Månadens låt

Är den här:

Så, nu har jag uppdaterat, klaga inte mer :p Later!


Valvakande...

...är jag nu. Förstår inte hur vissa har tänkt när de har röstat. Blir så besviken när jag ser att SD kommer in i riksdagen och möjligen får en vågmästarroll. Fattar verkligen inte, blir arg som fan när jag tänker på hur många människor bara har struntat i att gå till vallokalen! Hur svårt är det att i alla fall välja sida?? Nog för att man inte kanske vet exakt vilket parti man vill rösta på, men då kan man i alla fall välja block och om man är höger eller vänster. En röst för ett parti/block är en röst MOT Sverigedemokraterna!
Finns enligt mig INGA ursäkter för att inte rösta! Så många människor har kämpat och i många fall även dött för rätten att rösta före vår tid, men det bryr sig vissa människor inte om. De tänker "jag, här och nu" och inte "vi, tillsammans och för framtiden". Demokrati ska man alltid kämpa för! Man kan inte bara lägga sig ner och nöja sig, man måste engagera sig. Inte bara tänka på Idol, spel och tv utan på det som faktiskt påverkar människor i landet. Så jävla egoistiskt att inte bry sig. Fan, blir nästan äcklad av indifferensen vissa människor har. Likgiltiga människor som inte förtjänar att klaga på samhället överhuvudtaget om de inte gjort något för att påverka. Har du inte röstat så kan du fan hålla käften om du får problem med något samhällsrelaterat! That's that.

Så. Nu har jag fått fram min åsikt. Grön i hjärtat, forever.

Later!

Håll i hatten

Det blir väldigt lite uppdatering här när jag har fullt upp att ordna mina nya rutiner med sömn, skola och allt. Sömnen blir bättre och bättre, inatt sov jag sju timmar innan skolan och då hade jag inte ens sovmorgon! Har inte sovit så länge innan skolan sen jag gick på högstadiet om ens det. Om jag någonsin sov mer än sex timmar förr så var det för att jag skolkade några lektioner på morgonen :p Så det är gött, mina sovrutiner är på god väg att bli halvnormala. Tänka sig. Måste vara för att jag trivs i skolan.

Det som är roligast med att gå på folkhögskola är att det är mycket mer varierande uppgifter än i komvux eller gymnasiet. Där har man lektion efter lektion, teori hela tiden och inget utrymme för ändringar. Nu har jag lektioner med massa grupparbeten och när man arbetar själv så får man lägga upp sitt eget arbete. Vi har t ex byggt rymdskepp nu i torsdags och idag på naturkunskapen, vi håller på med kretslopp och atomer och skit. Har kladdat ner mig med färg, papier mache och lim, har småsår överallt av hönsnät och ståltråd och vår grupps rymdskepp blir fan epic! Trots att mer än hälften av vår grupp var lediga eller sjuka idag, jag och Daniel jobbade på som bara den och vi fick finfint resultat. Jag bestämde såklart att vårt skepp skulle vara rosa med glitter och paljetter lite här och där ;)
Att älska skolan är fan inte normalt för mig, men det här är så annorlunda än den skolan jag är van vid så det är awesome. Hela klassen har bra gemenskap och allt är lugnt, fridfullt och kul. Och jävligt politisk inriktning, gotta love it! Inte allt såklart, men mycket. Har fått se Lars Ohly prata, varit på politisk revy i Borås och sen har diverse sossar snackat lite varsom på skolan. Ingen miljöpartist än dock, lite synd, och inga från alliansen. Tycker att det hade varit roligt att få höra vad de tycker också, men skolan har ju arbetarrörelsen som grund och inte speciellt många från andra sidan har visat intresse för att komma dit. Kan förstå varför, det finns många otroligt vassa politiska tungor bland eleverna, de hade nog fått många svåra frågor att försvara :p

Snart har jag tänkt att lägga en ansiktsmask och sen får vi se om saxen kanske tas fram, håret växer som ogräs så jag vill klippa lite kortare. We'll see.

Imorgon ska jag nog till Skene Marten, woho! Sen på kvällen blir det kanske balkantoner i gbg, men mitt csn har inte kommit än så det är inte säkert att jag kan. Me is broke. Inget nytt under solen där då. Haha.

Sist kommer en bild där ni får avgöra vem som är snygast i hatt och wayfarers; Oskar, Alex, Samah, jag eller ugglan? Tog jämförelsebilder förra veckan, oh yeah ;)



L8r G8r!

Kinna Krog ikväll!

Idag blir det utgång, trots lite ont i halsen för min del och Ems påkörda kropp, woho! Städar som en tok just nu, gör stora framsteg. Har haft skola hela veckan (skitkul faktiskt!) så jag har inte orkat städa, men nu är det lördag och inga ursäkter kvar!

Laddar med Like a G6, har lyssnat på den låten typ tusen ggr den senaste veckan, its goood.

Nu ska jag fortsätta städa och sen käka lite innan kvällsfixet börjar. Later!

(Har färgat håret förresten, orkar inte fixa bild nu så det får ni se nån annan gång ;))

RSS 2.0