Peppisch

Sitter och fixar en playlist i spotify som jag kan ha när jag gör i ordning mig. Måste ju bli pepp! Måste sätta lite fart nu också så jag kommer i tid :p

Grattis knuuugen!

Yay, jag vaknade innan tolv! Och gick och lade mig innan fem! Progress :p

Vaknade av att mamma kom in i mitt rum och frågade vem som hade skickat en present till min pappa. Det hade kommit ett kuvert med en present och ett kort som det stod "Tack Taisto" på och en liten blomma ritad i hörnet :p Så hon hade ringt upp honom och frågat och då svarade han (såklart) att "det kommer väl från min tjej i sundsvall" (han brukar jobba där ;)). Han kan aldrig svara seriöst :p
Så morsan gick in i mitt rum och frågade och då visste ju jag självklart var det kom från, eftersom jag är den enda i familjen som har koll på allt som händer. Det var ju en grej Alex hade beställt till Samah som artonårspresent :p De på den sidan hon beställde från skriver alltid ett litet tackkort :D Bra kundservice tycker jag, även om det kan få era föräldrar att undra vad deras partner har haft för sig ;)

Nu på morgonen har jag installerat Spotify på min dator, yay! Så nu har jag typ all musik bara ett musklick bort (som om jag inte hade det innan ;)). Men nu är det lite mer samlat.

Nu ska jag käka frukost för jag är superhungrig. Sen får vi se vad som händer.

Ps. Grattis kungen! Och happy valborg till er andra!

Three

and counting...



Men ska gå och lägga mig nu i alla fall.

Tick Tack

Tick Tack Tickeli Tack...

Klockan går.

Snart är den kvart över två.

SKA gå och lägga mig innan fem.



Intalar jag mig själv i alla fall.



   
Ja, klockan är redan nu två.
Jag undrar hur detta ska gå?
Ska jag få sova?
Kan du mig lova?
Jag hade känt mig bättre då.

(lovely limerick va? haha ;p)

Sheiße, va uttråkad man kan vara + Valborg

Me be bored... bored me be. Så sant som det är sagt. Bored bored bored...
 
Tittade nyss på 90210, som var bra idag! Yaaaaaay... yawn.

Ska verkligen försöka att gå och lägga mig innan fem idag! Good luck to me ;) Bara jag inte går och lägger mig vid typ elva och vaknar vid två och inte kan somna om igen, som så många gånger förr. Det känns som om min kropp rebellerar när jag lägger mig tidigt, genom att väcka mig. Sen om jag går och lägger mig sent så går det inte överhuvudtaget att vakna! Kan sova upp emot 16 timmar, vilket betyder att jag missar allt dagsljus och det känns ju inte så kul :p
Hoppas i alla fall att denna natt blir bra :)

I morgon blir antagligen Varberg och Societen, om planerna icke går i kras. Har inte varit på Societen sen i somras, hoppas att det blir lika kul som då, i morgon! Får väl börja göra mig i ordning vid typ lunchtid så jag inte irriterar folket som ska med, med att vara sen (som jag brukar vara...alltid). Fint folk kommer alltid sent! Eller folk med dåliga vanor kommer alltid sent, either way så stämmer det in på mig :p Höhö ;)

Grönt är Skönt

Det är jättegrönt utanför mitt fönster. Det känns som om naturen har bestämt sig för att matcha min blogg ;)

Minst 500 ggr grönare irl ;)





Designupdate :D

Har suttit här nu ett tag och fipplat med bloggen min. Nu är det lite mer vårfin! Får väl se hur länge jag håller mig innan jag ändrar den igen, kanske blir när sommaren har kommit igång ordentligt :)

Lade in en länk i sidomenyn till miljöpartiets eu-valssida också. Klicka där så får ni mer info om det kommande eu-valet! För ni visste väl att det är val den 7 juni? :p Första gången vi 89or får rösta! Tror jag i alla fall ;)


Yay!

Klockan 02:45:37 inatt har jag haft min blogg i en månad! Congrats till bloggen säger jag då :D

En som fyller lite mer än en månad (närmare bestämt 216 månader) den tjugoåttonde är Samah som blir hela 18 år! Congratulations to u!! Det hemska med att Samah fyller 18 år ju att det betyder att Alux, babysis, oxå blir 18 snart och det gör att jag känner mig gammal :p Känns ju lite lagom korkat att ha ålderångest över att fylla 20, men whatevs ;)

Freud speaking...

