Scheiße!

Oh dear god, de har lagt in nya skor på Nelly! Vill jag ha? Ja, självklart, som alltid :p
Blusha SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM Levina SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COMWaltz SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Elisa SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Vill ha dessa från Skotrend.se också.

Och dessa från Chapnlle.com.

Och dessa från Skonamig.se.

Och till sist dessa från Have2Have.se!



A girl can dream, right? :p

//CrazyShoeLover Sofia

Frillesås

Har varit vid havet idag igen, denna gång med Elina, Frans och Viktor! Satt mest under parasollet för att inte bränna min solbränna från igår ännu mer. Då hade jag nog fått blåsor eller nåt. Riktigt skönt väder har det varit idag! Vi körde frågesport från en tidning, kom på att jag inte kan speciellt mycket om fransk sport genom tiderna, får läsa på tror jag :p
Agerade paparazzi idag igen, så här är lite bilder!



Mina naglar matchade vattenmelonen :p


Tog sedan en jäkla massa bilder i bilen på vägen hem också.



Haha, Viktor ser ju lagom normal ut, scary shit :p

Framme i Horred!


Har sedan jag kom hem tittat klart på Confessions of a Shopaholic, som jag började se igår efter He's just not that into you, men inte orkade kolla klart. Sen har jag gjort min bloggrunda och typ inget mer. Slapp kväll to say the least :p
Väntar på att True Blood ska bli klart så jag kan se det, men fan vad långsamt det laddar idag! Det är så varmt hemma, outhärdligt nästan så jag går fram och tillbaka till vattenkranen hela tiden. Ändå så har min arm svullnat lite så min Dermal Anchor ligger plant med huden, den som brukar vara nån millimeter ovanför. Ska rengöra den noggrant idag så den inte får nån infektion eller nåt, kan ju lätt bli så på sommaren.
Nu ska jag kolla om det finns något sevärt på TV!

Later!

SC & HJNTIY

Har tittat på två filmer i natt, Sixteen Candles och He's Just Not That Into You. Båda var bra, trodde inte att HJNTIY skulle vara så bra, men det var den. Har hört att den är långtråkig, men det var den inte, även om den var lite över två timmar lång. Kändes konstigt i början att man kände igen varenda skådis, fast till slut tänkte man inte på det. Sixteen Candles är ju en klassiker och den levde upp till hypen. Cute.

Mina armar brinner och färgen blir bara djupare och djupare röd. Har typ karmosinröda armar alltså :p Och ben. Och urringning. Och så börjar mitt ansikte bli lite rödare också. Känns fint. Inte.



God Natt

Varberg, ouch!

Har varit i Varberg, Träslövsläge hela dagen och har fått en högst smärtsam solbränna. Har bonnabränna gånger tusen typ. Mina armar brinner, fast de är mest bruna som tur är och mina skenben är röda och mitt dekolletage är rött och vitt med mycket fin linje efter klänningen :p Ser inte så bra ut alltså! Men whatever...what can you do. Bild nedan, men den är inte speciellt visande för det är mycket rödare i verkligheten :p En bild på min fina fläta också, man måste ju ha fläta på stranden!


Lite pics från stranden!






Så, det var min dag. Alex kom hem också, hon var svinigt brun och hade snygg brottarryggsbränna. Hon hade riktigt ljust hår också, såg inte riktigt ut som sig själv :p Hon kom bara hem och vände, skulle sova över hos Tobbe. FannyBunny ska sova över här ikväll istället :p
Jag känner mig pigg idag, vill bara ut! Det är en så skön kväll ju, men jag har inget att göra ute så jag stannar nog inne och tar det lugnt. Det kan ju vara gött det med ;)

Later, peeps!



God Natt

Kanske borde gå och lägga mig snart, klockan är ju fyra och jag ska upp vid nio. Känns riktigt lyckat! Har tittat på Because I said so, rekommenderar den inte. Kanske som söndagsfilm när man inte vill ha något speciellt tungt. Den var sådär superklyschig och det var jobbigt dåligt spel från Mandy Moore ibland, men Diane Keaton var väl OK.
Fick sms från Alex innan, hon skrev att hon hade fått ögonkontakt med Chris Cornell. Mitt hat mot henne fördjupades lite just då :p

God Natt

James Morrison

Jag orkade inte gå ut idag, så istället sitter jag här och lyssnar på James Morrison. Perez lade upp hans cover på Man in the mirror nyss, så den måste ju nämnas i ett blogginlägg tänkte jag ;)



Kan ju lägga in några andra låtar också, som dessa som jag lyssnade extremt mycket på under 2006 och 2007.







Hela Undiscovered albumet är jävligt bra och sönderlyssnat från min sida! Songs for you, Truths for me är också bra, men det har jag inte lyssnat lika mycket på.

Verkar som om jag måste gå och lägga mig tidigt (yeah right!) idag för att jag ska till Varberg vid elva med SysterYster och FannyBunny. Får se hur mycket jag solar dock, brukar ju inte göra det nuförtiden :p

Heeeaaat

Ok, jag är inte mycket för att klaga på den värme som Sverige får under typ två veckor varje sommar, jag tackar och tar emot, men FY FAN vad varmt det är hemma nu! Vår lägenhet är inte bra på sommaren och vintern, den är för varm och för kall. Bara på våren och hösten är det bra temperatur.



Idag är det väl tänkt att jag ska gå ut till hotellet eller Harry's i borås, men jag oooorkar inte. Får se vad som händer.

Later!

Fotboll och Metaltown=Fredagens Bravader

Har varit med Louise och Amra i Göteborg idag, var såå skönt väder! Massor av folk också och det är ju alltid kul. Vi åkte in för att titta på matchen på storbildsskärm i Bältespännarparken, men vi kollade bara på första halvlek sen gick vi därifrån för att det gick så dåligt för Sverige. Kanske var lite dumt med tanke på hur andra halvlek gick, tur att de förlorade i slutändan så slipper jag gräma mig över att jag inte såg det :p



Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, men jag kände mig dragen till hamnen och det var ju bra för där såg vi massa alternative-rocker-ish typer vara på väg över Göta Älvbron. Det är ju Metaltown denna helgen och man kan se hela konserterna jättebra från bron, det ligger ju precis bredvid! Så vi gick dit och lyssnade på musik från Volbeat och nåt annat band tillsammans med en massa andra festglada (och flörtande och fulla) människor :p Funkade finfint.


