Sommarkänslor all around

Sitter och äter färskpotatis med gräddfil och en vegoschnitzel (+tomater ofc)! Mummmma! Hatade gräddfil för några år sedan, men nu symboliserar det sommaren för mig och det är SÅ gott :)

Ska börja fixa mig snart, annars lär jag ju aldrig bli klar innan åtta :p Ska fixa lite drinkvirke också innan jag drar mig upp till Assberg. Hoppas på en kul kväll! Missar ju Robinsonfinalen så kvällen better be awesome!

Har solat en pyttestund idag och det betyder ju som vanligt att jag har fått lite utav en kokt kräftas färg. Men jag brukar bli lite brunare efter att det röda har lagt sig, får väl hoppas på det. Tur att jag har lite pigment i alla fall, många rödhåriga kan ju aldrig bli bruna, de blir röda och sen lika bleka som förut :p Fast jag tycker ju faktiskt om att vara blek också ;)

Nu tror jag att jag ska måla naglarna! Buh Bye!



Nattbloggare

Är jag! I alla fall den senaste tiden.

Har inte gjort så mycket idag, bara vaknat sent och sen haft fredagsmys på kvällen. Har plågat Alex med sms om när hon skulle komma hem för att jag ville se hennes hot mess till hår! Yes, ladies and gentlemen, my sister tried to become a blonde today! HILARIOUSNESS! Haha nej, så taskiga ska vi inte vara...eller JO, det är ju roligare att vara elak så här kommer bildbevis!



Haha, that's DA SHIET right there! Hon kommer antagligen att döda mig för att jag lägger upp bilderna, så om ni inte hör från mig imorgon, ring polisen :p

Sex gånger har hon färgat det idag! SEX! Och hennes hår ser knappt slitet ut alls, riktigt avis är jag. Hon måste ha superhår ju, mitt hår blir galet slitet när jag bleker det. Inte för att jag gör det typ någonsin, men ändå. Det är först nu som mitt hår är normalt igen, efter att jag har klippt av minst 20 cm på vissa ställen, och jag blekte mitt hår för snart TVÅ år sedan, när jag skulle ta bort mitt supermörka hår och få min naturliga hårfärg, som jag har nu. Blir nästan lite sugen på att göra nåt nytt med mitt hår...men ska försöka att inte messa med det. Jag vet vad jag passar i och det är inte supermörkt eller superljust. Måste ha rött (orange :p). Kanske färgar det mörkare rött i höst, men nu på sommaren är det mycket skönare att ha naturlig hårfärg. Tur att jag är nöjd med den i alla fall :p

Får se vilken färg Alex har imorgon, hon kommer nog färga det ganska tidigt. Fixar bilder later. Om jag får förstås... eller vem bryr sig, jag fixar bilder ändå :p EEEEVIL big sis är jag ;)


Jag hatar shoppingsugna, oförsiktiga tonåringar!

Min prick verkar klara sig...hittills i alla fall. Hade ju en liten mishap inne på Gina. Jävla människor som inte ser sig för, det var skitnära att hela grejen bara drogs ut! Kunde turligt nog trycka tillbaka den så nu får jag väl betrakta den som nypiercad igen :p Ska vara väldigt försiktig med den ett tag i alla fall, tejpa ner den och så, så den inte får för sig att migrera. Då är det 700 kronor som spolas ner i toaletten och en mycket arg Sofia som återstår. Undra om man kan stämma en affär då ;) Nja, vi bor ju inte i USA.

Sitter och tittar på tattoos, blev ju lite avundsjuk innan! Ville också göra en idag, men det är väl bäst att vänta...Tråkigt är det i varje fall att vänta så vi får väl se hur lång tid det tar innan jag gör min! Min gissning är...nej, ska inte gissa, då brukar ju universum få för sig att jävlas med mig :p Sjukligt sugen är jag i alla fall!!

Nu ska jag återgå till att titta på tatueringar. Måste ju hitta den perfekta ;) Är sugen på att pierca tungan också...fan, dumma unge som vill ha allt NU! Vi får väl se vad som sker.

Later!

oops

Har inte gått och lagt mig ännu...och jag ska upp före åtta! Nicht gut :p

Har tittat på fyra filmer i rad med Ellsie (hade nog kunnat titta på en till Low, haha!) och det var ingen av dem som sög totalt, eller The Hitcher var väl lite lame men det känns välbehövligt att titta på en nördig teenskräckis då och då :p Plus att jag gillar Sophia Bush ;)

Det är väldigt ljust ute nu, känns konstigt att gå och lägga sig då. But I kind of have to if I want to stay awake tomorrow :p Det är ju en stor dag när någon ska bli brandad för livet :p Sen ska jag försöka att titta så mycket som möjligt så att jag är lite mer förberedd inför min kommande tattoo. Ska bli kulers!

Bonne Nuit eller Guten Morgen, take your pick! Beroende på om ni är nattugglor eller såna konstiga morgonmänniskor ;)

Bring me my coffee (and my shoes)

It's here! Avin alltså. Väntar bara på att sms:t från have2have ska komma också och sen ska jag ta en prommis runt Shell och Konsum och hämta ut de tre paren :) Happy, happy, happy.

Sov på soffan inatt (eller i morse:p) så jag skulle ha lättare att vakna. Det funkade denna gången, jag gick upp vid nio! Har bara sovit i typ tre timmar, men ändå... Det är dock lite jobbigt att sova så lite när man är koffeinberoende som jag och kaffet är slut. Hjälp. Men det finns vanligt bryggkaffe, fast det är ju så jävla äckligt om man jämför med mitt underbara Nescafé ;)

Hoppas att det blir en fin dag idag. Det är lite mulet nu, men det ska förhoppningsvis ändras :)

Later Peppos!

