt i hästhagen och vissa fiskade, men det gjorde ju inte jag såklart ;) Jag fick titta på och akta mig för att trampa i hästskit istället. Oskar ramlade nästan rakt ner med ansiktet i en bajshög, han var precis över den med fejan när han lyckades rulla undan lite, jag höll på att skratta ihjäl mig! Och Ellijot var så galet söt idag, med sin skalbaggeimitation :p

Efter Fotskäl åkte vi till Willys och köpte tacosingredienser och cider. Perfekt söndagsmiddag! Yum yum ;) Nu är det väl tänkt att jag ska börja plugga lite på proven jag har under veckan som kommer, historia och matte. Får se när jag gör det. Kollar på Osbournes Reloaded nu istället. Much better ;)

Oooh, just det! Fick reda på att min morbror har haft svininfluensan under veckan! Var visst inte så jättedramatiskt, men jobbigt såklart. Nu vill väl inte du Amra gå nära mig på några veckor ;) Haha, nej men det smittar visst bara under 48 timmar och hans ungar och sambo hade inte fått det. Får väl se om någon mer i släkten får det snart, jag har inte riktigt tid med det nu så den får gärna hoppa över mig :p

Later!

Bilder från dagen

Har ju varit på 75-årskalas för farfar Pertti idag. Mysigt var det och komplett med bingotårtor, såklart :p Låter ett bildkollage sammanfatta:



Här har vi fina farfar!

Kolla in mina überöverdrivna örhängen:


Och så måste jag ju ha en nails-of-the-day-pic :

Pianonaglar! :p

Nu ska jag kolla på The Proposal tror jag och samtidigt måla om naglarna. De blev så slarvigt gjorda imorse att jag vill göra om dem. Plus att jag känner för något mer färgglatt ;)

Later!

Natt...

...är det.

Har kollat på Grey's Anatomy nu. Går inte annat än att älska den serien. Så friggin bra. Grät tusen gånger, inget nytt under solen där alltså.
Har också kollat på The Vampire Diaries. Också bra. Inte samma klass som Grey's såklart, men den är ju annorlunda och mer lättsmält. Kommer definitivt att följa den! Så jävla snygga människor som är med i den serien måste jag säga. Yum.

Blev inspirerad av min hårfärgning att lägga in bilder från när Frida fixade Alex blondie-hår i söndags. So here it goes:

Såhär blondie blev hon. Kolla Fanny i bakgrunden, haha för söt. Ser ut som hon rockar loss med hårtorken :p

 

Två blondisar på pose-tävling ;) Snaran där bak är inget man ska hänga sig i, den är till fåglar :p


Sist och verkligen minst är Lilly-Vanilli för att hon är soooo cuuuuuute!

 

Nu ska jag ta ut tvätten ur mitt rum och sen ska jag sova! Night night!

 


Fudge, jag blev brunett!

Har varit i Borås idag och shoppat som en nyfrälst predikar. Med andra ord mycket. Köpte även hem den där toningen från loreal - casting cream gloss i kastanj och har ikväll lagt den i håret och DAMN, det blev inte alls som på boxen! Mycket mörkare och brunare. Se själva, fast det ser lite annorlunda ut i verkligheten än på bilden:



Nästa gång är det jag som tar en galet röd toning/färg så jag får den fina färgen jag vill ha. Tur att detta var en intensivtoning så den sitter och sliter ju inte lika mycket som en färgning. Får väl överleva med denna färgen ett tag i alla fall. Later!

Till Emelie Kristiansson! Viktigt meddelande ;)

Det går inte att kommentera på din blogg, knasunge! Lite svårt att skriva vad man tycker om din nya finfina design när man får felmeddelande hela tiden ju :p Du har nog disabled the commentsection eller nåt, ingen aning.

Fix it! Jag har försökt skriva tre gånger nu och vi testade hos Louise igår också. Vi ignorerar inte dig, just so you know :p

Och min vad gör fortfarande ont, jfyi ;)

Nyss hemkommen från Louise, eller ja det var för en halvtimme sen eller så ;) Amra, jag och L skulle ju kolla film, men det blev icke så. Vi tjötade istället. Ovanligt? Nej :p Nog bättre att babbla än att se på film ibland. Drack lite bubbel bland babblet, men inte mycket för att jag måste vara pigg imorgon då jag måste hitta något att ha på mig på lördagens kalas i gbg. HOPPAS verkligen mina skor kommer imorgon! Och sminket också helst. Då hade Sofia blivit överlycklig.

Nu ska jag kolla på The Beautiful Life! Later!