!
Svinigt mycket folk, synd att jag inte tog fler kort bara. L lägger nog upp bättre sen :p

Tog bussen hem vid tio efter Amra fick sin älskade Mcdonaldsmat, själv drack jag Vitamin Water och en smoothie. Var så törstig efter värmen!
Nästa år är det vi som står där nere och hoppar! Tror jag är en liten rocker chick at heart faktiskt, eller så kaaanske jag vill dit för alla rocker killar som var där ;) Gosh, jag är en sucker för dudes with tattoos!

OOH, har ju glömt att skriva att jag 'kom in' på komvux! Fick reda på det idag och det är så skönt att veta vad man ska göra i höst! Kan äntligen börja söka lägenhet också, yay :)

Later!



Man in the Mirror

Känner mig manad att lägga in en MJ låt nu, det blir en av de få jag faktiskt gillar. Man in the mirror.


Herregud!

Michael Jackson dog! Usch...

Vad Gör Sofia Denna Torsdagskväll?

Ja, det kan jag berätta för dig! Jag sitter och äter bigarråer och plommon och lyssnar på detta och detta (spotifylänkar).


Funderar även över vad jag ska titta på i afton. Känner för nån lättittad film eller en ny tv-serie. Detta har jag avverkat denna sjukvecka:
  • 17 avsnitt av Privileged
  • Halvtittat på båda The Sisterhood of the Traveling Pants (ja, där låg min koncentrationsnivå ett tag :p)
  • The Breakfast Club (♥)
  • Sex Drive (typ American Pie meets Road Trip, den typen av filmer i alla fall. Med Dale från Greek, yay :p)
  • The Outsiders (av F.F Coppola, med Matt Dillon, C. Thomas Howell, Rob Lowe, Tom Cruise, Patrick Swayze, Karate Kid, Emilio Estevez, Diane Lane och Tom Waits av alla människor! Kände ju nästan till allt folk i filmen, men har knappt hört talas om själva filmen :p)
Vet inte vad jag ska kolla på nu, får leta runt lite. Oj, nu twittrade Perez om att Michael Jackson har fått en hjärtattack, hoppas det inte är för allvarligt! Då blir väl Amrusch ledsen :p Nej, han kan inte dö på samma dag som Farrah Fawcett, det vore udda ;)

Nu lyssnar jag på detta istället!
Later!

Varför Varför Varför????

Är den största frågan i mitt huvud idag! Varför sitter jag hemma och är sjuk när Alex är i Borlänge och ska kolla på KEANE?! Jag hade suttit och lyssnat på Keane i en halvtimme på Spotify när jag skickade ett sms till henne och frågade vilka de skulle se idag och vad svarade hon, om inte KEANE? It's official, I hate her :p Och hon ska kolla på Thåström också! HataHataHataHata. Och hata. Och Mötley Crüe, men de skiter jag i :p




Host Host Blaaaahhh

Gosh, den här sjukan går inte bort...Nu nyser jag nästan så jag bryter mina revben :p Och hostar och febersvettas om vartannat och poppar piller som en tvättäkta junkie! Haha.
Har, eftersom jag inte orkar röra mig speciellt långt från kökssoffan, tittat på 17 avsnitt av Privileged under typ 24 timmar. Synd att den blev nedlagd för den slutade lite cliffhangit! Irriterande när de gör så, de kan väl i alla fall få göra nåt extra avsnitt så serien får ett någorlunda avslut. Hoppas att the cw ändrar sig :p

Alexandra drog ju idag till Borlänge för Peace and Lovefestivalen (Ja, jag hatar henne fortfarande för att hon får se Chris Cornell, Thåström och en miljon andra!!!) och vet ni vad det första som händer henne när hon kommer upp är?! Någon snor hennes sovsäck, hahahaha! Någon annan i hennes sällskap hade fått sin sko snodd också, men den fick hon tillbaka och sen blev någons alkohol snodd, haha. Verkar som  om de har bra koll på deras grejer ;) Så nu ska Alex och Samah dela sovsäck i natt, good luck till er! Hon var väldigt glad ändå, misstänker dock att alkohol kan ha med det att göra. Fick ett antal mycket välstavade sms innan nämligen, hehe. Bara de inte tappar bort deras pengar så ska väl de mesta vara lugnt. Och tältet kan ju vara ganska skönt att ha också ;)

Nu ska jag återgå till mitt sjukeri och ta det lugnt. Det är ansträngande att använda tangenterna så här ju, att blogga är jobbigt när man är sjuk :p


Ska göra som hunden och hämta glass, fast inte isglass och jag måste hämta den själv :p Tur att frysen ligger två och en halv meter ifrån mig.

    Later!!

Update! Nu fick ungen köpt en sovsäck för 200 så det var väl gött för henne :p Slipper frysa ihjäl i ett tält i sommarsverige, det är ju inte direkt varmt på nätterna!

How Cool Is This?!

Orkar egentligen inte blogga idag, är fortfarande lika sjuk, om inte mer sjuk idag. Men jag måste ju bara lägga in dessa tre bilder från Alice in wonderland av Tim Burton! Hur cool ser inte den här filmen ut att bli ??! Awesome!


Johnny Depp

Anne Hathaway

Helena Bonham Carter



Hemkommen och Sjuk

Japp, så är det. Nu är jag hemma från Skara igen. Skulle ju egentligen åka hem igår, men det sket sig för att jag blev sjuk. Det var inte direkt lockande att åka tåg och buss i fyra timmar när man har svårt att andas riktigt och hostar som en 67-årig gammal rökare. Och har feber. Och har bitit sig i läppen. Ok, det sista hade jag nog klarat av att resa med ;). Men det andra...inte kul. Mår inte direkt bättre nu, men hoppas att det ska gå över snabbt så man kan njuta av vädret den kommande veckan. Tänker dock vara försiktig i solen nu, har bränt mig idag :p Aj! Mitt ansikte och mina underarmar är ganska röda.

Det har varit en kul helg, trots sjukligheterna. Det var trevligt att umgås med släktingarna, även om många av de unga valde att spendera en viss tid av kvällarna framför datorn, lanandes (Är det ett ord? Probably not). Bildbevis nedan! Fanns fem laptops med sammanlagt bland oss som var i Skara. Mine included. Crazy people. Klarar inte en helg utan datorn :p

Här är bara fyra, den femte kom typ en timme senare ;)

Ska lägga upp fler bilder och sånt imorgon när jag orkar, men här får ni en på mig och Oskar. Vi blev uttråkade när vi tittade på kusinerna som spelade tennis så mobilen åkte fram och vi tog några högst seriösa kort :p

Haha!

Later!