Short film

fin. What else can you say?


No shoes...buhu

Nej, skorna kom inte idag..damn! Vill ju ha de här så jag kan prova dem! Hoppas verkligen att jag gillar skorna jag köpte från Nelly.com för de var liiite på gränsen till vad jag skulle beskriva som trashy prostitute-style. Man får hoppas på det bästa. Sen så får man väl bara ha rätt outfit till och inget horsmink så ska man väl kunna bära upp det mesta :p
 
Idag vaknade jag av att det var en massa folk hemma. Vi hade visst passat mina små kusiner Amadeus och Ellijot, men när jag vaknade hade min morbror Kalle och Nelly redan kommit tillbaka. Jag kan sova genom det mesta :p Resten av dagen har jag spenderat framför nya nummer av Cosmopolitan och Solo. Mycket trevligt, älskar att läsa såna tidningar i flera timmar.
 
Är sugen på att tatuera mig nu! Fast det är jag ju alltid i och för sig... Verkar som att jag ska hänga med på torsdag när Ems ska göra sin (DU MÅSTE!). Kan vara skönt att se hur det hela går till först innan jag gör min. Men det skulle inte förvåna mig om jag får för mig att göra en samtidigt :p Om de har tid såklart. Om Alex ska få en massa pengar till festivaler i sommar så kan väl jag få pengar till en liten tatuering ;) Vi får se, jag kanske blir värsta fegisen!

Later peeps!

Sontag

Vaknade rätt sent igen...Har äntligen fått min dator av min kära syster som vägrade lämna ifrån sig den :p Sitter och lyssnar på Radiohead med gamla avsnitt av Greek i bakgrunden. Har inga speciella planer inför kvällen, såg att LowLow (ja, det är så du heter i mitt huvud nu för tiden ;)) kanske ville se en film eller nåt. Får väl kolla upp om hon fortfarande är på på den idén!

N.Y.C Baby!













I wanna travel again...




Mitt humör denna kvällen


What to do, What to do

Ungen kom hem, var hemma i fem sekunder och drog sedan till Kinna...That just proves my point, DU ÄR TRÅKIG!!

Enough sister bashing...vad ska jag göra nu? Ingen aning, hatar såna här känslor. Jag vill göra nåt, men sen orkar jag ändå inte komma på nåt att göra... Idag passar verkligen den här textraden in på mig: Hold ourselves together with our arms around the stereo for hours. Ur Apartment Story av The National. Hade jag inte haft musik nu vet jag inte vad jag hade tagit vägen. Hade nog drunknat i ett hav av jag-är-så-jävla-uttråkad-men-vad-ska-jag-göra-känslor. Musiken håller mig ovan ytan, än så länge i alla fall.
Det blir så jävla tråkigt att inte arbeta eller plugga. Man har så mycket tid, men inget värdefullt att fylla den med. Måste komma på ett projekt eller något liknande som kan hålla mig sysselsatt. Vill ha en riktigt bra kamera så man kan ta långa promenader och ta en massa bilder som man kan göra nåt kul av. Speciellt nu i sommar när jag vill gå på en massa konserter så skulle det vara kul att kunna ta fina bilder att göra kollage och scrapbooks av så man kan spara dem. Jag kan sitta inne på Scrapblog och göra olika bildmontage i flera timmar, men har man inte så mycket bilder så är det ju inte så kul.
Det är mycket saker man vill ha, men man kan ju inte få allt. Även om jag har turen att få ganska mycket av det jag vill :p

Hoppas ni därute har en roligare lördag än jag!

Now I'm off to discover some new band or artist that can keep me company until this day is over.

Blupp Blupp Blupp

Vad är det med folk idag? Är ni ute och lever eller? :p Det är så lite aktivitet på bloggarna! Jag är uttråkad, vill ha nåt att läsa... Finns inget kul att göra idag, tror jag ska kolla på Veronica Mars sen men ändå...Blä vad tråkigt allt känns denna lördag! Dumma Alux bara är med sina kompisar, när hon är hemma så vill hon bara iväg igen hela tiden. Hon är så tråkig! (JA, det var en pik till dig, ungjäveln som gjorde sönder min smyckeshand igår och tömde ut alla smycken på lådan! Fyllo! Kom hem och underhåll mig!)

Jag vill åka nånstans! Köpenhamn, Gekås, Göteborg, Whatever...New York hade också funkat ;)

It's never to late...

...eller jo, det är det! Det är inte acceptabelt att vakna vid tio i fem. Shame on me! Men jag lägger en del av skulden på mit rum, som jag misstänker någon har sprejat med John Blund-pulver...

Verkar som om jag har missat en ganska fin dag. Det är ganska soligt ute, men vad ska man göra. Får väl hoppas på fint väder imorgon också. Folket här hemma har varit på vårmarknad i Borås innan jag vaknade. De tog en massa politisk information med sig. En flyer från Piratpartiet, som bara handlade om det viktiga med rätten till privatliv (på internet ofc) och en mer balanserad upphovsrätt. Alltså rätten att sno av kreativa människor som har jobbat hårt med sina alster :p Och sen inte bli åtalade för det. Inget jag ska rösta på, vill att mitt parti ska ha mer än en hjärtefråga. Men jag kan ändå förstå vissa av deras argument, tycker till exempel inte att bredbandsbolag ska bli tvingade till att ge ut deras kunders IP-nummer och jag tycker inte att de som äger en plattform som deras användare använder för fildelning, ska bli åtalade och få långa fängelsestraff (case in question: pirate bay såklart). I så fall skulle man kunna åtala Google eller Youtube för samma sak; deras användare använder plattformen till att göra olagliga saker. Och det skulle aldrig hända.
Pappusch och Mammusch tog också lite pins från några partier, bland annat en från Miljöpartiet(♥), Men det stod 'Eu behöver Isabella' på den och jag ska rösta på Zaida Catalán.

