Pinkishness

Jag är så glad. Glad för livet. Glad för att jag började på folkhögskola. Glad för mina vänner. Glad för familjen som är så underbar. Glad för att jag sökte hjälp för min panikångest. Förstår inte hur jag orkade leva med den så länge, det var så sjukt smärtsamt. Glad för att all ångest är borta. Glad för att jag är ledig en vecka. Glad för allt egentligen.

Väljer att inte fokusera på det negativa som då och då hörs runt omkring mig, negativa tankar från negativa personer. Försöker istället få dem att fokusera på det positiva som finns istället för att bara hänga med i deras negativa tankebanor. Det är så enkelt att bara sitta och lyssna och hålla med bara för sakens skull, men vem hjälper det? Ingen. Jag tar istället kampen och står upp för vad jag tycker, nog för att folk ibland tycker jag är lite konstig i huvudet. Men hellre konstig och stolt än tyst och negativ.

Jag älskar att jag vågar vara lite annorlunda, mycket roligare att leva då. Vill inte tyglas av samhällets normer, jag är som jag är och tänker fan inte vara någon annan.

Puss på er alla människor som jag väljer att umgås med, I love you. Hade jag inte gillat er så hade jag inte umgåtts med er, that's it. Tiden då jag var med folk bara för att ha någon att vara med, även om de var sjukt jobbiga klagomänniskor, är över. Jag ska bara omge mig med glädjefulla människor, orka slösa bort livet på att klaga och klagas på av folk som är tråkiga.

Nu gråter jag lite glädjetårar, inte pga detta inlägget, utan för att jag kollar på Välkommen Hem på trean. Blir så berörd när folk gör saker för andra människor av ren kärlek. Snyft. Hehe ;) De är ju så sööööta!

Till sist en samlingsbild från i fredags på hur jag såg ut på Ems Halloween-21årsdags-middag. Pink for the win! Ska fixa med mer bilder från veckan nån annan gång, nu orkar jag inte.



Later lovelies!

Nightmare City

Testsminkade mig innan tisdagens Halloweenutstyrsel och blodade ner mig rejält, mycket kul :p



Later!

Yeah..

Åh, vad jag hatar folk som inte kan ta livet med en klackspark och som känner behov av att klaga varannan minut. Den gör mig sur och jag hatar att vara sur!! Fuck you, fuck you, fuck you.

Så, nu har jag skrivit av mig lite. Gött. Kommer tillbaka med en roligare uppdatering senare :p

Wicked Wednesday

Tog en trip till Hedbo i eftermiddags och kom hem för en stund sen. Försökte hjälpa Oskar att plugga till hans geografiprov och det slutade med att jag stod och skrek på honom att "det är Gibraltar sund och Berings sund, GAAAAH!!" lite lätt frustrerat. Imponerad av mig själv att jag kunde alla floder han skulle kunna, Ganges, Donau, Mississippi River, Nilen och Amazonas, bara utifrån var de låg på en världskarta utan linjer. Det kunde jag fan inte i sjuan, det var nog det enda jag hade fel på på geografiprovet då :p Försökte fånga skitungen på bild också, men det var nog fan svårare än att försöka få honom att fatta var sunden låg:


Fick ta en snabb paparazzibild över axeln när han inte såg mobilen :p


Såhär såg jag ut idag, checka mina höstnaglar so purdy :)

Imorgon står det skola på schemat och så ska mina katter nog flytta härifrån. Förhoppningsvis till min mormors bröders gård, men det får vi se imorgon. De mår inte bra här i en liten etta i alla fall. Still kinda sad though. På fredag eftermiddag och helgen blir det Trollhättan, woho!
Later!


Zup?

Sitter i skolan nu, har matte, men ska göra svenskauppgiften jag inte har gjort istället :p Sitter med två internetanonyma människor som kallas för A och T. Mitt smeknamn här är "störd, psycho och vad är det för fel på dig?" Haha, gött det :p



Tack Frida för att du körde mig imorse, pinsamt att komma sent annars :p Västtrafik suger! Later!

-


00:00

Gick ut igår och då såg jag ut såhär. Inga snygga människor ute, to bad. Idag har jag segat, kollat på Sunshine Cleaning, segat lite till, sovit och gått en stund till Hedbo och träffat mor och bror. Imorgon är det skola, resten av veckan också såklart. Ska tvätta också, jävligt välbehövligt! Kommittémöte på tisdag, blir nog kul förhoppningsvis, bara alla mina idéer går igenom ;) Blir nog en bra vecka, förhoppningsvis blir det Trollhättan även för min del i helgen. Vill!