♥☺♪♫☻◄Glad Midsommar►☻♫♪☺♥

Har sovit hela en timme i natt (i morse)! Kommer därför sannolikt att inta närmast dödliga mängder koffein idag...känns nyttigt. Eller inte. Det blir nog bra ändå.
Ska hoppa in i duschen nu, tänkte bara skriva lite kort och önska alla en glad midsommar! Don't drink and drive! :p

Midsommarnaglar

Mina naglar får matcha min klänning, mitt armband och mina hårblommor i år, alltså blev det orange-ish och turkosblått(ish :p) . Gjorde lite prickar på ringfingret också, inte för att det framkommer på bilden för där ser det mest smutsigt ut, men ändå. I verkligheten är det prickigt i alla fall ;) Blev en helt blå nagel på andra handen, just because it's more fun that way!



God Natt och Glad Midsommar!

True Blood-Sneak Peak

Ska bli kul att se nästa avsnitt om promon är en indicator av hur det kommer att vara! Ser bra ut ;)


Blåmidsommarsak

Blåmidsommarsak var det jag döpte denna bild till när jag sparade den så det fick bli rubriken också :p
På midsommar ska man ju ha blommor i håret, men eftersom jag är livrädd för insekter och inte känner för att ha dem krypande på mig så har jag löst det problemet med att köpa tygblommor på hårspännen! Awesome right?! Jag tycker om den här turkosblå färgen till mitt röda hår, finfint blir det. Köpte ett matchande armband också. Har införskaffat en aprikosfärgad klänning att ha på mig imorgon så nu kan ingen säga att jag inte är färgglad! Brukar ju normalt vara the queen of black, men lite omväxling skadar väl inte. Förhoppningsvis.


Ska inte ha lila ögonskugga imorgon ;)

Dan före dopparedagen-eller eh, midsommar då...

Lyssnar på The Whip för tillfället, har gjort det rätt mycket den senaste veckan. ♥.
Ska försöka mig på att fixa mig alldeles strax, eftersom Vater (Daddy-O) kommer hem vid fem. Han har ju varit och jobbat i Luleå hela veckan så nu är det dags för honom att flyga hem över midsommar. Han ska dock tillbaka på måndag, men nu ska han vara hemma och vi ska iväg till systemet och affären och sån skit för att fixa saker inför helgen.
Jag tror att jag har bestämt mig för att dra till Skara, men tar Västtrafiks hjälp att ta mig hem på lördagen. Gött att få ha lägenheten lite för sig själv också + att jag inte är så sugen på att gå in på Skara Sommarland. Jag vill mest ha det traditionella midsommaraftonsfirandet med släkten och sen kan man festa hemma på lördagen. Blir förhoppningsvis kul. Håller på med "Operation - övertala Alux att hänga med till Skara", men jag vet inte hur bra det går :S Hoppas i alla fall hon drar med.

Nu ska jag göra i ordning mig! Wish me luck :p

Later!

Fired Up!

Tittade nyss på Fired Up, total teen movie. Klyschig som bara den, men så ska ju en teen movie vara. Passade bra för mig nu i alla fall. Rätt kul var den :)


Läppgojs!

Jag har de senaste dagarna haft samma färg på kombination av läppgojs på mina lips och eftersom jag har skrivit i den lilla beskrivningen vid sidan av bloggen att jag ibland kommer att skriva om smink så får jag väl göra det då!
Läppstiftet jag har använt de senaste dagarna är Viva la Divas light pink nr 20, ett superljust och skimrigt läppstift som kan skrika fjortis om man tar för mycket av det. Lägger man däremot något läppglans med lite färg i över så blir det superfint! Jag köpte ju ett MakeUpStore pot gloss i helgen så det har jag ju klart använt över, måste ju testa det i olika kombos ;) Glosset är i färgen lux.



Later!


Good Morning Sunshine

Vaknade, öppnade min dator, gick in på Nelly.se och såg att de hade fått påfyllning av skor!
Vill ha ett par av dessa karamelliga klackar, fast jag kan inte bestämma mig för vilka.


Jag har inte så många bruna klackar i min skogarderob, så dessa skulle passa perfekt in. Älskar skor med spännen!


Meredith SEK 599, Nelly  Shoes - NELLY.COM

För mig är dessa kilklackar inte en fullträff på bild, men jag tror att om jag hade de hemma så skulle de vara välanvända. Kilklackar är skönt att gå i och de här är inte så söta som kilklackar kan bli. Jag gillar nitdetaljerna och spännena.
Isabella Wedges SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag vill verkligen ha alla Steve Madden-klackar som finns på Nelly, men det skulle vara för smärtsamt för mig att lägga upp bilder på dem så de får nöja sig med ett omnämnande :p So pretty it hurts!

(Förresten, klicka på skorna så kommer ni direkt till deras sida på Nelly ;))

Lista!

HAR DU ? ..
Folköl i kylen :
Icke sa Nicke! Om inte Alex har lagt in några :p
Något husdjur : Nope, lille doggen Kasper dog ju i November :(
Någon favoriträtt : Njae, det tror jag inte...Nåt vegetariskt är det i alla fall, det är så säkert ;)
Någon flick/pojkvän : Nej (haha, vad många nej det är hittills)
Puder på dig :  Japp, puder, foundation, concealer, rouge, bronzer and all that good stuff!
Några framtidsplaner : Plugga först och främst, sen får vi se vad som händer.
Någon sjukdom : Jag har en ögongrej, men sjukdom vet jag inte om jag skulle kalla det.
Gymkort : Haha, nej. Borde nog det dock. Äsch, man kan träna i naturen och så har jag en halv miljard träningssaker hemma också, borde nog börja använda de på allvar.
Några kärleksproblem : Nej, man borde nog rimligtvis behöva vara kär i någon för att kunna få kärleksproblem. Eller så har jag kärleksproblem för att jag inte har nån kärlek i mitt liv. Haha, filosofiskt värre :p
En homosexuell kompis : Inte vad jag vet faktiskt.
Duschat idag : Hmm, om detta räknas som onsdag så har jag inte gjort det, klockan är ju faktiskt över tolv!
Någon kompis som snarkar : Det har jag säkert!
Någon vän som spelar i ett band : Neeh...
Några mvg:n : Just nu? Nej, bara från högstadiet :p När jag börjar komvux? Hellz yeah, alla mvg ska jag ha (typ i alla fall;))!
Någon som förstår dig : Jadå! Kanske inte helt, men det är bara för att jag är otroligt komplex ;)
Tuff kompis som kan försvara dig : Jag kan försvara mig själv otroligt bra!
Något beroende : Skor? Smink? Koffein i form av kaffe och cola light, zero, pepsi max :p
Fikat idag : Inget fika, men Alux köpte godis innan. Bad Sofia! Haha
Nagellack : Japp, som alltid! Någon ljus historia med miniglitter som har alla möjliga färger i direkt ljus.
Någon vän som bor i ett annat land : Neepps.