Nu ska jag alldeles strax käka frukost (kl 18.15 :p), det blir mat från donken. Känns stabilt. Mcbean all the way!

To answer your question beforehand: Yes, I was bored!

Tid för lite egopics (eller lite, de är ju ganska många :p)!

Sofia och Pricken!


Shallow? Me? Ne-he-he-ver! ;)

Listtime

Hittade en lista någonstans i bloggosfären och eftersom jag aldrig har gjort en lista i den här bloggen så tänkte jag att det var dags!


DIN/DITT FÖRSTA:
operation: Har aldrig opererat mig, inte ens sytt, vilket är konstigt eftersom jag var största klantarslet som unge :p
piercing: Som sexåring, i öronen om det nu räknas som piercing. Annars för en vecka och en dag sedan, min fina lilla dermal anchor, also known as "the prick".
sport: Spelade basket i tre år, suger lika mycket på det nu som jag gjorde då ;)
husdjur: Katter i massor. Petter, den röda katten, borde väl vara den första :)
semester: Tror det står i min "första året"-bok att jag åkte till Dalsland som väldigt liten :p
konsert: Kommer inte ihåg alls.
skiva: Alanis Morissette-Jagged Little Pill. Köpte jag när jag var typ sju tror jag. Utanför Gekås kommer jag ihåg :)

JUST NU:

äter du: Inget.
dricker du: Cola Light ;)
ska du: Lyssna på musik, as always.
lyssnar du på: Exakta låten nu när jag skriver är Stay Away av The Honorary Title. Sehr gut.
väntar du på: Ingenting egentligen. Eller jo, mina skor såklart ;)
tittar du på: På datorskärmen. Annars går October Sky med en ung Jake Gyllenhaal i bakgrunden. Söt.
har på du på dig: Klänning (ovanligt?) :p


DIN FRAMTID:
barn: Tre i alla fall, sen får man väl se ;)
giftermål : Nja, det tror jag inte. För instängt och jobbigt att komma ur :p                                                                                         

karriär: Ingen aning. Time will tell.                                                                                                                           

VAD DU FÖREDRAR:
kortare eller längre: Längre. Alltid längre. Mums. :p
snygg mage eller snygga armar: Snygga armar. Oh yes.
busig eller lydig: Busig. Haha.


HAR DU NÅGONSIN:
tappat bort glasögon/linser: Har bara haft linser i två månader när jag gick i tvåan. Den (hade bara en på mitt dåliga öga) tappade jag i husvagnen en gång. Hittade den senare när morsan tänkte slänga den för att hon trodde den var en tejpbit :p
brutit ett ben: Japp. Klantarsle som man var så bröt jag av hela överarmens ben (humerus) när jag ramlade ner från Solgårdens trätåg när jag var sju. Aj. Gick till Syster Leif dagen efter och han gav mig muskelkräm. Gick sedan runt med en bruten arm i två veckor innan jag ramlade igen och åkte till sjukan och fick gå med Mitella. Fick röntga armen otaliga gånger efter det för att se att det läkte rätt. Konstigt att inte hela jag blev radioaktiv :p Har också fått en spricka i handleden efter ett bråk med tre killar på skolgården i trean :p Då fick jag gå gipsad över jul.
rymt hemifrån: Nej, tror inte det.
röntgats: Öh ja, som jag skrev :p En gång fick jag kryckor direkt utan att behöva röntgas bara för att jag hade blivit röntgad för många gånger tidigare. I told you: Klantarsle!
krossat någons hjärta: Tror icke det.
gråtit när någon dött: Definitivt.


TROR DU PÅ:
kärlek vid första ögonkastet: Nej, lust, attraktion och intresse kanske men inte kärlek.
gud: Nej, inte det minsta.
mirakel: Inte det heller.
aliens:  Liv i rymden, kanske. Aliens? Nej.                                                                                                                                                 

magi: Underhållande, men knappast äkta.
ett himmelrike: Nej.
tomten: Han kommer från Finland.
änglar: Nej.
transformers: What? Typ som Sam i True Blood? Neeh :p


BLANDAT:
är du kär i någon? Nej, inte för fem öre faktiskt :p
önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, i en egen lägenhet i Götet, det hade varit nice!
dricker du? Ja, nykterist är jag i varje fall inte.
använder du droger? Räknas Cola Light? ;)
vilket schampo använder du? Nåt från Barnängen. För torrt hår eller nåt. Bara jag har min awesome inpacking från L'oreal Professional Absolut Repair så är jag nöjd!
vilken parfym använder du?  Lancôme Hypnôse.
vad är du rädd för? Spindlar. Yuck.
gillar du att tvätta? Händerna? Ja. Kläder? Nej.

 

Klart!


DANG!

Ok, jag kan väl förlåta Supernaturals handling om de har såna här dudes att ha som ögongodis! Så här het var inte Jared i Gilmore Girls ;)
It's all about the arms, baby, it's all about the arms ;)

Fredag

Idag är det kalas som står på mitt schema. Ska till Ulricehamn och fira min sexåriga kusin Sanna. Grattis till henne! Ska locka håret nu och sen försöka hita nåt att ha på mig. Good luck till mig!