Sofia at the present moment



Sminkad till tusen, men det är så vi gillar det ;)


The Killers-Uncle Jonny

Aaaaaaj........aj

Vaknade upp i morse av att jag hade kramp i övre delen av högra vaden och fy fan i helvetet vilken monstruös smärta! Ville ta ljusstaken som stod på nattduksbordet och slå den hårt i skallen på mig själv så jag slapp känna något. Dock insåg jag att jag nog skulle få ganska svår huvudvärk under resten av dagen om jag gjorde så, så jag avstod. Har haft lite "träningsvärk" i vaden under dagen och nu börjar det göra ondare och ondare.

Fuck.

You.

Vaddjäfvul.

Annars har jag haft en bra dag i skolan och efter skolan gick jag en stund till Louise, som jag snart ska till igen, för att jag ville undvika att vara hemma när Oskars sjukgymnaster (ja, det var plural idag) var på hembesök. Var aptrött när jag kom hem så jag åt middag och sen sov jag en stund och vaknade upp för nån timme sen. Nu ska jag snart fixa sminket och sånt innan jag drar upp till assberg för filmkväll med Louise och Amra ska nog upp också verkar det som. Kuligtochbraigt.

Dagens sötaste:


Hur söta?? :)

 

Dagens Sofia-lyssnar-på:

 

Later!


Onsdag

Har sovmorgon så jag sitter här och kollar lite skit innan jag ska börja fixa mig. Såg på nyheterna att det hade varit nåt rån, men missade typ hela inslaget så jag gick in på Aftonbladet och kollade och DAMN; det där var ett rån av Hollywoodproduktionsproportioner! De använde helikopter(!), lade ut fotanglar i området för att försvåra för polisen att komma fram och bombhotade hangaren där polisen har sina helikoptrar så det skulle bli ännu lite jobbigare för dem. Ingen skadades heller så de var smidiga de där rånarna. Måste ha krävts mängder av förberedelser och planering. Tänk att när jag satt hemma och pluggade, tittade på serier, lyssnade på musik, var ute, shoppade eller gjorde något annan jag brukar göra så satt det en grupp människor någonstans i Sverige och planerade var de skulle sno en helikopter, kollade upp var man köper fotanglar, utsåg vem som skulle flyga helikoptern, vilka som skulle krossa fönstret på taket av värdedepån och vilka som skulle fira upp pengasäckarna. Jag tror jag föredrar min verklighet, det verkar så komplicerat och riskabelt det andra. Och så måste man ju gömma sig ett antal år framåt och det känns inte så lockande.

Fick hem mina skor till dörren idag och så skulle jag prova dem och vad händer då? Jo, självklart är de för små! Jävla Nelly och deras dumma storlekar. Jaja, jag har ju några skor till på väg. Dessa får Alex så det blev hon glad för. :p

Nu ska jag fixa mig. Later!

Har sett alla fyra avsnitt nu och sist ut var första avsnittet i säsong fem av How I Met Your Mother. Awesome. Pure and simple. Älskar det. Som vanligt. Och...Joe Manganiello var med som Brad igen, hotter than ever! Var tvungen att screencap:a lite ;)

Fnitter, fnitter, oh em gee ;)

 

Ögongodis of the day alltså. Det var egentligen allt jag ville säga. Later!


Blue Tuesday

Idag är jag blå. På kroppen, inte i sinnet.



Är så glad för min fina nya ögonskugga, som jag lade ganska lätt idag för den är lite väl mörk för skolan annars. Crystal Queen från MakeUpStore. Finfin.


Nåt annat jag är mycket glad för är mitt nya armband, det är galet skramligt och riktigt snajsigt!

Tisdag

Lååång dag i skolan idag med en massa dötid som jag utnyttjade till plugg och Damernas Värld-läsning. Sov från tjugo i tre till kvart över fem inatt så det var ganska segt på sista lektionen, vilken råkade vara matte och det är så tråkigt att ha matte med folk som inte fattar så mycket. Jag bara sitter där och lyssnar på en idiotisk fråga efter en annan (ja, jag vet att inga frågor är dåliga frågor, men det skulle ni inte säga om ni satt igenom en mattelektion med this chick that's driving me nuts. Alex, jag kommer säkert att glömma att säga det sen så jag skriver det istället, men du vet tjejen jag pekade ut innan? Hon ställde ÄNNU dummare frågor idag, ville bara skrika ut; HÅLL KÄFTEN KÄRRING! :p). Har visst matteprov nästa vecka och jag har inte räknat ett enda tal ännu så jag kanske borde ha det som projekt denna vecka.
Har nästan svävat på moln denna vecka bara för att jag vet att jag har långhelg, känns så jäkla bra att vara ledig nu när man går i skolan. Extra mysigt är det. Har bara tre lektioner kvar nu, historia imorgon vid tjugo i tre och engelska och historia på torsdag plus att jag ska göra resten av ett diagnostiskt engelskaprov som vi gjorde i början, men jag aldrig gjorde klart. Tror jag försov mig den dagen :p Sen är det heeeelg! 75-årskalas och kanske 71-årskalas står på schemat och så ska jag sega runt på allra bästa sätt. Det är bara tisdag och jag har redan helgkänsla, haha.