Är det bara jag som ALLTID lyckas skriva hormail, istället för hotmail?! Känns som om mitt undermedvetna försöker säga mig nåt :p

Vill Vill Vill

Jag är sååå sugen på att tatuera mig nu!! Vill verkligen göra det snart :D

Har tänkt mig något bakom örat som första tatuering. Sen vill jag antagligen göra nåt på handleden, foten och innanför läppen, men det kommer senare :)

Vill ha något som liknar det här:


Fast istället för tre noter vill jag ha en not, antagligen den som är längst ner på bilden, och en eller flera stjärnor. Kanske ett litet hjärta också. Ritade upp ungefär hur jag vill ha den för ett tag sen:


Superpixlad mms-bild men whatever, u get the point :p En liten not och ett hjärta och en stjärna. Enkelt och fint!

Flippin' Brilliant

Såg det här på silverfiskens blogg (som för övrigt var den första jag började läsa, för 4(!) år sedan). Så jävla bra gjort!

THE tal (of the century, typ) + music + lite mixing = Flippin' Brilliance!


Payback's a bitch!

Jadu, om man lägger ut filmer med mig på sin blogg så får man expecta att jag hänger ut er på min blogg :p

Här kommer en Überknasig video på Louise och Amrush! haha



Haha, loves it!

Boooored

Rubriken sammanfattar mitt känsloläge just nu... Är så rastlös och uttråkad. Ganska trött är jag också så jag borde väl gå och lägga mig egentligen, men istället tvingar jag mig själv att vara vaken och bli ännu mer uttråkad :p Tittar på Jay Leno för att försöka roa mig själv men det funkar sådär... Får väl kolla lite youtube-klipp istället!

Har lyssnat massor på First Aid Kit idag, även om de bara har tre låtar på youtube. Så Jävla Bra! Får samtidigt lite åldersångest när man läser att de två systrarna som utgör FAK är födda 1990 och 1993...holy shit! När jag var nästan 16 så hade jag inte gett ut en EP eller ens gjort något i närheten så ambitiöst ;) Blir verkligen imponerad av folk som vet vad de vill göra och verkligen gör det, i så ung ålder. Och gör det så bra!

Nu ska jag kolla på nåt som gör mig glad och en sak som gör mig glad är söta, coola ungar som har kul och skiter i alla dumma regler om hur man ska vara för att passa in och som inte har hunnit bli kuvade av vuxenvärlden. ( Damn, va glad jag låter ;p )
Här är en kille som är supersöt och han dansar skitkul. He totally makes me haaapppy!



Sko-luvah? Moi? Never ;)

Vill ha, vill ha!!! När det kommer till skor så är jag som en fyraåring :p

Var inne på Nelly.com och hittade såklart en jäkla massa saker jag vill ha! Försökte limitera mig till 10 par skor som jag verkligen vill ha:
Sophia SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COMRose SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMRJ SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMMetal High Heels SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COMExklusive Limited SEK 599, Nelly  Shoes - NELLY.COMWedges We Love SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Ribbon SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COMLack Gladiator SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMThe One SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMMarin Wedges SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Men problemet är ju att alla skor tillsammans kostar nästan 4000 kr...och det är 4000 kr jag inte har :p
Man kan ju alltid drömma ;)

blupp

Nope, den jävla förkylningen vägrar att ge sig av. Den bestämde sig för att stegras istället, så idag har jag nog mer snor och slem i huvudet än hjärnsubstans :p Trevlig bild man får va? ;) Har inte orkat göra så mycket idag, om man inte räknar med att nysa för det har jag gjort mycket av.

Frida och Fanny var här idag + bebben i Fridas mage, som jag faktiskt kände idag! Eller den sparkade lite dovt på min hand iaf :p Fick ju såklart lite babyshoppingsug efter det också, eller inte att shoppa en baby utan att shoppa till babyn ;) Det andra är ju ganska olagligt ( och obehagligt :p ).
Fast det största problemet med att shoppa till denna unge är ju att jag inte vet om den är en pojke eller en flicka. Själv har jag inga problem med vilka färger som passar till vilket kön, tror definitivt inte att bebisen bryr sig ett skit om det heller, men andra kanske inte vill klä sin pojke i rosa med blommor eller sin flicka i mörkblått med traktorer ( tror dock inte att min syrra eller hennes gubbe bryr sig nämnvärt om vad deras unge har för färger eller mönster på sig, så bakåtsträvande är de inte ;) ). Fast det lättaste är ju att leta efter saker som är ganska unisex. Gick in på Babyshop och hittade lite saker :)

En supersöt body som jag tycker passar till både killar och tjejer, även om den är blå ;) Nästan så man vill ha en egen unge bara så man kan köpa den här :p (nej, så ytlig är jag inte,skulle inte skaffa en unge bara så att jag kan köpa kläder till den haha :p)


Den här är också söt :)

En söt mössa från polarn och pyret.