Trixat klart :)

Så då var trixandet och fixandet med bloggen klart! Slängde in en playlist med 30 ytterst blandade låtar också.
Bloggen ser lite annorlunda ut om man använder Internet Explorer, men det funkar nog bra ändå. Inte för att jag förstår varför man skulle vilja använda Internet Explorer, den skiten suger ju :p Firefox åt folket!

Vad tidigt det blir ljust nu för tiden. Klockan är bara lite över fyra ju! Måste nog sova nu, får väl sova på soffan eftersom jag aldrig kommer att gå upp innan fem om jag sover i mitt rum. Det sovrummet suger tag i en :p

Men va faaan...

Mer TV-snack... Tittade nyss på 90210s säsongsfinal. Där hade de typ 17 jävla cliffhangers!! Vad är det med manusförfattarna det här året, försöker de ta kål på en eller?! GAAH!

På väg till mig

Har varit i Götet idag och kollat på skor. Hittade inget, köpte bara en cykel till lillebrodern, så när jag kom hem beställde jag lite skor på Nelly och Have2Have! På Nelly köpte jag ett par skor som jag är lite osäkra på. De är i ormskinn (fake ofc!) och det brukar jag inte tycka om, det blir på gränsen till white trash och prostituerad, men på formen på dessa var så fin så jag kan nog överkomma mitt ormskinnsogillande. På Have2Have hittade jag ett par skor som är 14 cm höga = Sofia kommer bli ännu mer flaggstång :p. Men de skorna har jag velat ha länge! FinFint.

Igår testade jag min nya locktång, funkade mycket bra. Fast jag råkade bränna sönder tummen (AJ!) och det var inte så trevligt. Fick ha handen under rinnande kallt vatten i perioder under en timme! Den vägrade sluta göra ont! Nu har jag ett märke som ser ut som ett myggbett :p Efter locktångsfadäsen drog jag upp till Louisen och kollade på Donnie Darko. Filmen var bra, men jag blev så jävla trött. Höll på att somna flera gånger. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag hade sovit i tre timmar natten före. Efter filmen blev jag dock jättepigg, gick hem vid tolvsnåret och var uppe till halv fyra :p Good job, Sofia!

Äntligen!

Äntligen lite bra säsongsavslutningar så man slipper svära över att det är sommar! GG var riktigt bra idag och OTH också :)

Nu är det dags att fixa i ordning sig!

Säsongsfinaler

Tog bort föregående inlägg för att jag vill ha en positiv dag idag, så ska inte låta idiotiska småsyskon förstöra den. Men jag står fast vid att min syrra är den mest bortskämda idioten i världen!

Idag är det flertalet säsongsfinaler som står på mitt schema. Kanske ska dra till stan senare också, vi får väl se :)

Uppe!

Yes, my dear friends, I'm awake! Gick upp vid nio!! Crazy.
Har egentligen inget annat att meddela, ska käka frukost nu och sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)

Google in my ♥

Har haft datorn avstängd under några timmar nu på kvällen...hjälp, vad konstigt det kändes! Är så van vid att kunna söka upp information och kolla bloggar när jag vill, så det kändes rätt udda att avstå från det. När jag är hemifrån eller på semester så skiter jag fullständigt i att gå in på Internet om jag inte måste, men när jag är hemma så är jag uppkopplad konstant. Får jag in en tanke i skallen om nåt jag vill veta mer om så googlar jag det direkt eller om jag kommer på ett ord som jag vet vad det betyder, men inte kan säga ordets exakta betydelse måste jag googla det. Har typ OCD när det gäller sånt jag inte vetn allt om, jag bara måste googla allt jag inte kan. Antar att det är så jag har blivit ganska allmänbildad :p Så det är väl en ganska positiv form av OCD ;)

Nu ska jag alldeles strax stänga av datorn igen, så att den inte lockar mig att stanna uppe till fem igen! Jag är övertygad om att min dator är djävulen i teknisk form, den lockar över mig to the dark side. Jag kommer att bli en vampyr snart om jag inte slutar att vara vaken på nätterna och sova på dagarna!

Guten Nacht, alla peeps därute!

Han behöver explodera!

Navid Modiri och Gudarna finns nu på Spotify! Har lyssnat igenom hela skivan nu, så jävla bra :)



Fanns bara live-klipp av den här låten, men ändå! Låten är The Awesomeness!

Aaahhhhh

Vad är det med dessa jävla cliffhangers??! Desperate hade också en jävla spännande avslutning, blir galen på alla dessa tv-serier! Fast resten av avsnittet var bra :p

Dansa Dansa Da-ansa

Det är vad man känner för när man hör den här låten!



Vaknade vid halv fyra idag... inte det bästa, men vad ska man göra när ens kropp får för sig att leka komapatient? Ska gå och lägga mig tidigt idag!(Det har jag ju aaaldrig skrivit i bloggen förut ;)) Har tittat på första avsnittet av Desperates tvåavsnittsfinal nu. Väntar på att det andra ska bli klart. Daddy-O kommer hem snart, han har varit i Norrland i en vecka. Känns bra att han kommer hem, för då kan jag tjata mig till ett par skor! Ja, jag drömmer fortfarande om att få äga THE shoes från Scorett!
Dessa ska bli mina!


Later, peeps!



