Intressant födelsedag

Ganska intressant kväll igår. Var först och firade Alex lite på Hedbo, fick även fina presenter från Elina och Viktor, snajsigt. Drog sedan med Louise, Emelie, Sabina och Alex till Oscars och det var massor av folk där! Trodde jag inte på en måndag. En hel hög kända komiker var där också, hela kvällen. Kul kväll. Käkade lite nattamat och drog hemåt. Någon blev lite illamående i bilen, hoppsan. Inte jag. Finns lite bildbevis, haha.

 

Väl i Björketorp blev vi stoppade av en chockad lastbilschaffis, hans flak stod i lågor! Han bara skrek call the fire department, chemicals chemicals in the truck! Slog 112 på mobilen och kastade den till Alex, lite missförstånd i telefonen, men det blev larmat och chaffisen skrek till oss att sätta oss i bilen fort och dra till säkrare platser då det var kemikalier i flaket. Vi åkte till pizzeriaparkeringen där man kunde se lastbilen, men inte var på sprängavstånd :p Larmcentralen sa att vi inte fick åka därifrån så jag och Alex ställde oss vid vägen och stannade alla bilar som kom och sa till dem att vända. Spännande natt, haha. En bil kom fullastad med killar som inte riktigt förstod situationen och försökte få med oss på efterfest, haha. De hoppade ur bilen sen och kollade på när alla brandbilar kom, sen lekte de med skummet när lastbilen var släckt.  Mycket normalt :p

 

Vi åkte därifrån vid fyra, fick ta en omväg runt Fotskäl, släppte av Alex i Kinna och Sabina i Skene och drog sen hem till Assberg. Vaknade idag vid halv sex, oops. Välbehövlig sömn dock.

 

Har kollat på True Blood idag, gosh I love that show. Ska bara slöa nu, kanske se en film. Later!



Ha-ha-ha den äran!

Det blev en liten bloggpaus, men idag måste jag göra ett inlägg tillägnat finaste lillsyrran! Grattis AluxDeluxe! 19 år idag fast inte förrän kl 23.52 egentligen ;) Vill också vara 19 och inte snart 21, buhu. Men jaja, njut av ditt sista år som tonåring, sen blir det ansvar till tusen. Not. Growing old is inevitable, growing up is optional.


Woho!

Ska lägga upp bilder från helgen imorgon, nu orkar jag inte. Har kollat på vm-finalen ikväll, fan va spännande! Om till och med Emelie kollar så vet man att det är en viktig match ;) Fast hon hejade på fel lag, jag hejade på rätt! Viva España! Sminkade mig röd och gul i halvtid, det var nog därför de vann. Min sminkning inspirerade Iniesta hela vägen ner till Johannesburg.



Till sist får ni bebisen med tusen miner, Lilly på stranden:

create avatar

 

Later!

HAHA

Tooo many "that's what she said"s to count!


I set a fire in a blackberry field

Igår på kvällen gick jag till la familia med blommor och presenter till pappa, fick tårta och bulle och synkade mina spotifylistor i mobilen mot deras trådlösa internet. Måste fixa mitt trådlösa hemma. Blev upphämtad av folket och vi drog till galet knottiga Hedgärdessjön där det badades, inte för min eller Emelies del dock. Kände på vattnet och det var faktiskt inte så kallt. Blev galen på alla flygfän så det var gött att gå därifrån. Drog hem till Louise och lyssnade på musik till ett och sen bar det hemåt.
Har käkat frukost nu och kollat på MP:s tal i Almedalen på morgonen. Det var vissa mycket bra grejer, speciellt med familjepolitiken, men det var lite otydligt ibland och lite tråkigt med vissa formuleringar som lät som allt man hört politiker snacka om tidigare, över alla partier. They've still got my vote though.

Idag ska jag till Björketorps marknad med mamma, pappa, Oskar och Matts (har för mig att han stavar med två t?), kul för den 80-plussaren att komma ut lite :)

Bilder från igår :


Nu ska jag sminka mig och dra på mig kläder, vi drar vid ett. Later!

Nattbildbloggeri

Låter bilderna tala idag, är lite trött och orkar inte skriva så mycket. Sov över hos Frida, Fanny och Lillski igår och idag blev det pizza och bad. Inte för mig of course, lät de andra plågas i vattnet :p




Jao, så här såg jag ut igår då. Bytte klänning och lockade håret lite efter att ha hämtat ut min Ellosorder och varit på Apoteket. Hade gröna linser, men det syntes inte så jättemycket. Sista bilden är på mig och Broseph i bilen.


Fanny och Lilly drack lite öl, tur att den var barnsäker ;) Konstigt att alla barn gillar ölsmaken, till och med jag gillade det när jag var en barnrumpa. Fast ölen jag smakade på då var inte lika barnsäker :p


Så fint rosé är, synd att det smakar illa som faan. För mig. Fanny och Kalle hade vattenballongskrig.


Vi skulle kolla på farsan, blev inte så mycket kollande dock. Satt med mjukiskatter, kanske blir kattmamma till den gråa katten snart ;) Vi får väl se.


Idag.


Bad vid hedgärdessjön. Fanny och Frida badade mest, Fanny simmade massor. Oskar var en vattenfegis idag så när han hade varit seg alldeles för länge så slängde jag i honom, haha. Han var lite sur :p Men inte alltför mycket, han ska nog försöka hämnas nångång... Får vara uppmärksam.