Ikväll ska jag kolla på One Tree Hill, Gossip Girl, Greek och How I Met Your Mother. How I've longed for How I Met Your Mother! Men först ska jag kolla klart på Vem vet mest, såklart ;) Later!


Det är höstdagjämning idag och det märks

New Moon-musik

Satan i gatan, en massa bra band är ju med på New Moon-soundtracket! Death Cab For Cutie, Muse, The Killers, Bon Iver, Grizzly Bear, Ok Go, Thom Yorke (från Radiohead ofc) och Lykke Li! Några till också.

Can't wait tills november! Filmen ser jag väl sådär fram emot, men låtvalen bådar ju gott ;)

Kasabian-Fire har varit i min skalle hela dagen

Nu känns det som att det har gått extra länge sen jag skrev, får väl göra en liten update. Eller liten vet jag inte om den blir, mina fingrar brukar vandra iväg och inläggen blir långa.
I lördags var vi i alla fall på XoY för första gången, jag tvingade Louise och Ems dit för att Harrys såg boring ut utifrån. Lite som en labyrint det där stället, men fint var det och rätt bra musik också! Fick svinigt ont i fötterna av mina klackar, men det var värt det ändå ;) Kom hem före tre nångång, men jag gick inte och lade mig förrän vid sex. Under den tiden "råkade" jag beställa lite grejer från Nelly. Två klackar och lite Konad-saker som ska bli så kul att testa, jag har ju blivit lite besatt av nagelsaker den sista tiden. Så här såg jag ut genom ögonen av min webkamera i lördags:



Blev väckt vid elva och vi skulle till Frida vid tolv, jag var så trött och hann knappt fixa mig. Fridas kompis Sindy var där med hennes ursöta tvillingar och när de hade åkt och pappa, morsan och Oskar också åkte så skulle Frida färga Alex hår. Jag fick hålla Lilly lite då och då och hon är sååå fin, lilla underbaring! Höll på att skratta ihjäl mig av skadeglädje när jag såg hur Alex hår blev blondare och blondare, haha. När hon sköljde ur det så kunde jag knappt andas. Det såg ut som att hon skulle ha världens kontraster i håret, men när de blåste och plattade håret så såg man att det såg rätt jämnt ut. Tur det :p Så nu har jag en ultrablond syrra, som har lite deep-fried hår, när de borstade håret så ramlade av lite, haha skitkul! Men det ser bra ut nu ;)

På kvällen igår blev det att jag fick användning av mitt kort igen, när jag köpte lite goodies från Eyeko som jag har velat ha for ages! Sex nya nagellack slank ner också utöver ett fat balm och eyekos cream. Har räknat ut att jag under en månads tid har köpt över 20 nya nagellack, holy smokes. Men de har varit billiga så de har inte gjort några större hål i plånboken. Eyeko har fri frakt över hela världen så det hela blev inte så dyrt, smart försäljningsknep det där med fri frakt. Tror många köper något litet när man inte behöver betala frakt, en fempundsprodukt som man bara klickar hem är ju super.

Gick och lade mig före tolv igår, progress! Kom tidigt till skolan också och hade bara två lektioner så jag slutade tolv. Kikade in på Skene Järn på vägen hem och det fanns massa fint därinne. Köpte dock inget, ska dra dit någon annan dag. När jag kom hem så gick jag in på Nelly igen och "råkade" klicka hem ett par billiga klackar igen, hade ju fri frakt för att jag beställt nån dag innan :p Så nu har jag tre par på väg hem! Nice. Inga platta dock och det är ju det jag behöver mest...oops.
Har kollat på Vampire Diaries idag, det är ett bra tidsfördriv. Ett annat tidsfördriv jag kollat på idag är Svenska Hollywoodfruar, lite kul det där. Gillar Maria mest tror jag.