Still not sleeping

Varför sova när man kan lyssna på musik? Så går frågeställningen i mitt huvud denna tidiga måndagsmorgon. Hittade en spellista på Spotify (som jag för övrigt alltid läser som Schpottify i huvudet, bara för att det är roligare (yes, i'm lame)) som innehöll en massa låtar som jag lyssnade på för några år sedan. Däribland fanns låten '23' av Jimmy Eat World som jag riktigt länge hade som favoritlåt för några år sedan! Awesome song, that one ;)



Nu är den inte min favoritlåt längre, men den är fortfarande bra. Får en sån ''ååh, det är den låten"-känsla numera :)

På listan fanns också 'Light Years Away' av MoZella och 'For Blue Skies' av Strays Don't Sleep. ♥ love!

Hmmm

Varför är jag inte miljonär? Vill gå på så många konserter och festivaler i sommar, men då behöver man pengar som jag inte har. Blä.
Vill så gärna gå på en The National konsert, men de ska inte till Sverige i sommar. Däremot kommer de till Tivoli i Köpenhamn den fjärde augusti! Vill också till:
  • Hultsfred, bara för att det är den enda stället The Killers ska till i Sverige i sommar.
  • Thåström/Anna Ternheim-konserten den andra juli på Trädgårn.
  • Erik Hassle på Liseberg den första juli.
  • Peace and Love i Borlänge. Kommer så många band dit som jag vill se att jag inte ens kan börja nämna dem utan att börja grina. Nästan.
  • Way Out West i slottskogen i augusti. 
Har säkert glömt en massa andra jag vill gå på. Jag är i alla fall glad att jag ska på U2 på min födelsedag!


In Treatment

Tittar just nu på In Treatment på tvåan. Har sett att den går typ varje dag istället för vem vet mest, men har aldrig kollat på den. Idag går den 5 avsnitt på rad, men jag råkade missa första avsnittet. Har hört massor av bra saker om serien och av det jag har sett så verkar den hålla för hypen. Ska nog fortsätta kolla framöver. Gabriel Byrne vann en Golden Globe i år för rollen som Paul, the shrink och det är ju alltid ett gott tecken för att serien ska vara bra :)

Vaknade för inte så länge sedan så ska äta lite frukost nu!

Jag SKA till Oslo nästa år!

Eurovision ja...fiasko för Sverige, men det visste ju man redan innan. Låten sög ju. Men grattis till Norge! Vi satt här och hoppade nästan i sofforna när Norge fick typ alla tolvor. Söt är han, Alexander Rybak! Charmig som få :) Skönt att finalen nästa år går i Oslo, inte långt härifrån. Vill verkligen åka dit, för till Sverige lär ju finalen inte komma än på hundra år.

Just nu lyssnar jag på Chris Cornell för att få bort Armeniens låt ur huvudet. Inte för att jag inte tycker om låten, men den har varit i min skalle hela dagen så nu vill jag göra plats för andra låtar! Fast det är svårt...everybody, move your body, we are dancing nor par... haha, det går inte!

Borås (igen)

Har idag varit i Borås för tredje gången inom en vecka. Kanske borde flytta dit :p
Vaknade av att Elina ringde och frågade om jag ville dra med och kolla på student- och balklänningar. Fick skynda mig som fan för hon skulle åka direkt från Horred och dra förbi Hyssna och hämta hennes boyfriend och sen skulle hon komma och hämta mig. Fixade mig i rekordfart, tvättade piercingen och var klar i tid! *stolt*  Tror att vi gick till varenda butik i hela Borås, men hittade inget som sa klick. Så hon får fortsätta sökningen senare.

Ikväll blir det Eurovision för hela slanten! Moren min och Alux har varit i Willys och nu är skafferiet och frysen laddade med saker som ska ge mig en allvarlig sockerkoma. Och en nötkoma, om det nu finns nåt som heter det. Vet dock inte vilket land jag ska heja på än, det får jag se efter att alla har gjort sina uppträdanden.

Nu ska jag kolla bloggar och lyssna på musik :)

Not Fair!

What?? Hur in i helvete kan de lämna en med en sån cliffhanger?! Har aldrig blivit så chockad av en twist i ett program som jag blev av Grey's Anatomy idag. Holy Moly! Nu måste jag vänta till i höst för att få veta vad som händer, hjälp!

Coldplay

Coldplay lade ut en länk på Twitter där man kan ladda ner ett album gratis. Ett livealbum är det med 9 låtar :) Har lyssnat på det ett tag nu och fan vad bra gubbarna är!

Här kan du hitta det!


Pics!!

Nu har jag tvättat av min lille prick! Den läcker ytterst lite så ignorera det på bilderna.




Fan, vad svårt det är att fånga den på bild, men whatever. Ni lär ju se den i verkligheten nångång :p En liten blingisch prick! ( Den är inte sne, bara jag som är en dålig fotograf ;) )

Time

Kändes som om det var dags för en ny kategori i bloggen. Små Fina Textrader fick den heta. Tror att jag kommer att fylla på den ganska bra då jag är smått besatt av låttexter och andra fina rader man stapplar på på internet och andra ställen.

Först ut är några rader ur en låt som gått på repeat den senaste timmen. Older Chests.

She broke down the other day, yeah you know
Some things in life may change
And some things they stay the same

Like time, time, there's always time
On my mind
So pass me by, I'll be fine
Just give me time




Damien Rice

Yay, I did it!

Åh, vad jag känner för att bara slita av mig plåstret och kolla på min lilla sten :D Måste vänta tills i morgon bitti innan jag ska ta av det och tvätta lite! Sen ska jag ha på plåstret varje natt i minst en vecka helst och vara jätteförsiktig med den under dagen så jag inte slår i min piercing för då kan den 'ramla ur'. Typ.

