Oscars! Grattis! Blondie!

Sitter hemma hos Emelie nu och kollar på Oscarsgalan, yay :)
Vi har käkat grönsaker och dipp, helt besatt av det nu för tiden. Börjar bli riktigt trött, men det är mååånga timmar kvar innan jag får sova. Skola först..

Filip och Fredrik förstör nästan galan med sina skitkommentarer som de gärna lägger precis när det händer viktiga saker, fuck off and die till dem. Men älskar galan ändå, its the Oscars bitches! Några bilder nedan, är blond nu förresten :p Haha, känner mig lite mer iq-befriad varje gång jag ser mig själv i spegeln.


Man ser att jag är jävligt trött. Men jag ser i alla fall inte lika hög ut som James Franco just nu hehe.

Det är nu den 28 februari och det betyder att Friday fyller år, woho! Grattis! Skriver inte ut din ålder av känsliga skäl, men kan ju nämna att hon är 12 år äldre än mig och jag fyller 22 i år. You do the math ;) Ha en awesome dag, systra mi.

Later!

Hellu

Har haft den värsta veckan gällande sömn på länge så det har inte blivit mycket bloggande. Jag har nog sovit 10 % av vad man borde göra och har gått till skolan ändå, rätt imponerad av mig själv. Har gjort ett arbete i Nk a, haft redovisning som gick super och resten av tiden har jag druckit kaffe och försökt hålla ögonen öppna.

Idag ska jag till Borås om en timme så ska käka nu och sen dra iväg. Ikväll vet jag inte vad som händer än, men imorgon blir det nog hotellet med fina vänner. Louise är ju här, woho! På söndag är det oscarsgalan och jag har sett två av de tio filmerna jag skulle se, helvete. Hoppas jag hinner kolla på de andra, men vi får se.

 

Later!


Happy Birthday! Och hårfunderingar. Hmm..

First of all så vill jag säga GRATTIS till Fanny som nu den 15 februari fyller åtta år! Jippi! Hoppas du får en finfin dag lilla sötnöt :)

Second of all; sitter och kollar på bilder på datorn och både förfasas över vissa och gläds över andra. Alex fjortisbilder är rätt roliga må jag säga. Och det finns ju ganska många av dem. Väldigt många faktiskt och de flesta ser exakt likadana ut. Lite mer plutmun ju längre fram i bildserien man kommer kanske.
Förfasas över bilder på mig själv, fy fan ibland alltså. Vill svälja en kapsel cyanid då och då. Men ska träna inatt istället, dumt att ha ångest för gårdagen som man inte kan ändra på, bättre att fokusera på morgondagen.

Har hittat nästa hårprojekt bland bilderna också, vill ha tillbaka min originalfärg som den är under sommaren + lite blonda slingor. Då slipper jag utväxten och slipper tänka på att köpa hårfärg. Ungefär som håret ser ut på dessa bilder vill jag ha det framöver:


Nåt sånt, lite mindre orange kanske. Fräknar hade suttit fint också.

Gillar att se hur långt hår jag hade innan jag choppade av det, lookie här:



Ojoj.

Nu ska jag chilla vidare och kanske plåga kroppen ordentligt med cykeln och hantlarna. Slänger nog in ett långt avsnitt stretch också, älskar att dra ut kroppen så mycket jag kan. Mitt projekt att klara av att gå ner i brygga igen går vidare, blir vigare för varje gång jag tränar and I love it :) Later!

You cant carry it with you if you want to survive

Eftersom jag har lov en vecka (praise the lawd) så kan jag vara uppe inatt och kolla på The Grammys. Fun times. Ska sova, kolla oscarsfilmer, sova, promenera, sova och förhoppningsvis festa under min lovvecka. Sa jag sova? Det ska jag göra i alla fall.

Igår var det lite kalas för Fanny-Bunny som fyller åtta på tisdag. Det firade jag genom att ramla i trappan innan vi skulle åka därifrån så nu har jag ett stort blåmärke på ryggen och hela högra armbågen är blå. Efter fallet så kollade jag på mello med familjen och drog sen hem. Lugn helg.
Idag har jag kört lite (kommer aldrig få körkort) och sen har jag slappat på hedbo igen, kom hem vid niotiden. Ska nog kolla på nån film snart, sen vänta på att klockan blir två och det är dags för showen. Älskar award shows. Ingen nyhet där inte.