Hittade en massa ascoola bodys och tees på theretrobaby!

 
Och så den bästa till slut! Från teedious :p


Good Night and Good Luck!

Sunday Bloody Sunday

Oh, dear cold, please go away! Ich bin erkältet and it sucks...

Jag vill bli pigg och gå ut, men är jävligt seg... Måste ta lite värktabletter och nässpray så kanske jag kan känna mig som en människa igen :p


Fi-Nuh-Leeee! Or finally if u prefer that ;)

Nu har jag gjort det jag har skjutit på i några veckor!! Äntligen fyllt i och skrivit ut ansökan, yay! Ska nu bara fixa mina betyg (läs: leta upp dem, vilket kommer vara ett projekt av ginormous proportions :p), kopiera dem och skicka in skiten. Sen är det bara att vänta och hoppas på det bästa! Håller verkligen tummarna på att det ska gå vägen, annars vette fan va jag ska göra... Ska inte ens tänka på det. Brukar alltid tänka att ingenting någonsin kan gå som  jag vill, typ som att universum motarbetar mig, men denna gången ska jag försöka tro på att det kan funka :) Hoppas, Hoppas, Hoppas, HOPPAS, HooooPPPPPaaassssss!

Ok, enough with the melodramatic crap...

Pretty Pretty

Gick in på några av mina favoritinredningssidor (udda ord) och fick som vanligt svåra habegär!

En superfin krokrad! Från missjuniversum.se

En otroligt over the top-kristallkrona! Oxå från missjuniversum.se


Supersöta plåtburkar för förvaring av olika saker! Från favoritsaker.se




Älskar, som man kan se, färger :) Man ska bli glad av inredningen runt omkring sig tycker jag och det blir jag av massor av färger och lite quirky saker! Kanske får man hålla resten av inredningen ganska basic med lugna väggar, enkla möbler så att småsakerna får stå ut och så man slipper huvudvärk ;)

Sickly pickly poo

Är sjuk, känns ju kul :p  Har dock blivit bättre nu än jag var i morse. Gick upp vid sju på morgonen efter att inte ha sovit en blund i natt. Var astrött vid lunch så jag gick och lade mig igen och sov från två fram till sju så jag har ju typ missat hela dagen... Men det gör inte så mycket, blev ju i alla fall lite friskare :)

Tittade på Greek i natt och efter det tittade jag på en rätt disturbing film av Darren Aronofsky, Requiem for a dream. Jävligt bra var den! Ellen Burstyn spelade skiten ur sin karaktär, välförtjänt av sin oscarsnominering.
Se den!

Ska nu titta på Criminal Minds, har typ missat hälften :p

Haha

Jaså Amra, du hittade min blogg :p

Har varit rätt seg på att skriva här de senaste dagarna. Men har uppdaterat på twitter rätt ofta så har inte tänkt på att göra det här också :p Orkar inte direkt skriva nåt nu heller, får väl se om jag gör en större update i morgon... 'Til then, have a good night!

Tiger Mountain Peasant Song

Idag var jag och hämtade ut mina skor! De är sååå fina, vill ha på mig dem hela tiden :)

Det har verkligen varit helt underbart väder ute idag. Gick med systeryster till shell och hämtade ut skorna och gick sedan till Casablanca där några kompisar var. De åt kinamat som kanske inte såg så appealing ut för en vegetarian som jag eftersom de innehöll ganska mycket kött, fattar inte varför de käkar sånt när man kan äta Casablancas wunderbara vegetariska kinamat ;)  Tjötade en liten stund med dem, visade mina skor och sedan ringde pappotai ( also known as farsan min) och det visade sig att han kunde flyga förbi och hämta upp mig och Alux. Han har varit i Tyskland med två av sina brorsor i två dagar och hade med sig lite alkoläsk till yours truly! Mycket uppskattat ;)

Haha, Jeff Dunham är på femman nu :p Way fun!


Mina superfina skor! Ganska dåliga mobilbilder dock ;) Köpte de på have2have.se.