Det är en liten vit sten med silver runt som kommer att gnistra såå fint på min handled! Hoppas verkligen att den fäster ordentligt så den inte bestämmer sig för att migrera, för då blir jag arg :p Gjorde inte alls ont att göra den heller, trodde verkligen inte att det skulle vara så smärtfritt. Eller lite smärta var det ju, men märkte knappt av den för att jag så beredd på att det skulle kännas mycket mer.

Fixar bild i morgon!!

Sad Sad Songs

Sitter här mitt i natten (anyone surprised?) och lägger in en massa sad songs i en lista på Spotify. Bara att söka på 'sad songs' på youtube så får man upp en massa listor. Det mesta har man ju hört förut, men ibland kan man hitta något nytt.
Har verkligen kommit in i en lugn period i mitt val av livssoundtrack just nu. I alla fall på kvällarna och nätterna, på dagen kan det vara gött med nåt mer upptempo och glatt.
Låtarna måste inte vara jättesorgliga för att jag ska klassa de som sad songs, men man ska få en speciell känsla när man lyssnar på dem. Man ska verkligen känna nåt. Stanna upp och bara lyssna.

Ett exempel på de låtar jag lyssnat på inatt är den här:

Hope-Who Am I To Say

fin

Har lyssnat på en massa låtar inatt som jag inte har hört på flera månader.
Midnight Hour-Running Away
Regina Spektor-Samson
Lifehouse-Everything
Damien Rice-Older Chests (akustisk version)
Damien Rice & Ray LaMontagne-To Love Somebody (denna får jag inte den speciella känslan av, men den är för bra för att inte ta med :p) (Bee Gees gjorde orginalet för övrigt, finns otaliga covers på To Love Somebody. Janis Joplin, Dusty Springfield, Michael Bolton(haha hjälp, i know), Bonnie Tyler mm. Fast den här tycker jag mest om :))



And that's just the way it goes

Har haft den här melodin i huvudet till och från sen något år tillbaka och äntligen hittade jag den! På Grey's Anatomy såklart :p Den serien har haft många bra låtar som jag älskar. Den spelades när George's pappa dog. Jag tror att det var första gången jag grät någonsin till ett TV-program när det visades för några år sen. Eller nej, första gången jag grät på riktigt till ett TV-program var när Rachel dog på Kalla Fötter. Fan, vilken bra serie det är, måste skaffa DVD-boxen! Tårarna bara rann till det avsnittet, det var så sorgligt, men ändå så... fint.


Gary Jules-Falling Awake

Piercing? Ja tack!! Nu? Snälla :)

Hjälp, vad mycket jag vill pierca mig nu! Har spenderat timmar de senaste dagarna med att kolla upp olika piercings på internet. Gillar att ha all information om ett ämne innan jag gör nåt, i alla fall något som kan innebära infektioner och dylikt :p

Vill såå gärna göra en Dermal Anchor på ovansidan av min vänstra handled! Det är så fint :) Vill, vill, vill! Now!
Vet inte om de gör det exakt så här på studion där jag vill göra min, men typ så här gör man :)
 
Och så här kan det se ut sen:





















Fint Fint Fint


Walkie Talkie

Ska alldeles strax ut på en prommis med ingen mindre än Louise. Den lille ungen gör att jag missar Eurovision!! Kuh-Rayzee! Kanske hinner tillbaka till resultaten i alla fall :p Hatar Sveriges låt i år, men ändå... Det är ju Eurovision!

Lyssnar just nu på Chris Cornell. Luv Luv Luv!

Nu fick jag ett sms från LoFlo! Hon är på väg! Hjälp! Haha :p

Didn't work...this time either

Nej, mina planer krossades. Av mina inre demoner som älskar att sabotera för mig ;) Det blir ett nytt försök ikväll. Ska verkligen försöka att gå och lägga mig tidigt! Före tolv i alla fall. Ska inte ta med mig datorn in i sovrummet denna gången. Inte bra att fastna framför säsong 3 av how i met your mother. No matter how good it is.


Jason Mraz-A Beautiful Mess

Gosh!!

Blir helt till mig av den här mobilen! Har velat ha den sen Nokia presenterade den på nån mobilmässa för ett antal månader sen... Den är ju såå fin! Och så har den allt jag vill ha i en mobil! Qwerty-tangentbord, touchscreen + en halv miljard andra prylar.



Vet inte exakt när man kan köpa den, men på Katshing finns den för bokning i alla fall :p ♥Nokia N97♥

Jao

Sitter här och lyssnar på Taylor Swift och fundilerar på att dra mig tillbaka till mitt sovrum och läsa lite tidningar och skit. Ja, ni läste rätt, jag funderar på att entra mitt sovrum före klockan tio på kvällen!! Har nog inte hänt sen jag var åtta eller nåt :p Får väl se om jag vågar ta steget över tröskeln, känns lite läskigt faktiskt...haha. Tänkte att om jag går in och börjar chilla ner lite så kanske jag kan somna in vid en någorlunda bra tid. We'll see. Time will tell, as always.




Hold ourselves together with our arms around the stereo for hours

och det här...



White Lies - To Lose My Life

Idag, at Casa Sofia, lyssnas det på det här...



Lykke Li - Breaking it up (Familjen Remix)

Scrapblog - Uppsala


Long Time No See

Söndag är det nu, har inte skrivit sen i tisdags... oops ;) Har haft lite annat att göra!