Just det, har ju fått hem sminket från MakeUpStore idag!! Gjorde ju den funlightgrejen och fick hem en jättefin ögonskugga, en ögonpenna och en glitterögonskugga typ. Supernöjd är jag! Blir sugen på att fixa mer MakeUpStore-smink, köpte ju ett pot gloss därifrån i somras, men det lade Alex i sin väska och så ramlade locket av och den blev full av skräp. Inte så kul. Men jag tror jag ska åka till Åhlens i gbg någon dag framöver och kika lite på ögonskuggor, de har jättebra kvalité av vad jag har testat idag i alla fall.

Nu måste jag plugga lite engelska, har läxor till varje lektion i morgon. Tur att man har lååånga håltimmar som man kan göra de andra läxorna på. Går från 8.20-15.50...kommer att vara trött när jag kommer hem. Later!

Kvällens låt

 


Saturday

Lördag idag, utgång också (probably). Ska måla naglarna nu för att jag vill testa ett nagellack jag köpte idag. Lyssnar på musik för fullt nu. Kom precis hem från Borås där jag har köpt lite smink, en tidning, ett durkslag, en diskborste, nagellack som sagt och torrschampoo. Och ett doftljus också. Och ett armband som är superskramligt. Och finfint.

Har fixat mitt visa-kort och dosan till internetbanken idag via telefonbanken. Så smidigt att man kan fixa det mesta via telefonen. Fick använda pappas mobil för att ringa för att pappa råkade smarta sig och lade i för mycket vatten i en blomkruka så det spillde över och rann rakt ner i vårt modem, som har både internetet och telefonen, så den kraschade. Sen fick jag skulden för att jag inte hade lagt tillbaka den grejen som ligger under krukan för att det inte ska spilla över när jag flyttade krukan igår, skitungar :p Men det hela fixade sig efter ett tag ändå när modemet hade torkat helt och pappa pillat lite med den så funkade allt igen. Tur som fan, jag hade dött utan internet!

Var och spelade biljard igår igen, det var koolers. Mycket mer folk denna gången. Jag sög som vanligt, men men, man kan väl inte vara bra på allt antar jag ;) Något som dock gick ganska bra var svenskaprovet jag knappt hade pluggat på. Hoppas han tolkar alla mina svar på ett bra sätt, vill få högt betyg ju! Vi får se. Nu måste jag fortsätta fixa naglarna så jag kan gå och duscha och sen fixa mig. Har inget att ta på mig så vi får se hur stressad jag blir sen. Mycket troligt att jag blir mycket stressad :p

Later!

Fredag i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu

Jag är så full att jag känner mig trött...hmm...correction; jag är så trött att jag känner mig full. Och förvirrad. Obviously. Jag vet en person som ska SOVA när hon kommer hem senare idag, hon heter Sooofia! Jävla sengångare är jag idag, eller jag skulle nästan önska att jag vore en sengångare för de behöver inte gå på lektioner när de bara vill sova. Det känns ju extra kul att gå till skolan när alla utom jag ska stanna hemma, och inte pappa såklart för han jobbar i typ Sundsvall. Oskar är sjuk(ish), morsan är ju sjukskriven ofc och Alex har haft en helvetes natt. Jag behöver semester...:p SÅ SKÖNT att det är fredag dock, för det betyder helg!! Två helt lediga sköna dagar har jag framför mig, nice.

Later!

Plugga kvinna!

Jag vill inte ha svenskaprov imorgon!!! Har aldrig varit såhär oförberedd för något i hela mitt liv, this is gonna suck...

 

(Fick 1.5 poäng från mvg på historian pga att jag medvetet skitit i att skriva vissa grejer för att det kändes som att jag hade skrivit för mycket redan. Nästa historiaprov (om två veckor) är det jag som skriver ner varenda liten grej jag någonsin har hört om ämnet i fråga, ska fan skriva en sida per fråga! Är galet irriterad på mig själv för det här...kanske märks;))


Märkte en sak nyss...

...jag har 345 bokmärken.

Whoopsie Daisy.

Good Grief.

Jesus Christ on a bicycle.

16 september! Vi har passerat mitten, helvetes jävlar!