( Skriv in rubriken + first aid kit på youtube så hittar ni en magisk cover på Fleet Foxes låt Tiger Mountain Peasant Song:) )

god morgon god morgon

Fan, klockan är över halv sju! Hoppsan, råkade kolla på In The Land of Women nyss :p Kollade upp trailern på youtube och blev lockad till att se den så det gjorde jag och jag måste säga att den var bättre än jag trodde den skulle vara. När man ser på trailern tror man att den ska vara mer romcom än den är, visst har den roliga inslag och lite romantiska också men den är definitivt mer utav en dramafilm. Och det är ju en bra grej för mig eftersom jag tycker om drama :)  Så den är sevärd tycker jag. Blir mer och mer imponerad av Kristen Stewart, hon är riktigt bra!

Nu ska jag försöka sova några timmar, sen tror jag att det blir mer film senare idag med några kompisar :) Får väl se hur det blir med det, hade varit kul i alla fall.

Nocturnal me

Att nattblogga verkar vara min grej. Kan nog vara skadligt i längden...

Gosh, har blivit smått besatt av twitter, haha :) Ganska kul att skriva små meddelanden då och då. Följer en massa sminkmänniskor från youtube, rätt kul att se vad de har för sig under dagarna.

Har förövrigt köpt fyra filmer idag. Alux blev galet rastlös och tvingade med mig till hemmakväll och där köpte vi Forgetting Sarah Marshall, Hallam Foe, In The Land of Women och License to Wed. Har redan sett FSM och LTW , men inte de andra. Hallam Foe ville jag ha för att Jamie Bell är med och för att den hade vunnit lite priser i olika filmfestivaler bl a Berlins filmfestival 2007, så den ska bli intressant att se. In The Land of Women ville Alux såklart ha även om hon redan sett den, bara för att  Kristen Stewart är med :p Men den ska nog funka att se tror jag.


twitter, twitter, twitter

La in en twitterwidget :p

Tittar på Hope&Faith istället för att gå och lägga mig, känns ju lagom smart. Sydney piercar tungan i det här avsnittet och det gör mig ännu mer sugen på att göra det också. Ska bli kul att se Amras piercing nu när hon äntligen är i Skene på besök!

Tänker på Emelie nu också... fy fan vilken jobbig dag hon har framför sig! Det som har hänt henne är verkligen en av de värsta sakerna som kan hända en i livet... hoppas att du hittar det bästa sättet för dig att bearbeta det här och att du ska må bättre!
Det är så jävla svårt att veta hur man ska 'bete sig' mot någon som går igenom nåt så svårt, allt man vill är att stötta, att säga saker som får personen att må bättre men vilka saker är det? Man kan inte ändra på det som hänt och det är ju egentligen allt man vill! Att allt ska vara som det var, att det hemska inte hände... men jag antar att man bara får vara där och stötta så mycket man kan på personens villkor. Alla är ju olika, alla sörjer på olika sätt och det finns inget fel sätt att sörja och det finns inget rätt sätt heller.

Skickar i alla fall massor av positiva tankar till dig och hoppas att du klarar av dagen på 'bästa' sätt. Kommer att tänka mycket på dig, det kommer jag definitivt att göra!

Söndag (well technically, it's monday ;))

Länge sedan jag skrev... Sitter och lyssnar på Anna Ternheim-Shoreline just nu... Försöker komma på nåt att skriva...och det går ju som ni ser inte så bra :p

Hmm... vad har jag gjort sedan sist? Jag har klippt mig! Det blev mycket bättre än jag trodde även om jag nu har typ 20 centimeter kortare hår. Så det är jag nöjd med. Sen har jag varit ute i det fina vårvädret, för första gången utan jacka i år igår, yay! Fast jag hade ju på mig en ganska tjock kofta ;)
Köpt mer smink (ovanligt :p), varit hos Louise och kollat på film och tjötat lite. Igår var jag ute på Stars, det stället var ju inte det bästa direkt men det var skönt att få dansa av sig lite i alla fall, även om musiken inte var bra hela tiden. Men de spelade tingeling i alla fall, det var kul, haha! Louise var i bjudartagen så jag fick både en drink gratis och behövde bara betala 40 spänn i inträde så TACK till dig!

Nu borde jag gå och lägga mig, men kommer jag att göra det? Icke sa Nicke, känner jag mig själv rätt så kommer jag inte göra det än på ett tag. Youtube kallar ;)
 

RSS 2.0