VEM ? ..
Avskyr du : Avskyr och avskyr, det finns väl alltid folk man inte tycker om, men kommer inte på nån särskild just nu.
Hånar du : Ingen just för tillfället.
Delar du mest minnen med : Vette fan...
Längtar du mest efter : Jag längtar aldrig efter folk, känslokall är jag.
Stör du dig på : Vissa människor bara.
Gosar du med : Mitt täcke på natten :p Är såå ensam, haha det är synd om mig ;) or not.
Lagar mat : Jag!
Diskar : Mamma, Pappa, vem som helst bara jag inte behöver göra det!
Tror att den är någon : Jag! Fast jag tror inte, jag vet :p

VILKEN ? ..
Tidning läser du : GP, aftonbladet då och då, Cosmopolitan, Elle, Damernas Värld, InStyle...
Buss åker du oftast : 300, 330, 450
Frisyr har du : Mellanlångt, ganska rakt, rött med lite uppklippt runt facet.
Dag fyller du år : 1 Augusti!!!!
Årstid föredrar du : Alla utom vintern :p
Stad är du uppväxt i : Stad? Haha, by is more like it! Skene.

VAD ? ..
Gör du nu :
Denna lista såklart, har på Jimmy Kimmel i bakgrunden också.
Gör dig till en bra människa : Att jag är allmänt underbar! Eller hur ;)
Gör dig till en dålig människa : Att jag är lite väl selfish ibland. Lat kan jag också vara :p
Vill du arbeta med : Vet verkligen inte.
Är roligast just nu : Att det är sommar(ish).
Har du på dig nu : Mjukisbralls, svart linne, svart kofta.
Har du för smink idag : Rätt dramatisk eyeliner, mycket mascara och ljusa läppar.
Äger du för skor : Mestadels med klack, har väl skapligt många, men vill ha mer!
Har du för storlek i skor : 41, samma sen jag gick i typ femman. Är man lång så är man :p
Läser du för bok : Ingen, har minst fem vid sängen, varav tre påbörjade, men jag går och lägger mig så sent att jag aldrig tänker på att läsa. Måste läsa i alla fall tre böcker i sommar!
Ska du göra nu : Borde väl gå till sängs, men lär väl tröga runt ett tag till om jag känner mig själv rätt ;)


Haha, jag har dålig humor så här sent :p


Skor + väska = Love ;)

Nu är det dags för ett inlägg av den mer ytliga sorten! Har inte lagt in några bilder på mina skor som jag köpte i början av månaden (eller var det i slutet av maj? hmm...), så det tänkte jag göra nu. Hittade sen inte kameran så det fick bli mobilbilder, men lite suddiga bilder har väl ingen dött av hoppas jag? :p
Det var ganska svårt att fota ett par skor själv när de sitter på sina egna fötter märkte jag så det fick bli någon enstaka dålig bild av skorna på fötterna och sen skorna liggandes på balkonggolvet.



Tycker om båda även om de ljusa höll på att få mig att hamna i rullstol tre gånger under samma dag :p Man ska inte ha någon slags lotion på fötterna för att hålla sig stabil i dem, haha.

Mamma var snäll och överraskade mig med en väska igår! Har velat ha en stor svart eller mörk väska hur länge som helst, men har inte hittat någon som jag gillat. Så igår när jag vaknade blev jag mycket glad att hon hade köpt den här fina. Den har flera fack, varav ett stort i mitten som är perfekt för att smink jag släpar runt på och så får min dator plats i den! Inte för att jag orkar gå runt med den hela tiden, men ibland kan det vara bra ;)



Later peeps!



Tröga huvud, skärp till dig!

Har haft en mycket trög dag idag. Har varit trött i allmänhet och seg i synnerhet. Skulle egentligen sitta på en uteservering i Göteborg och tittat på fotboll nu, men orkade inte åka någonstans idag. Får väl göra det någon annan dag, fotbollen håller ju på i typ två veckor till. Nu ska jag fortsätta mitt runttrögande (det är antagligen inget ord, men det beskriver vad jag gör i alla fall :p), så buh bye, see u later!

Hemkommen

Kom nyss hem från gbg. My Bloody Valentine var väl sådär, typ som varje lågklassig skräckis, men att den var i 3D gjorde ju det hela lite roligare! Ger filmen 2-3 av 5.
Det var så skönt i Göteborg, fint väder, massor av folk (U21-em you know)! Fick riktiga sommarkänslor. Vill verkligen flytta dit och varje gång jag åker dit blir de känslorna större! Vi får väl se om jag får en lägenhet sen, hoppas det i alla fall.
Fick en fin komplimang också (L också såklart, den var riktad till oss båda). Synd att det alltid är folk som är över 40 bara som ska ge komplimanger, har fått flera de senaste veckorna, men det är alltid folk som skulle kunna vara ens pappa som ger dem :p Men men, bättre än inget antar jag.

Har ju sett True Blood idag, äntligen började det igen! Skönt att ha någon serie att följa under sommaren. I've got nothing but ♥ for TB!

Nu ska jag nog käka nåt, har bara ätit en gång idag och jag tuggade bara tuggummi under bion. Drack en cola zero också, men det är ju inte direkt nån näring i det :p

Good Night Peeps!

Hurry Curry - dags för bio! (igen)

Har sminkat klart mig så nu ska jag bara dra på mig nåt mer presentabelt och sen är det off to the bus! Vet inte hur många gånger jag har åkt buss inom en vecka nu. Jävligt många gånger är det i alla fall, viva la fritidskort!
Ska kolla på My Bloody Valentine i 3D, det ska bli kul!

Ska lyssna klart på Good Girls Go Bad med Cobra Starship feat. Leighton Meester (Blair!) sen ska jag fortsätta påklädningen :p

Privileged

Gick och lade mig vid åtta imorse och vaknade vid fem. Känns stabilt. Har inte gjort speciellt mycket idag alltså. Sitter just nu och tittar på Privileged på femman, den verkar ganska bra. Har sett trailers från serien för länge sedan när de advertisade programmet i OTH och Gossip Girl-nedladdningarna, men orkade inte ladda ner den då. Känns gött nu för då har man en skön serie att följa på söndagarna! Har ju Bones också förstås.
Får riktigt färga-håret-sug när jag ser tjejen i Privilegeds hår! Vill ha lite mörkare rött hår, men det är ju så smidigt att ha sin naturliga hårfärg. Slipper ju utväxt och sån skit och det är jobbigt att ha färgat rött hår på sommaren för det bleks mycket fortare.