Gosh, jag hinner inte med mig själv nuförtiden, har massa skola. Eller jag har ju lite dötid också om jag ska vara ärlig, men istället för att blogga då så läser jag andras bloggar. Eller tittar på tv-serier som börjat igen. Eller målar naglarna. På tal om naglar så var jag med om något traumatiskt igår. Var tvungen att klippa ner mina finingar så nu ser de ut som stumpar. Jag tycker inte om korta naglar på mig själv, vill ha långa fina som man kan dekorera, speciellt när jag köpt så mycket nagellack på sistone. Såhär ser de ut idag:


Übersparkly med musiknoter, gotta love it ;)

Var i Ullared igår och köpte mängder av saker till köket bla. paj-, gratäng-, suffléformar, muffinsformar, degkavel, spritsgrejer och så köpte jag nagelprylar och en liten jultomte i svart och en massa andra grejer jag inte kommer på. Extra nöjd är jag med formarna, de är finfina och passar mycket bra in i mitt svart/vitt/rött/turkosa tema.

Har tittat på 90210 och Melrose Place ikväll och nu ska jag kolla på True Blood som jag fixade hem i måndags och fortfarande inte har sett. Crazyness. Later!


Och just det; så här såg jag ut idag! ;)


Första minutrarna av Grey's Anatomy!

Titta inte om du inte vill bli spoilad.

 

Längtar!


Måndag

Internet var nere igår, något som var grymt irriterande. Tittade på VMA:s hela natten och då vill jag ju självklart ha tillgång till twitter och andra sidor så jag kan se vad andra tycker, så jag fick kolla twitter på mobilen. Det var min enda livslinje till yttervärlden, trodde jag skulle bli galen av att inte vara uppkopplad! Hela twitter totally blew up när Kanye gjorde sin idiotiska grej, moron. Riktigt classy av Beyonce att låta Taylor säga resten av sitt tacktal.
Var ganska trött och illamående i skolan idag så det var tur att jag slutade tolv så jag kunde dra hem och sova ut. Nice.
Igår var jag på Marten med morsan och Oskar. Same old, same old. De ändrar ju inte direkt mycket från år till år, men det är ändå kul att gå. Kom hem med dessa 6 nagellack och en lionslåda:

Inte för att man ser färgerna bra överhuvudtaget, men whatevs.


En galet bra nyhet är att jag ikväll har sökt två lägenheter hos Marks Bostad!! Båda är i Kinna, hoppas att jag får någon av dem, men annars är det ju bara att fortsätta söka. En på Snickaren och en på Lärkgatan, den på Snickaren hade balkong och sovalkov, men kostade mer. Vill ändå ha den mest, det är ju så gött med balkong på sommaren. We'll see how this works out. Nu blir det att spara de mesta av mina pengar så jag kan köpa möbler och betala hyran. Inflyttningsdatum för båda var första januari. Hoppas. Hoppas. Hoppas.

Later!


Closer

Har slöat runt hela dagen idag, inte orkat gå till Skene Marten heller så det får bli imorgon. Nu sitter jag och lyssnar på musik och så har jag beställt lite smink från Too Faced och Wet and wild plus en blending brush från nåt märke jag inte kommer ihåg. Beställde här.

Igår var jag på hyperhumör och vi var i Kinna och spelade biljard, något man inte gör varje dag direkt. Det var jag, Louise, Ems, Sabina, Samah och Alux som försökte oss på spelet. Vissa med bättre resultat än andra, de med mer alkoholhalt i blodet var inte så bra kanske (jag SÖG!) :p
Gick sedan hem i mina klackar (som inte var så höga men ändå, ouch) och vi stannade en stund på Stars. Ramlade, som den klant jag är, när vi gick därifrån så mitt knä som precis läkt helt efter fallet för två veckor sedan är nu blodigt på nytt. Smart. Ass. Utöver det så var kvällen mycket bra ;)


Snodd från L:s blogg ;)

Nu ska jag lyssna på den här låten för femtielfte gången ikväll, just cause it's so awesome!

Kings of Leon-Closer

I'm rich! Sort of...kind of. Well, for me anyway.

Sjukanmälde mig idag, mitt huvud värkte alldeles för mycket för att orka gå. Var dock tvungen att gå till banken före tre och vi vet alla vad jag tycker om det. Hata, hata, hata. Paaanik. Innan jag går in i alla fall, måste tvinga mig själv in och sen brukar det gå alldeles förträffligt. Idag stod det två trevliga damer där och hjälpte folk. Känns alltid bättre när det är folk i minst fyrtioårsåldern som står där, blir inte lika "hotande" då. För mig. Fixade Visa (fick gratis för att jag har csn, yay), fick min telefonbank fixad och tog ut pengar så nu har jag cash! Ska bara in dit igen nästa vecka och ta med mig min internetbankdosa när kortet kommer så fixar hon allt och då behöver jag ALDRIG gå dit igen. Eller ok då, kanske nån gång till i livet.