I onsdags hoppade jag på ett plan och drog till Uppsala! Ganska last minute, kom på att jag skulle göra det i måndags :p Överraskade Amrisen ganska rejält hehe. Var bland annat i sthlm och kollade på Big Comedy (askul!), shoppade, chillade, fick ont(!) i fötterna med mera, med mera. Mycket trevligt :) Inte det med fötterna dock, ouch! Flög tebax på fredagen, fick sitta mitt i mellan två typ 150-kilos gubbar! Inget jag rekommenderar! Lyssnade på the killers hela vägen så jag slapp tänka på min packad-sill-situation ;)

Igår var det dags för min käre kusin Viktors konfa. Det var bland det mest surrealistiska jag har upplevt! Viktor satt typ och skrattade sig genom hela skiten, det kändes som om han tog det hela väääldigt seriöst. Deras redovisning var galen, fattade nada, nothing made any sense whatsoever, strangeness all around! Tror nog att jag fortsätter att vara ateist ;)


Här är den lille skitungen ;)

Efter kyrkan drog vi hem till folket i Horred och käkade lite. Lovely as usual! Åkte hem efter några timmar av tjöt och skratt. Tittade på Robinson, käkade nötter till förbannelse och gick och lade mig vid två, vilket är en ganska bra tid för att vara mig.

Idag väckte farsan mig vid tolv och vid halv två drog vi alla till Borås för lite shoppande. Detta är resultatet!

Locktång från obh nordica, plattång från waves


Foundation, läppglans, torrschampoo, glansserum♥, lotion, tidning m.m


Två diadem, massor av örhängen! Från Gina såklart ;)


(Syns knappt :p)


Jättegulligt paraflax från Lagerhaus!


En vas, fyra glasskålar och fyra vanliga skålar. Från presentknallen. Allt kostade 20 kr styck där! Helt bananas!

En liten hand som jag tänkte ha som ringhållare. Även den från presentknallen.

Sen har vi ju Uppsalas shoppande att redovisa. Det kommer här!

Väska från Myrorna, skor och tischor från NewYorker och lektyr för flygturen från pressbyrån på Arlanda ;) Köpte även två tröjor till Alux.


Smycken från NewYorker


Världens sötaste lipbalms! Från Stockhome! ♥♥♥Som jag älskar!♥♥♥

Cudos till er om ni orkade läsa enda hit! Långt inlägg, men det var ju länge sedan jag uppdaterade :)




Tisdag

Har redan hunnit titta på nya avsnitt av One Tree Hill, Gossip Girl, Greek och How i Met Your Mother. Känner mig smått tv-seriebesatt på tisdagar :p

Ska få besök av min söta systerdotter snart! Har blivit lite förvarnad om att hon är på klättra-på-väggarna-humör idag ;) Pigg som en sexåring ska vara. Can't wait tills hennes lillasyskon bestämmer sig för att komma ut! Bara 14 veckor kvar nu :D

Måste även fixa i ordning mitt sovrum idag. Det ser ut som om en tvättkorg har exploderat därinne :p Lägg till några tiotal par skor, massa inredningsprylar, smycken och annan skit så kanske ni kan ana hur det ser ut ;) Har haft en helt sömnlös natt ( den tredje på fem dagar :/ ) så denna 'uppgift' känns inte så kul, men det kommer ju att kännas mycket bättre efteråt.

Desperate

Rubriken syftar inte på mitt nuvarande mentala tillstånd, utan på att jag nyss har tittat på det senaste avsnittet av Desperate Housewives :p Just so you know ;)

Känns som om jag har en allmän oro i kroppen, typ som lite konstant ångest molande i kärnan av kroppen. Tror att det har lite med förändringar att göra, för att jag ska börja göra nåt igen. Inte bara sitta hemma utan verkligen ta tag i mig själv och mitt liv.

Ta steg mot en mer produktiv framtid.

Det känns som att jag har huvudet med mig, för att jag vet att det inte kommer att vara lika läskigt att göra det jag ska göra, som jag har inbillat mig. Fast ändå reagerar kroppen på samma sätt som den gjorde förut. Jag mår lite illa, får en tryckt känsla över bröstet, andas inte lika djupt, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Men det är inte lika jobbigt som det var förut, eftersom jag vet att de känslorna bara har med mitt dåvarande (alltså för några år sedan) känslotillstånd. Vet man om var allt det jobbiga bottnar i så blir det lättare att bortse från känslorna som uppkommer då och då. Det är som min kropp testar mig för att se om jag har blivit starkare genom att motstå att må dåligt :) Nu ska jag försöka att se fram emot allt roligt som finns i min framtid, istället för att gruva mig för det jag vet att jag kommer att känna mig ängslig inför, typ som att börja plugga igen. Det är definitivt något som är bittersweet för mig, men mer sweet än bittert ;) Kommer att bli riktigt skönt att kunna flytta till sitt eget place och få växa upp ytterligare. Fixa körkortet. Resa mer. Leva. På riktigt.