I morgon är det dags för Truuuuuuue Bloooooood!!! Äntligen!


Kom hem från Borås och Harry's vid tio i fyra. Har haft en riktigt skön kväll! Det var skön stämning och bra med folk och jag hade både bra sällskap och en trevlig promillehalt i blodet :p Älskar verkligen att gå ut på "sommaren", det  är så skönt att det är ljust och att man inte fryser ihjäl på hemvägen. Var tvungen att dokumentera vägen hem från Assberg med mobilen bara för att fira att det är så fint ute!




God natt alla peeps därute! Kärlek till er som förtjänar det! :p


Lite härligt sliten ;) Haha

Lördag

Ska börja fixa saker inför kvällen alldeles strax, men nu sitter jag och lyssnar på The Whip och Sufjan Stevens. Det är mycket trevligare, just nu i alla fall. Spotify in my ♥. Ska lacka naglarna under tiden jag lyssnar så får jag något avkryssat från min lista. Har inget alls att ha på mig ikväll, så det kommer nog att yttras ganska många svordomar från mig idag. Sminket har jag däremot kommit på hur jag vill ha det! Haha, nu kom Keak Da Sneak upp i min playlist :p

Later!

Göteborg igen!

Har under fredagen gjort ännu ett besök i denna sköna stad (som jag hoppas kan flytta till om ett tag), alltså Göteborg. Fick springa till bussen, som vanligt, men denna gången var jag extra sen! Jävlar vad mina otränade ben fick röra sig :p
Jag och Emelie åkte in lite tidigare än Louise för att kunna shoppa lite, jag köpte ju faktiskt inget igår. Gick runt på (i?) Åhlens vid MakeUpStore och MAC-diskarna ett bra tag innan jag bestämde mig för att köpa ett pot gloss som heter lux, serious prettyness right there! Gick sedan till HM och köpte en concealer till Alex och ett blush och en ny eyeliner till mig, köpte Fine Liner Eye Stylo från Isadora. Testade den för en stund sen och den verkar rätt bra, så det är ju kul. Förresten, jag har din eyeliner, Elina! Den åkte med i min väska när vi tryckte ner sminket efter balfixningen. Lade den i morsans väska för att ge dig den på Tobbes student, men glömde det helt :p Och sen lade jag ner den i hennes väska igen när du tog studenten, men glömde av det IGEN! Klant :p Den ligger fortfarande i morsans väska. Haha!

Efter sminkinköpen gick vi till Donken och Ems käkade lite, sen var det dags att möta upp Louise vid bussen. Drog till hemköp och köpte biokäk. Jag köpte både caffe latte OCH en sugarfree powerking så att jag garanterat inte skulle somna på bion, vilket jag brukar göra, hur bra filmen än är :p Hämtade sen ut biobiljetterna, det var tur att vi köpte de på sf.se några timmar innan för när vi kom till biopalatset fanns det bara 6 platser kvar av nästan 400!
Vi hade lite time to kill innan bion började så då åkte kameran fram, såklart. Lite av resultatet kan ni se på Ls blogg, haha tyvärr! Men det blev ingen dokumentation av min korkade incident när jag körde foten genom broräcket och trodde att jag tappade mobilen i kanalen :p Återigen, klant. Vi reenactade även en scen från OTH, men det materialet tror jag ingen vill se, haha! Mycket seriöst var det hela i alla fall  ;)

Dags för bion! Vi såg The Hangover aka Baksmällan om man känner för att vara svensk. Den var coolers och funny as hell ibland! Bäst var nog the closing credits (va fan heter det på svenska?), så bra haha :p
Gick snabbt till bussen efter filmen och jag hade en, om än trevlig, men tjöööötig (och superfull) medpassagerare i sätet framför mig som insisterade på att prata med mig hela vägen hem till Skene för att han inte skulle somna. Han somnade ändå i Hyssna så jag fick väcka honom när vi kom till Assberg :p Vi hoppade alla av i Kinna där Ems bil (bmw vettni ;)) väntade. Fick sitta bak, hjälp, krossade nästan mina knän innan L fattade hur man flyttade fram sätet, haha! Sköna säten i alla fall. Körde till Fröllan och köpte halvahalva och drog sen hem. Det var en go dag!

Så, nu har jag skrivit ett typ rekordlångt inlägg, men men whatever! Ska väl sova snart, så jag kan gå upp i någorlunda bra tid imorgon. Ska ju antagligen till Harrys i Borås och det kan ju vara kul att få förfesta lite längre än jag brukar. Jag kommer ju inte oftast tidigt till L när vi ska ut :p

Later!

Pics från i onsdags!



Götebooorg!

Gick upp ur sängen vid tolv idag efter att ha råkat somna om efter Amras sms. Jag var tvungen att gå hemifrån vid ett för att hinna med bussen till Göteborg, så jag fick skynda mig ganska rejält. Istället för frukost blev det fika för att fira småungarnas skolavslutning och jag fick inte i mig nåt kaffe heller så jag trodde jag skulle crasha helt på bussen, men det gick rätt bra trots sockerchock och koffeinbrist. Fick nästan springa till bussen, men jag hann i tid! Louise satt redan på bussen, visste inte ens att hon skulle med med så det var kul. Amra och Emelie satt vid busskuren och jag stod en bit utanför och väntade, men såg dem inte innan bussen kom :p

Det första jag gjorde när vi kom fram var att gå till Expresso House och köpte en stor Mocha Latte. Awesomeness right there :p Vi gick runt i Nordstan och kollade på skit och gick sedan till Pizza Hut och folket käkade, men inte jag, jag hade ju min latte. Gick sedan runt och kollade ännu mer, bland annat vid mac-disken (gaaah, vill ha allt!). MakeUpStore hade finfina grejer också, men jag köpte inget. Pank, Pank, Pank! Louise skulle till Netonnet ute på Hisingen så vi tog bussen dit, hoppade av en hållplats förtidigt, men vi hittade så bra så. Gick runt där inne ett tag, Amra och Louise köpte varsin kamera och Emelie köpte grenuttag. Fancy, schmancy :p Jag bara suktade efter min digitala systemkamera. Vill. Ha. Den!

Fyller faktiskt 20 snart ;)JSYK!