Så här glad är jag nu, efter bankbesöket och två välbehövliga treo:

Ok, jag ser nog mest skräckslagen/skeptisk/läskig ut på bilderna, men jag kan lova att jag är glad. Kanske hade rester kvar i ögonen av känslorna jag hade innan bankbesöket ;)

 

Nu ska jag nog fixa kaffe så jag har något att göra istället för att stirra på webshops efter saker jag vill köpa. Det kan bli farligt många inköp annars. Buh-bye money, liksom ;) Ska spara minst hälften av pengarna jag har nu, så jag kan ju slösa lite i alla fall. Happy, happy, happy. Retail therapy is the best therapy.

Later!


Vampire Diaries

Vampires...what's not to love?

 

I will be watching...will you?


I Feel So Old, And Yet So Very Young At The Same Time

I still have a cold...får se hur lång tid den här tar på sig att försvinna. Känner mig lite febrig också, får se hur det blir med skolan imorgon.

Hade ju historiaprov idag. Började plugga på det vid halv tolv igår och gick och lade mig vid halv fyra. Sov till sex och pluggade igenom det viktigaste innan jag fixade mig och drog till skolan. Vi hade två timmar på oss att göra provet, vilket innebar att jag missade över halva min engelska så jag sket i den lektionen. Kändes inte lönt att vara med på mindre än en halv lektion. Skrev sex sidor, slet ut två pennor och lämnade sedan in provet när det var några minuter kvar. Det satt fortfarande tre personer kvar när jag gick, vilket kändes gött för att jag trodde att jag skulle vara själv kvar i slutet :p Det var två tjejer som gick efter typ en halvtimme, fattar VERKLIGEN inte hur de kunde vara klara då, det var rätt djupgående frågor som man skulle fundera på i åratal typ. De kan inte ha skrivit mycket, får de mvg så blir jag superavis (ehhm, ok...arg) :p

Gick in på csn innan och såg att mina pengar var utbetalda! Yay! Har dock lite svårt att få ut dem då jag inte hittar mitt kort eller har fått koden till internetbankdosan, som jag borde ha fått idag. Måste gå till banken i så fall och det känns ju liiite sugigt att ta ut pengar inne på banken. Pensionärsvarning. Eller nåt.

Har också gjort en vuxenvarningsgrej idag och registrerat mig hos Marks Bostad. Blir jag godkänd så kan jag äntligen börja söka lägenhet, snajsigt huh? ;) We'll see how this goes...



Nu ska jag fortsätta titta på dokumentären på femman. Later, peeps!

Wednesday

Jag är helt galet förkyld idag! It's the cold from HELL, I tell you! Det var egentligen allt jag ville säga...känns bra att klaga lite. Nåt annat jag kan klaga på förresten är att jag har historiaprov imorgon på hela antiken och jag har inte ens öppnat boken än. Good shit.


Mitt huvud är 80 % vatten, 10 % kunskap (knappt något om historia dock at the moment :p) och 10 % slem just nu. Nice visual huh? ;)

090909

↑ Är det nu ↑

Har blivit lite besatt av paraplyer de senaste dagarna, det är till och med så att jag nästan kontemplerar att tatuera in ett paraflax nånstans, kanske bakom örat. Ritar de på huden, på papper, på allt. Bildbevis från igår:

Tror att det var min besatthet som gjorde att paraplyerna bestämde sig för att messa med mig lite. Skulle öppna ett dumt paraply igår på vägen till skolan när den jäveln försökte att kapa av mitt finger! Det hela gick inte så långt, men det började blöda och det gjorde ONT! Och nu är det helt svullet...


Röda naglar, från igår. Blåa naglar, idag. (Fin färg va? ;))


Det blev ett rätt djupt jack, syns inte så bra på bilderna såklart. Damn umbrella!

 

(Randomness rules)


Tisdag (i en halvtimme till i alla fall)