Så. Slut på detta introspektiva inlägg ;)
En låt kanske? ;)  ♥♫♥

Mycket i texten i den här låten stämmer otroligt bra in på mig ibland. Fast inte lika ofta nu för tiden och det är jag glad för :) 

Musikdag

Denna måndag har definitivt gått i musikens tecken. Har lyssnat på massor av olika musik, men den senaste timmen har det mest varit Erik Hassle som har hörts genom min dators högtalare. Så bra! Finns massor av bra saker av honom på youtube, så det är bara att söka på. Speciellt tolkningarna till Rockkbjörnen är ren awesomeness (in a jar, haha :p). Är jävligt avundsjuk på Alux som kan se honom på Peace and Love i sommar. Går hon inte till hans uppträdande så slår jag henne ;) Såg också att han ska till Liseberg den 1 juli så det SKA jag gå på. Får tvinga med mig nån :p




CC

Chris Cornell har släppt en ny video! Yay :) Jag var helt obsessed av den här låten i höstas, fast det här är en lite annorlunda version. Same same, but different ;)



Jag följer honom på twitter, det var där jag såg att videon var släppt :) Lite udda skriver han, men det är kul :p Han verkar älska sin familj väldigt mycket och det är ju alltid roligt att läsa :) Här hittar man honom!

Lite låtar såhär mitt i natten

Lyssnar på lite lugna låtar för att se om det kan hjälpa min kommande insomning.

Lite Leona Lewis-I Will Be heter låten


Justin Rutledge-Special (live)


Antony & The Johnsons-Hope There's Someone


Bon Iver-Stacks (min nästan all time fav)


Ray LaMontagne-Let It Be Me


José González-Heartbeats


Sia-Breathe Me


Ron Pope-A Drop In The Ocean


Lite blandat sådär :D Dessa och ett antal till har jag lyssnat på efter midnatt den 4 maj.

Dagens Tanke

Varför måste jag som vegetarian ha JÄVLIGT BRA argument för att vara vegetarian? Vilka JÄVLIGT BRA argument har köttätare för att äta kött? Inte många enligt min erfarenhet:
  • "Det är gott!"
  • "Vi människor har i alla tider ätit kött!"
Sen finns det inte speciellt många fler.
Varför kan inte jag bara svara en köttätare som frågar mig varför jag är vegetarian; "För att det är gott!" utan att bli fortsatt ifrågasatt av personen. Om han eller hon nångång skulle få frågan; "Varför äter du kött?" och sedan svara att man tycker det är gott, skulle den personen inte att behöva vidare motivera sitt val.

Varför?

För att det är sett som normalt att äta och döda andra levande varelser. Medans det är betraktat som onormalt att välja bort det. Därför måste jag motivera mitt val.

Men nu orkar inte jag göra det längre! Från och med nu kommer mitt svar att vara:

"För att det är gott!" Alternativt: "För att jag vill!"

Fast det är klart, om jag nångång känner för en stor diskussion där jag känner att motparten har rannsakat sig själv och har egna argument, DÅ kanske jag kan frångå min ovanstående plan och ge mina argument. Men BARA om jag känner att motparten kan hålla sig ifrån argument som; "I'm an animal, see me roarrrr!" eller "Cavemen ftw!" :p

Rant over ;)
♥ till alla trevliga människor därute! :p


Fint

Dagens finaste blogginlägg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blev ganska chockad idag när jag läste Jonas blogg. Han har fått cancer! Läste sedan vidare och såg att allt kommer att bli bra igen (ta i trä), men ändå. Har läst hans blogg i fyra år så ett sådant besked blir man ganska tagen av. Tvära kast i hans liv.

Trööött!

Projekt "get-sofia-into-a-normal-sleeping-pattern" har spårat! Vaknade vid fem idag. FEM på EFTERMIDDAGEN! Not good (no shit, sherlock)... Kan förhoppningsvis försöka att ändra på detta ikväll och gå och lägga mig tidigt. The project continues...

Drack en god "drink" för en stund sen. Alkoholfri ofc. Tog Funlight Apelsin och istället för vatten lade jag i Loka Citron. Mycket gott! Igår hos Louise drack jag en Baja Päron-shot( fortf. inte gott) och en cider. Hade inte ätit mycket under dagen så kände till och med av den lilla mängden alkohol! Fast inte så mycket visserligen :p

Tittade på 'Death Becomes Her' och åt glass med maränger hos L också. Ems var där och de hade grillat, som man bör göra en så fin dag :) Även om köttet inte såg så gott ut ;) Kan ju ha något att göra med att jag inte käkat kött på snart fem år :p
Filmen var ganska bra tyckte jag. Somewhat galen, men det är ju alltid kul :p Sen tittades det lite på Forrest Gump(♥) innan L skulle iväg till Kinna.  Gick hem och slötittade lite på TV, men kollade mest på olika bloggar och youtube. Hittade en diskussion om Minttu på flashback och fattar verkligen inte varför jag inte har testat det innan! Är en dålig finne! Måste iaf testa en Minttu-shot nästa gång jag är ute :) Sen kanske köpa en flaska nångång om man har vägarna förbi en Finlandsbåt, så man kan testa att blanda med O'boy, som så många rekommenderade. Fast får nog vara försiktig med mängden Minttu, verkar vara ganska starkt ;) Men gott!

Neeerd!

Ville bara skriva att personen som sitter på samma kökssoffa som jag i skrivande stund, är en nörd av stora mått mätt!

Du vet vem du är ;)

Damn!

Fan, The Umbilical Brothers håller på nu på tvåan! Har missat typ 40 min :(  




Första Maj

Maj redan... hjälp, tiden går för fort! Fyller 20 år om exakt 3 månader, sheiße!

Har grillat idag, det gick ju...bra :p Gott var det i alla fall.

Igår ja, då var vi ju på Societen. Ett ord kan nog sammanfatta kvällen ganska bra. Trångt.

Så, det var min summering av de sista 24 timmarna. Kort och koncist, just how I like it! Idag i alla fall :p

RSS 2.0