Drog tillbaka till Nordstan och kollade ännu mer, hittade lite skit jag vill ha, men mest smink. Ovanligt, men what can I say, it's my passion! De andra shoppade på, men jag höll i mina pengar eftersom vi beslutade att dra till Götet imorgon också och kolla på The Hangover! Ska bli skitkul att se den. Tar bussen vid femtiden tror jag, så vi hinner shoppa lite innan allt stänger. Louise kommer lite senare, innan bion. Ska köpa något sminkrelaterat imorgon. Punkt.
Tog några tusen otroligt smickrande bilder på bussen hem :p Humöret var på topp i alla fall.

Nu tittar jag på dagens skörd av sminkvideos på youtube, såg också att Laci (en videobloggare som har vlogat om sin graviditet) hade lagt upp sin labor and delivery-video och hennes unge är verkligen supersöt :) Det är kul att följa andra människors liv på ett annat sätt än via bilder och text. Video är mer levande och det är kul att kunna följa med i någons liv sådär, även om de bor så långt bort och man inte ens känner de på nåt annat sätt än via kommentarer på hennes videor. Jag blir glad när andra är glada och hon är definitivt glad nu :) People, spread love and joy! Och inte tråkiga anonyma hatkommentarer på glada och framgångsrika människors bloggar ;)

Nu kom Alex! Later peeps!♥





2-0

Yay! Keep it up!

Update

4-0 nu haha :p jävlar va det gick fort!

Elinush studentdag

Har varit hemma ett tag nu, men orkar inte skriva nåt längre blogginlägg. Är så trött, man ska inte sova en och en halv timme när man ska vara borta hela dagen :p Det var så jävla mycket folk hos Elina och det är ju kul med mycket folk, men det var ganska uttröttande för en sömnig Sofia. Såg i alla fall mitt nya lilla kusinbarn Loke! Supercute :D Pytteliten också!
Ska ladda upp lite bilder på en glad Elinush senare :)

Orange to the Max

Här är mina naglar för dagen. Superorange är kul :p
Lade ett väldigt knasigt nagellack med glitter över det orangea, det är typ flagor som lyser rött i vissa ljus, grönt i andra och idag i dagsljus guld/gul/orange och ibland ser det bara fläckigt ut. Fattar mig inte på det :p



Ser superblek ut, haha!

såååå jävla tidigt!

Hjälp, gäsp! Gick och lade mig vid kvart över fem på vardagsrumsoffan (skrev kvart över soffan först, tröööttt). Gick upp för en stund sen och damn, vad mycket kaffe det kommer att krävas idag :p Mina naglar är fina idag i alla fall, vilket var anledningen till att jag var uppe så sent ;)

Nu ska jag gå och dränka mig i en jumbosized kaffekopp!



Boom Boom Pow och The Salmon Dance

Måste egentligen gå och sminka mig nu, men har svårt att slita mig från Spotify. Missy Higgins, the Cinematic Orchestra (feat. Patrick Watson) och andra håller mig fast. Ska byta till mer livlig musik så kanske jag kan slita mig från datorn och gå till badrummet. Tror att lite The Chemical Brothers, Lady Gaga, The Black Eyed Peas och Ciara feat. Justin Timberlake ska få mig i mer uptempo-mode!

Song Of The Day

Dagens låt är A Dustland Fairytale av The Killers. Videon kom ut idag så det måste firas med ett blogginlägg! Älskar låtens text och mening.



Change came in disguise of revelation, set his soul on fire
She says she always knew he'd come around



Lunch-Middag=Luddag?Middch?

Måste laga lite mat nu, är hungrig som bara den! Har mest druckit kaffe idag, det var så jäkla svårt att vakna. Passar FannyBunnyHoney nu när Frajdush är på doctor's appointment.

Verkar som det blir Assberg och filmkväll idag om man tolkar Louise och min smskonversation rätt. Och det borde man tolka så eftersom hon frågade om jag ville ha filmkväll och jag svarade ja :p Ja, jag har dålig humor idag :p

Off to the stove we go!

Freaky stuff

Nu har Frida och Fanny åkt hem, men innan det fick jag känna på Fridas mage och jag kunde känna ungen! Freaky Deaky! Kunde hur tydligt som helst känna konturerna på ungen, det var som ett tjockt lager hud och sen en liten bebis. Har ingen aning om exakt vad jag kände, men det var tydligt att det var en liten människa där inne. Kuh-Rayzee stuff right there! Måste kännas ännu konstigare att ha den inne i sig.

Nu är jag ganska trött, vet inte om jag ska riskera att dricka kaffe nu för då kan det bli svårt att gå och lägga sig ikväll. Kanske bara tar en liten kopp :p

Magbild!


Se! Därinne ligger mitt framtida syskonbarn och växer till sig ;)

Come out baby, please come out soon!

Det blev inget Göteborg idag. Vaknade vid halv två av att Frida och Fanny kom hit. Fridas mage har blivit skitstor! Superhård också. Inte så långt kvar nu, hon är i vecka 31 typ. 10 augusti, here we come!! Fast det är klart, den tionde augusti så är jag ju 20 så tiden behöver ju inte gå för fort :p Det kommer att bli en kille i alla fall! Det känner jag på mig ;)

Göteborgslängtan

Är lite sugen på att utnyttja mitt nyinköpta fritidskort och åka till Göteborg imorgon. Inte nödvändigtvis för att shoppa (kanske köper nåt att ha på mig på Elinas student), mest för att göra nåt annorlunda. Åka dit och bara strosa runt. Kanske ta spårvagnen till Saltholmen. Insupa lite havsluft. Ta lite bilder. Bara göra nåt annorlunda istället för att sitta hemma.



Vi får väl se om jag kommer iväg. Jag brukar vara mer sugen på att dra iväg på kvällen än på morgonen, min kropp är lite piggare då :p

Vaka Daka Kaka Laka

Det verkar gå bra för miljöpartiet just nu enligt prognoserna i alla fall. Jag och päronen var borta vid Ängskolan och röstade vid sjutiden. Jag lyckades få de att rösta på miljöpartiet också, så två nya röster fick miljöpartiet på grund av mig höhö. Följer valvakan på svt1 just nu, så får vi se hur det går sen :) Piratpartiet verkar det ha gått jävligt bra för också, crazyness :p

Valdag

Japp, idag är det dags! Första gången jag har chansen att påverka världen genom att rösta. Ok, lite dramatiskt kanske, men det är alltid kul med lite dramatik på söndagseftermiddagen :p Har vetat vilka och vem jag ska rösta på i flera månader så dagens beslut blir inte så svårt. Har ju varit miljöpartist sen jag var 16 och det kommer inte att ändras idag.