Har haft en mycket bra dag idag. Även om den började med att jag väcktes av morsan vid kvart över sju och jag började tjugo över åtta! Jag har nog aldrig fixat mig så fort inför skolan, inte sen lågstadiet i alla fall. Blev bara lite sen till engelskan, but I made up for that big time med kickass uttal och svar. Nöjd, nöjd. Sen hade jag rast över en timme och utnyttjade tiden med att läsa lite matte. Har fortfarande inte räknat ett enda tal, men det behövs inte för det räcker att läsa exemplen för att vara bäst i klassen ändå. Självgod är jag ju inte eller så. På svenskan var jag också bra, vi hade lite grupparbeten och sånt. Finfint. Efter svenskan har jag rast (tycker rast låter sötare än håltimme ;)) i över två timmar innan matten så då gick jag hem och käkade lunch och såg att jag hade fått post från CSN! Yay! Skickade in pappren old school-style i torsdags och trodde att det skulle ta någon vecka att få hem ett beslut, men det kom alltså idag. Superservice! Får fullt lån och jag fixade studieförsäkran direkt så nu är jag happy happy. Hoppas pengarna kommer så fort som möjligt!
Gick tillbaka till skolan och hade matte som sagt, där jag lyssnade med 1/4 öra (vi gjorde bråk bland annat, HJÄLP vad svårt...) på läraren och satt istället och koncentrerade mig på mina vackra scribbles och doodles. Det tecknades mest paraplyer idag, och solglasögon, skor, noter, stjärnor och regndroppar...the list goes on.

Blir galen på en viss tjej som går i flera av mina ämnen, hon frågar saker om ALLT. Det finns inget som inte kan frågas om, inte ens de mest självklara saker som alla, alla, alla på denna planet vet om. Ingen överdrift överhuvudtaget, denna dam frågar om allt och ber om alternativ till allt. Allt hon säger är fel och vem som helst kan de saker hon babblar om. Det hade varit en sak om hon hade frågat om saker som man kan tänka sig är svåra, men hennes specialitet är att fråga om de mest självklara sakerna i världshistoriens världshistoria. , nu har jag fått avreagera mig. Hoppas inte hon läser det här, lite korkat att avreagera sig i bloggen kanske. Men det är ingen i skolan som vet att jag har blogg så so what :p
Imorgon har jag en lektion på eftermiddagen så jag har sovmorgon, lycklig är jag för det! Måste läsa historia idag, kan vara bra att kolla i boken så här två dagar innan provet.

En sak jag inte är så lycklig över är min überförkylning. I can't breathe! Har inte tid att vara hemma nu så jag hoppas den försvinner. Nu helst. Very well, nu ska jag avsluta denna update. Later!


Yay, titta vad jag hittade i mina bildgömmor! Hade helt glömt av att jag köpte dessa finingar i början av året, kommer att passa mycket bra med mitt inredningstema i min framtida lägenhet! Ska ju ha turkosa/blåish accenter bland annat. Den gröna och den gula passar dock inte in så bra... Får se hur jag löser detta ;)

True Blood in my ♥

Varför var det inte denna vecka???? Vill se nu ju...

 

Devour The Final Hour

(Gotta love that Depeche song too...)


Helgen i korthet

Sitter här och pluggar nu, boooring. Tar en liten paus för att skriva här istället.

Igår var det kalasdags för lille Tim i Hökerum eller var de nu än bor. Mellan Ulricehamn och Borås i alla fall. Det blev ett ganska långt kalas för vår chaufför Elina kunde ju absolut inte missa fotbollsmatchen ;) Så här trevligt var det:




Fina bilder min mobil tar, eller hur? ;)

Själv var jag uppenbarligen alldeles suddig och hade vampyrliknande händer/naglar:


Efter kalaset åkte vi hem och jag fick skjuts av Frans och Elina till Assberg. Var där vid elvatiden och fick ett glas vin (drickbart, faktiskt!) av Louise och vi började titta på Fighting med Channing Tatum, yum. Jag vet inte hur många gånger vi pausade filmen och när hälften av filmen hade gått ringde Sabina och efter en stund var det ett antal folk som kom. Några däckade på soffan och var allmänt svåra att få ut till taxin som kom senare och den sista gick vid tretiden kanske. Då tittade vi klart på resten av filmen och gick sedan och lade oss, jag orkade inte gå hem. Jag sov som en stock i typ nio timmar, sen ringde jag pappa och han kom och hämtade mig. Efter det har jag tagit det lugnt hemma tills jag började plugga på kvällen.
Det blev en lite annorlunda kväll än tänkt, jag skulle ha en helt vit helg, men det blev det ju inte. Blev dock inte full så det var ju gött.

Nu måste jag fortsätta med pluggeriet, har historiaprov på torsdag så det kan ju vara bra att läsa lite. Massa läxor har jag också...

Later!

Höstmys

Har haft en riktig höstkväll ikväll. Ljus, chips och cola zero, Doobidoo, musik. Älskar verkligen hösten och då speciellt allt bra som går på tv. Och dit räknar jag såklart tv-serier som magiskt flyger in i min dator. Doobidoo, På Spåret, Så Ska Det Låta etc är program som är så goa att kolla på, hög mysfaktor. Jag är verkligen superfolklig när det kommer till såna program. Min gräns går typ vid Allsång på Skansen, det programmet tål jag inte.