Har snackat med folk i Grekland och Ryssland idag, mycket internationellt. Dock så var den ena min syster som hade det gött på Korfu och den andra min svåger som tänkte snacka med syrran som eftermiddagsvilade ;) Vill också utomlands, får väl se när det sker nästa gång. Lär väl ta ett tag. Får hoppas på gött väder här hemma istället. Eftersom klockan är efter tolv nu så är det den nionde juli och då är det min pappas födelsedag, 54 blir han! Grattis!

Nu ska jag sova. Later!

"Doesn't he own a shirt?"

Har haft en slappardag utan dess like, inte gjort ett piss. Imorgon får det bli andra bullar. Städa lite och diska. Ska till apoteket och så kom jag nyss på att jag har tvättid. Kanske ska sova hos Frida and the girls också, koolers :)

På lördag ska det bli 28 grader, gött. Får se vad som händer då, ute tänker jag vara i alla fall. I mina nya skor kanske, fick hem min andra beställning från Nelly idag, ett par sandaler i samma modell som mina svarta/paljett/nitskor fast bruna. Var skittajta först, samma storlek som de första, men kändes som två storlekar mindre. Tryckte på dem och de blev faktiskt större efter en stund som tur var. Gött det. Nu behöver jag inga mer skor denna sommaren. Inte nästa heller typ. Stolt att jag bara köpt platta skor på sistone, insåg väl att mina knän inte tål mer smällar från att jag är en klant som snubblar över mina egna fötter. Fast det gör jag ju i platta skor också...men det gör inte lika ont, haha.

Har fortfarande samma mönstrade naglar som på sista nagelbilden, stolt. Brukar byta nästan varje dag annars, men detta var värt att ha kvar ett tag. Målar tårna nu istället och kollar på Eclipse igen, loves it. "I kissed Bella...and she broke her hand...punching my face. Total misunderstanding" Haha.

Later!


Haha


Dagens Sofia

Oh yes, check mah nailz out! Awesomeness in a jar, I must say. Har inte så mycket annat att säga så det får bli ett kort inlägg. Inget True Blood idag, buhu. Abstinens. Får väl kolla på förra veckans avsnitt igen, måste få en liten Alcide-dos. Later!


Broad Stripes and Bright Stars

Idag har jag varit på Hedbo för att hjälpa Alex med packningen och lämna några saker. Hjälpte inte till alls typ, somnade efter tacos/tortillas-ätande, yum. Helt omöjligt för mig att bara ligga i päronens säng utan att somna, den måste vara magisk eller nåt. Vaknade och kollade på när Alex packade, kollade på lite av Definitely, Maybe (söt) och fick sedan skjuts av morsan och farsan hem vid tolvtiden.

Hade USA-inspirerade naglar idag, det var ju ändå fjärde juli. Älskar mina nya konadplattor, ni ska se mina naglar nu. Har målat om dem efter jag kom hem och är sjukt nöjd, får ta bilder imorgon. Lite tacky, men jag älskar't. Kanske till och med kommer ha den här manikyren i mer än en dag :p



Nu ska jag fortsätta fixa med pedikyren på min vänstra stortå, den jäveln vägrar samarbeta. Sen ska jag nana. Later!

Varberg Varberg Varberg

Gissa var jag var under lördagen! Om ni gissar på Varberg så har ni rätt, så duktiga ni är! Helt utan hjälp av rubriken och allt.

Men innan jag lägger ut ett bildregn av rang från lördagens aktiviteter så måste jag ju lägga ut lite bilder från fredagen. Var i Göteborg och såg Eclipse, really liked it. Efter bion åkte vi hem till Emelies mysiga uteplats, good night I must say. Om ni tittar på sista bilden på mig som togs typ när jag skulle gå hem så kanske man kan förstå att jag fick i mig en del alkohol... Haha.

 

Efter en morgon av lite bakiskänslor som, som tur är, gick över på någon timme så drog vi till Varberg. Handlade lite på Hajen och åkte till Getterön. Galet bra väder, galet go dag.

 

Tog tusen bilder...

Åt bigarråer och försökte knyta en knut på stjälken i munnen, gissa vem som klarade det tusen gånger under dagen ;) Stackars Emelie kämpade och kämpade och klarade det ÄNTLIGEN i bilen på vägen hem :p

Åkte in till Varberg och spelade minigolf (jag förlorade stooort, skyller på min onda arm och mitt dåliga tålamod...) och åt glass. Gick till Hemmakväll också, Emelie fick akut filmköparsjuka tror jag. Verkar vara en kronisk sjukdom i hennes fall ;)

 

Senare på vägen hemåt drog vi förbi Emelies farmor och farfars galet fina stuga i Apelviken. Awesome läge, awesome stuga, jättefin verkligen.

Istället för att åka direkt hem efter stugbesöket tog vi en omväg till Slättenabb. Louise och Robin badade och jag och Ems tog kort, hemskt ovanligt. Emelie blev en shapeshifter ett tag också, hemska mask :p

 

Sen var dagen slut! Eller ja, vi gick hem till våra lägenheter och jag målade mina naglar i en epic Fourth of July-manikyr, awesomeness. Bilder imorgon. Borde nog sova nu, var ganska länge sen jag var uppe så här sent faktiskt. Mycket bilder att sortera skyller jag på. Lååångt inlägg blev det. Later!


RSS 2.0