On to more superficial matters, min nagel gick nyss av. Fast bara lite på tippen så det är väl ingen större katastrof, men ändå. These are the kinds of things that makes Sofia veeery upset. Buhu.

Nu tittar jag på Freaky Friday på nian, me like. Mycket bra söndagsfilm måste jag säga. Jag är inte så trött idag vilket känns bra med tanke på att jag gick och lade mig vid kvart i åtta på morgonen. Ska försöka att inte upprepa det inatt :p Nu om en stund måste jag i alla fall göra i ordning mig så jag hinner till vallokalen innan nio. Wish me luck! Tror nog att morsan och farsan drar med mig i håret om jag inte är klar innan sex ändå.

C U Later, peepily peeps!

FAAAN

Ja, jag har tittat på matchen, det kanske framgår av rubriken. Fan, vad nära det var ibland, jag stod nästan upp i soffan! Men men...
Grattis Danmark! Ni vann matchen OCH har en jävligt snygg målvakt! Yum ;)

Jag orkade inte go all out med supportergrejer så jag valde den lätta vägen! Örhängen :p


Så lat är jag :p

Studentfirande och Lygnevi

Igår hade jag fullt upp hela dagen. Vaknade, fixade i ordning mig, drog till Kinna och köpte en klänning och studentpresent, kom hem och fixade mig ännu mer (och ramlade sedan i trappan :p), drog till Kungsbacka och kollade när min kusin tog studenten. Fanns typ inga parkeringsplatser nånstans och vi hittade inga släktingar heller. Tillslut hittade vi Tobbe som satt på hans kompis axlar och skrek av glädje. Sen började vi försöka samla ihop alla släktingar, det tog ett tag för inga hade hittat varandra :p Har bara mobilbilder just nu men här kommer några:

En mycket glad Tobbe

Tobbe, hans flickvän Stina, min kusin Jonte och Tobbes och Jontes morsa Tina

 

Tobbe på flaket (det var en jävla stämning på deras flak, det bara hoppade! Lätt det bästa flaket i Kungsbacka den dagen)

Efter utspringet drog vi till Öjersbo och firade vidare. Åt mat och tårta och shottade Jägermeister. Dessa två vildingar satt nog inte still en sekund under hela kvällen :p Mina kusiner Amadeus och Ellijot.

Vi åkte hem vid åttatiden och jag hann vara hemma i mindre än en kvart innan det var dags att dra till Louise. Emelie, Sabina, Sophie och Sussi var där och förfestade lite. Jag kom dit och förfestade mycket, för mycket. Innan vi hade kommit fram till Lygnevi hade jag hunnit bli rätt så berusad :p Behövde i alla fall inte köpa nåt därinne. Jag var skittrög på att höra vilka låtar Björn Rosenström började spela, jag som brukar höra sånt inom nån halvsekund. Men när jag hörde vad han spelade så sjöng (läs skrek) jag med i låtarna rätt bra. Louise kunde fan typ ingen, skäms på dig! Hemläxa! 

Fick jävligt ont i fötterna, ville skära av dem. Tog bussen som gick vid halv två och somnade direkt :p Hoppade av vid rödljusen vid Fröllan och jag och Sabina köpte lite käk. Gick hem så fort jag kunde med mina onda fötter för det var kallt och var hemma nån gång efter två. Drack en massa vatten, tog två pamol, käkade min halvahalva och kollade runt på datorn. Gick och lade mig vid kvart över tre (tidigt för mig!) och vaknade efter elva timmar.

Mår bra idag, har bara lite ömma fötter och ben fulla av blämärken. Inget nytt alltså :p Idag ska jag bara slappa och ha det gött!

Later, peeps!

Ha en trevlig Nationaldag om ni firar det! Det gör inte jag :p

 

 

 


Go to sleep, stupid woman!

Kom hem för typ en 50 minuter sen, har varit hos Louise och tittat på film med henne och Sabina. Såg P.S I love you. Har redan sett den och tycker den är supersöt men stör mig fortfarande något så fruktansvärt på Jeffrey Dean Morgans irländska accent. Hjälp, va den är dålig! Synd på en så het man :p
Skulle bara vara där och kolla på en film, men råkade stanna några timmar extra...oops! Ska ju upp tidigt och köpa något att ha på mig på Tobbes student. Blir till att bälga kaffe hela dagen. Sen på kvällen kanske det blir Lygnevi, har aldrig varit där så det kan ju vara kul att kolla in. Hoppas att mina fördomar om stället inte infrias :p

God Natt!

Torsdag

Idag borde jag ha åkt till Göteborg, men orkade verkligen inte. Det blir till att åka in till Kinna på morgonen och se om jag kan hitta nåt att ha på mig på Kusin Tobbes student som är i Kungsbacka klockan två. Vet i alla fall vad jag ska ha på fötterna. Så det viktigaste är alltså fixat!

Jag är verkligen helt otroligt trött idag. Vaknade efter en elvatimmars nattsömn och hade en sjukt jobbig huvudvärk som inte släppte förrän jag hade tagit två pamol och en kopp kaffe. Jag har säkert järnbrist eller nåt. Måste skaffa nåt järntillskott typ Blutsaft. Det är vegetabiliskt va? Får kolla upp det :p

Hörs senare, peeps!

Lite bilder på the prom queen

Hade inte sovit så många timmar inatt, så sömnbrist kombinerat med nonstop fixande i ett par timmar och bara en kopp kaffe på morgonen gjorde att jag somnade rätt hårt på kökssoffan i några timmar nu på kvällen. Får väl se när jag går och lägger mig inatt. Det har varit en rolig dag, bortsett från att jag fick vänta i hundra år medan tre personer letade efter mitt paket på Shell, som de till slut hittade vid en dator när jag precis hade satt mig i bilen och vi hade backat ut två meter :p

Var som sagt i Horred idag och fixade Elina till balen. Hon kom och hämtade mig och Alex runt tolvsnåret och när vi kom fram började vi fixa direkt.



Så här satt Alex typ hela tiden, när hon inte hämtade saker åt mig! Hon var min bitch, haha :p


And the finished result!


Hon hade inte den svarta grejen med sig :p






Så fin, så fin :)

Vaken

Gick upp vid nio av att mammas kompis ropade från hallen. Jag är van vid att alla bara går rakt in i våran lägenhet så jag blev inte chockad, men jag vaknade rätt fort! Gött det. Morsan var inte hemma så hon får komma tillbaka. Morsan är fortfarande inte hemma, den knasungen har väl fastnat i käften med nån annan som vanligt :p

Käkar frukost nu, havregrynsgröt med sojamjölk. Ska dricka kaffe och sen sminka mig, sen är det dags att börja samla ihop allt jag ska ha med mig till Horred. Måste tvätta alla penslarna så de hinner torka lite också.