Efter att ha tittat på Lasse K i en timma så har jag lyssnat på musik. Först på MTV Two, sen på radiokanalerna på tv:n och tillslut på ett program på BBC Entertainment där The Killers var med. Helvetes jävlar vad jag vill se det bandet live snart! Det känns som att jag skulle kunna flyga till New York bara för att se en konsert med dem, så fucking bra är dem. De är just nu på turné i USA, sen Sydamerika och Sydafrika. Sydafrika känns lite för långt borta kanske. Kom till Sverige, ffs! ♥ Pretty please? Eller Europa i alla fall.


Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, denna gång på Youtube och Spotify. Senare kanske se en film, vem vet. Imorgon är det väl tänkt att vi ska gå på kalas, lille Tim fyller fyra. Efter det ska jag antagligen till Louise och se på en eller fyra filmer :p Later!


Detta hittade jag också, yay!

Kommer nog ta ett tag innan man vänjer sig vid de nya människorna och att vissa är borta. Längtar ändå!


Detta tittar jag på vid denna okristliga tid

Har sett detta förut, men det är en sån freakshow att tåls att titta på igen. Holy crapadoodle :p Poor kids.

 

Haha, den här är kul också. Joy, I have been nice to ya, but now I'm coming to the edge.

 

Later!


Sink or Swim

Vaknade upp med huvudvärk och lite feber idag så jag orkade inte gå till historielektionen. Tur att jag bara hade en lektion att missa idag.
Idag har jag inte gjort mycket mer än att lyssna på musik. Passion Pit, The Whip, Fink, Cold War Kids på dagen. Den här, den här, den här och den här på kvällen. Bland andra såklart. Blandat så det förslår. Annars har jag tittat på några avsnitt av The Inbetweeners


och


gjort något som som inte är speciellt Sofialikt. Jag har...dum dum duummm...tränat med mina hantlar! Oh yes, så duktig har jag varit idag. Kändes bra, borde nog fortsätta så att jag får starkare muskler för just nu har jag inga alls. Typ.

Nu ska jag lyssna på den här låten av Maino och T-Pain för fjärde gången ikväll, sen ska jag väl fortsätta skjuta på sömnen ett tag till. God natt säger jag i alla fall!


Grapey goodness

Kolla vilka galet stora vindruvor jag äter nu!



Jäklar i min lilla låda :p

Nattens pepplåt

Kanske inte borde lyssna på dansvänliga låtar när man ska gå och lägga sig snart, men who cares?
I'm in Miami, Biiitch!


23 dagar kvar

 

Can't friggin' wait!!


September 1st

Lång dag idag, gick upp ur sängen 05:37...Needless to say så hamnade jag i sömnkoma efter att jag hade käkat och gått min bloggrunda efter skolan och vaknade av att morsan tvingade mig att gå upp ur sängen vid nio när Oskar skulle gå och lägga sig. Tur att jag börjar vid tjugo i tre imorgon och bara har historia, så det gör inte så mycket om jag är uppe längre idag.
Hade långa håltimmar idag så första håltimmen tillbringade jag i solen med GP. Andra gick jag hem med Louise och tittade på gamla bilder och videor, fun fun! Var skittrött på sista lektionen så jag lyssnade inte så mycket på matteläraren, ändå hade jag druckit två powerkings under dagen. De hjälpte inte alls.
En bra sak med mattelektionen dock är att jag fick såpass bra resultat på det diagnostiska provet att jag om jag vill kan börja på Matte B istället och sen bara göra delproven på Matte A och sen tenta av den mot slutet av terminen! Ska gå till expeditionen snart och säga till att jag vill lägga till den kursen, hoppas bara att det finns plats kvar...men det sa läraren att det borde inte vara några problem. Skönt att bli av med någon extrakurs denna terminen, men det blir ju mer plugg för mig. Det ska nog funka bra ändå. Ju mer kurser jag gör, desto snabbare kan jag fortsätta till universitet eller vad jag nu än ska göra sen! Ska se om jag kan göra något liknande på engelskan också. Hade jag fått det så kommer jag läsa 150% denna terminen, mycket disciplin blir det :p

Nu ska jag titta på Greek som kommit tillbaka med nya avsnitt! Älskar september! Fast fuck vad snabbt det här året har gått, det känns inte alls som det var längesedan det var nyår. Holy moly :p

Later!

RSS 2.0