Fattar inte att Fanny blir åtta på tisdag, hon föddes ju när jag gick på högstadiet! Känner mig sjukt gammal... Hon är nog glad dock att hon blir äldre, den ungen är född för att bli tonåring hehe. Love that kid. Crazy cute.

Förövrigt har jag lyssnat sjukt mycket på Florence + The Machine idag. Hoppas hon blir bokad på nån av festivalerna jag ska på. Har haft massor med vår och sommar-längtanskänslor nu när det har varit sol och dagarna blir bara ljusare och ljusare. Underbart! Det finns hopp, snart är den underbara tiden här.



Later!

Welcome to Sparkletown. Here, I'm the boss.

Eftersom jag fått önskemål om mer sminkbilder på bloggen så ställde jag mig framför spegeln idag och lekte fritt med mina allra käraste ägodelar. Sedan tog jag fram lampor och tog lite pics, det var länge sedan jag gjorde det sist så det var kul :) Blev inspirerad av dagens One Tree Hill så jag gjorde min variant på en super hero-mask, I'm Super-Täfylainen!

 

Later!


Zup?

Sitter i skolan och har svenska, ska göra ett arbete om nordisk mytologi. Jippi. Eftersom jag sov två timmar inatt för att jag var pigg och kollade på Super Bowl istället så är jag trött nu. Inget ovanligt på måndagar dock. Slutar fyra så då ska jag hem och sova tror jag. Måste dock göra hela mitt naturarbete tills imorgon så jag och min arbetspartner kan börja med powerpointen till redovisningen, så jag lär väl vara uppe inatt också. Tur att man har lov nästa vecka, ska sova ihjäl mig.
Resten av veckan så har vi massa arbete med kongressen, vi övade lite innan lunchen på att gå upp i talarstolen och läsa våra utlåtanden i mikrofonen. Gick mycket bra, jag blir bara bättre och bättre på muntliga framföranden och avlider inte innan jag gör dem. Framsteg kallas det.

Det känns som att den här veckan kommer att gå på fem röda sekunder för att vi har så pass mycket att göra i skolan, gött när det är så för då kommer lovet snabbare. Långa dagar blir det, som att jag inte redan har påsar under ögonen och värre lär det bli. Sofia goes Zombie-stylin'. Zombie is the new black.

Nu är det kaffedags, so... Later!

Woop!

Made a lil vide-yo om helgen med pics och ett klipp från Lipz, enjoy :)



Headphones In, Reality Out

Försöker bli mer bloggsugen igen, det går långsamt men säkert framåt. Ska lägga upp lite bilder från Trollishelgen senare, måste bara fixa fram dem först. Det var så gött att komma bort från Markbubblan för en helg och träffa lilla Louise igen :)

Denna veckan har gått i skolans och träningens tecken. Jag har varit lite låg pga årstiden (inget ovanligt direkt, typ femte eller sjätte året i rad) och det har varit lite extra trögt att vakna på morgonen, så för att motarbeta deppen så har jag tränat. Varje dag har jag fått en dos med härliga träningshormoner och det funkar alldeles finfint som medicin. Jag har faktiskt varit rätt duktig på att hålla mitt löfte till mig själv att träna mer och det mår man så jäkla mycket bättre av. Yay för träning!

Snart har jag lov också, en hel vecka med start om drygt en vecka. Känns helt sjukt att ha lov igen, vi hade ju det nyss! Inte för att jag klagar dock, ska bli skönt att sova ut. Innan dess är det kongress på skolan då jag ska sitta i presidiet som justerare. Trevligt trevligt. Det ska bli skönt när den är över dock, det enda vi har gjort nu i början av terminen är att skriva motioner och utlåtanden och det blir tråkigt i längden. Politisk skola är det ju så jag borde bli van. Vi har blivit erbjudna att gå en kortkurs på två dagar på skolan och sova på vandrarhemmet i riktig kortkursanda. Den handlar om fackverksamhet och föreningsarbete och annat sossigt då den är sponsrad av arbetarrörelsen och för "besväret" får vi 1500 kr var i stipendie av skolan som vi kan använda i Stockholm på skolresan i maj. Har betalat 3200 kr till skolan denna månaden så extrapengar till resan framöver känns som ett litet plåster på såren i alla fall.

Imorgon ska jag klippa lillasyrran, som blivit blondie igen, efter skolan och sen får vi se vad som händer. Vill inte vara hemma i alla fall, har sett tillräckligt av mina väggar denna veckan.




Nu ska jag fortsätta måla naglarna, sen se VVM, städa, träna och sova. Later peeps!


RSS 2.0