Ha en trevlig dag och grattis Amra ännu en gång!

Med en enkel tulipan...

...på bemärkelseda'n, vi har den äran, vi har den äran att gratulera! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Amra fyller vuxen idag! 20! Stackare ;) Själv så är man en lyckligt naiv tonåring i två månader till :p

Nej, men skämt åsido, hoppas du får en riktigt bra dag däruppe i Uppsala! Det är inte varje dag man fyller tjugo :)





Trööög

Nu har hon gått, finally! Måste dricka kaffe innan jag plattar håret och byter om. Tittar på The Bedford Diaries på ettan nu, Milo Ventimiglia är med och en massa andra man känner igen, folk från Gossip Girl, Greek, OTH  :) Bra slötittarprogram, verkar i alla fall inte vara nån vidare kvalitet :p


O M G

Herregud, hon har varit här i en timme nu! Jag vill torka mitt hår! Morsan håller på och tjatar hål i skallen på henne :p

Fördriver tiden med att kolla på skor. Som vanligt. Skotrend.se kommer jag nog göra en beställning från nån gång i framtiden. Hoppas de får in mer skor, de är billiga OCH fina - vinnande kombination;) Chapnlle har också finfina grejer. Jättesöta/coola smycken och skor.

Nu kom pappa hem också. Klockan är ju bara 3. Weird. Han orkade väl inte vara kvar på jobbet så länge. Tur att de inte har så fasta arbetstider på hans jobb då :p

AaAaAaAaHhHhHhHh nu vill jag vara fri att gå runt hemma!

Please leave so I can dry my hair :p

Sitter i Alex rum och gömmer mig för att Oskars sjukgymnast är här nu. Hann bara sminka mig efter duschen innan klockan var två så nu sitter jag här med blött hår och morgonrock och väntar på att lägenheten ska bli fri från okända människor :p

Puuuh

Nu har jag städat bland mina sminkprylar och andra skönhetsprodukter och skrubbat badrummet. Det var lite jobbigt kan man säga. Har så helvetiskt mycket prylar som inte får plats. Ändå så tycker jag inte att jag har tillräckligt utan jag kommer ständigt på nya saker jag vill ha och behöver :p

Jag vill åka till Göteborg idag, men vet inte om jag orkar. Alex ska nog köpa ett fritidskort till mig på vägen hem från skolan, hon köpte sitt igår. Ska dra till duschen snart och fixa till mig för jag måste hämta ut Alex mobil på Shell. Måste vara ute ur lägenheten vid två för då kommer Oskars sjukgymnast och de ska mäta hans muskelmassa eller nåt. Känner inte för att vara här då i alla fall, vår lägenhet är ju inte så stor om man säger så ;) Det blir nog en bra tidpunkt för en promenad.

Later peeps!

Frisyrer Hairstyles Bal Bröllop Prom Updos

Typ så har mina googlesökningar sett ut de senaste timmarna :p Försöker få lite tips och trix inför onsdagen då jag ska hjälpa Elina med hennes baluppsättning och smink! Gaah, galet enerverande men det ska nog gå bra. Nej, inte nog, det kommer att gå bra! She'll be gorgeous :) Ska öva lite på den uppsättningen du länkade, på Alux imorgon. Hon har inget val haha, jag ska öva på henne annars hämtar jag inte ut hennes mobil :p

Pics from yesterday

Tog några (ok, 170) bilder igår hos mormor och morfar. Var lite uttråkad så jag bestämde mig för att stalka Alex med kameran :p Tyck inte synd om henne, hon är den största linslus jorden någonsin har skådat!





Sen tog jag ju inte bara bilder på ungen utan jag var ju tvungen att dokumentera omgivningarna också


Tittar man noga så ser man mormor i växthuset :p





Sedan roade jag mig med att fälla Oskar

Sedan blev jag trött


Efter hundra år kom Elinush och Gunnel och då kunde vi äntligen fika lite :p Åkte hem vid femtiden, när vi hade fått nog av lantluften ;)

Har fått tusen fräknar efter all tid i solen under söndagen, just call me Miss Freckleface!

Later!



Dagens låt

Eller egentligen helgens låt. Har lyssnat på den otaliga gånger de senaste dagarna!

Let me introduce to you a brand new dance


Yuck!

Jag hatar våran lägenhet under sommarmånaderna. Den blir svinigt, outhärdligt varm och man kan aldrig sova bra. Den enda tiden det går att känna sig normal här är under natten, men om man då öppnar fönstren eller balkongdörren flyger det in en massa enormt läskiga insekter. Jag är sinnessjukt rädd för insekter, stora som små. Igår flög det in en skitäcklig sak med stora vingar och annat läskigt och jag skrek som en liten unge! Blä, fan vad jag hatar såna. Mamma sa :"Hur fan ska du kunna bo själv sen?" och jag fattar inte heller hur det ska gå till. Jag får väl ha nät över alla fönster och dörrar, måste nog gå på en googlejakt så jag hittar några fina nät! Jag väcker typ alla grannar med mina skrik, pappa blir skitarg ibland, haha. Men vad ska man göra, skriken kommer ju naturligt :p

Aaaaah shopcravings!

Fan, vad jag har fått the shopping bug idag! Vill klicka hem saker för miljontals kronor...som jag inte har. Vill köpa nya sminkpenslar, mer smink, kläder, skor. You name it, I want it!


dang

Twilight vinner ju fan allt just nu på MTV movie awards!! Bästa film, manliga, kvinnliga, fight bla bla bla. Riktigt bra trailer också :) Looking forward to it!

Bruno verkar skitrolig också, inte så konstigt kanske :p Det mesta Sasha Baron Cohen gör är ju kul!

Nu har solen gått upp, den skiner som bara den. Får väl se hur länge jag sover idag :p

mtv movie awards

Tittar just nu på MTV Movie Awards på en live streaming länk. Tog hundra år att hitta en bra länk :p Kommer förhoppningsvis vara bra idag. Alex vill också titta så jag skulle väcka henne, men hon verkar ha svårt att vakna :p

Har varit hos mormor och morfar hela dagen, det var sinnessjukt varmt! Tog en halvmiljard bilder som jag ska kolla igenom imorgon. Lägger nog upp nåt då, har inte orkat skriva en massa idag. 'Til then, have a good night!
Ps. Har fortfarande huvudvärk från gårdagens Hotellet-visit :p Men mår inte illa längre ;)

Later!

RSS 2.0