Later!

Roll Away Your Stone

Fjortisfylla uppnådd igår, det blev både lekplatsbesök, kast med Emelies skor, lätt vandalisering, smsterror, facebookbildmaraton och karaoke. Mycket svårt att rappa när man har druckit märkte jag. Något segt att vakna idag, men det gick över fort och så bar det av till Borås. Emelie köpte inte mindre än tre par skor, klänning och annat smått och gott, tror mina shopoholicbeteenden har rubbat av sig lite :p Farligt, farligt. Jag köpte inte ett skit. Hittade massa fina saker, men har man inga pengar och inget snatteribehov så kommer man hem tomhänt. That's life.
Ikväll får vi se vad som sker, vill inte va hemma med dessa idiotkatter i alla fall. De förstör min lägenhet de små jävlarna. Jaja, dagens bilder kommer från bilfärden hemåt när jag störde Ems bilkörande så mycket jag kunde och hon misshandlade mig som gengäld. Inget nytt under solen där då alltså. Hehe.



Later!

Wedding!

Har fortsatt att fippla med bilder nu i några timmar så nu kommer lite bröllopsbilder. Hade tänkt att dokumentera hela helgen, men hann bara lite på fredagen och tidigt på lördagen, sen blev det stressigt! Men det var kul stress, vi hade roligt i köket :) Och sen när festen började efter middagen och man kunde stressa ner lite så kom Minttun fram och då glömde jag av kameran och dansade i bara fötter med massa konfetti överallt, mycket kul :) Hentiläs är bäst! Och så var det inte så dålig utsikt ibland heller om man säger så ;)


På fredagen var det massa fix, här med brudbågen. Jag sprayade massa löv och kottar och bågen blev finfin!

'
Såhär såg det ut i festlokalen dagen innan, det var uppskattad pizza och Viktor lekte heartbreaker ;)


Såna här fina bilder fanns lite överallt, Erika och Henrik som barn och nu ihop :)


Såhär såg jag ut innan jag efter vigseln sprang till lokalen och bytte om till serveringskläder. Tog inga bilder på dem, men jag tyckte jag passade rätt bra som servitris ;)


Viktor var stilig som få och Alex hade väldigt fin och färgglad klänning på sig (BOOBIES!) Haha :p


Blev inte så många bilder i kyrkan för jag hade bara mobilen med mig, men brudparet var så fina och lyckliga när de gifte sig och jag tror de hade en riktigt underbar dag :)

Hektisk och kul helg som gick på ett kick. Älskar bröllop! Frida, dags snart?... Hehe ;) Later!

Sötapan nr 1

Gosh, den här lilla människan blir bara goare och goare! Var på fika med Frida, Alex, Fanny och Lillski förra veckan och då hade damen lärt sig massa nya sjukt söta miner, lilla knasungen. Skrattade ihjäl mig åt några. Borde filmat då det är lite svårt att få med på bild, men det får bli nån annan gång :)


Frida har inte piercat henne i läppen, det är bara lite chokladboll ;)

Later!

Välkommen oktober!

Eftersom mitt bloggande är såå eftertraktat så kommer ett litet inlägg till. Se där.

Var hemma en liten stund på hedbo igår för att äntligen ladda över mina bilder som jag lyckades rädda från min vin/vodkafyllda dator innan den dog helt i våras så nu har jag de på nya fina datorn som päronen så otroligt snällt bidrog med förra helgen! Mycket tacksam, nu har jag lite lättare att fixa både skolsaker och äntligen lyssna på musik med lite mer volym här i lägenheten. Yay. Har kollat igenom massa bilder nu och inser att jag har gått ner lite i ansiktet så wiho för det :) Insåg också att jag saknar min lilla prick, buhu. Vill pierca mig nu!!


Ursäkta emobilden ;)


Så fin!

Mer bilder från gångna år:


Vilka söta små varelser :) Visste väl att Alex var adopterad från Asien...


Oskar (och jag) käkar glass i Amsterdam, undrar vad det var i den glassen, hmm.


Nåågot packad Sofia på morfars 70-årskalas :p


Kasper!


Hehe, tror Alle har andats in för mycket New Yorkiska avgaser :p


Och ni som trodde jag blev primadonna på senare dagar, pyttsan!

Roligt med bilder :) Blir nog fler bilder senare i veckan, detta får räcka just nu. Idag ska jag och Ems leka fjortisar och försöka toppa fyllan jag fick på Erikas bröllop! Hjälp... Later!

RSS 2.0