Juldagen tvåtusentio

Heello där på juldagen!

Igår var det julafton och vilken trevlig julafton det var! Vaknade efter fem timmars sömn, var uppe till fyra och stekte quronbullar, och då blev det julklappsutdelning. Fick smycken, träningsprylar, kamera och pengar, awesome. Har ju fått en träningscykel som tidig julklapp innan så fan va här ska tränas! Efter klapparna åt vi julfrukost med gröt, julmust och annat och sen blev det fixning innan vi drog till Fotskäl. I Fotskäl var det så fint med all snö och stora hagar med massa hästar, ville bara sno en häst och dra iväg på en ridtur. När alla hade kommit så åt vi julbord tills vi sprack och så var det dags för Kalle Anka såklart! Ris ala Malta intogs och sen blev det tomtedags.
I år hade vi två tonåriga pervotomtar som kom med annorlunda kommentarer hela tiden och jag skrattade tills jag grät ibland. Fick bäddset av mormor och morfar, i de färger jag ville. Bra jobbat! Vid 150-kronorsklappen fick jag en massagebok och kokosgebäck.
Drack vinglögg, fin whiskey (som jag tog som en shot, such a classy girl) och så spelade vi två Qube-spel, Utan tvekan och en om världen. Utan tvekan vann jag hela tiden, oh yeah, men den andra var jag inte så bra på. Skyller på glöggen. Pappa var inte med och spelade, men han kunde VARENDA JÄKLA FRÅGA och imponerade på alla haha. Skitunge.
Åkte hem i en skåpbil, där bak, jag, Alex och Oskar. Vi satt under täcken och det var helt kolsvart. Lyssnade på musik och jag kollade på GPS:en i mobilen för att se var vi var :p Väl hemma så somnade jag nästan direkt.

Idag blir det kalkonmiddag hos mor och far vid fem, sen ska jag hem och fixa mig inför kvällens hotellet-utgång! Hoppas det blir kul, men det blir det nog :)

Later peeps! Ha en fortsatt trevlig juldag!


God Morgon och Jingle Bells på er!

Har varit vaken i över en och en halv timme redan, försöker piggna till tidigt pga alla saker man måste göra idag. Lyssnar på Kanye och dricker kaffe, snart dags att sätta fart med hårfärgning så jag kan ha den i när jag diskar. Sen blir det full fart resten av dagen! Imorgon är det julafton, woho!

Hittade min usb-sladd så här får ni lite bilder. Första är på mitt pepparkaksbak, gjorde bara en plåt och resultatet var...ja, inte så lyckat :p

 

Nästa är på min lägenhet denna morgon, juligt värre:

 

Och till sist, en egobild på en lilahårig rödtott:

 

Later!

 


Hej igen

Hallå där, länge sedan den här bloggen blev uppdaterad. Eftersom så många klagar på detta faktum så får jag väl gå dem tillmötes och skriva nåt då.

Skolan har tagit massa tid och så har jag varit sjukt trött (men ändå inte sovit så mycket, hmm) sen vintermörket sänkte sig så jag har helt enkelt ignorerat bloggen totalt. Så kan det bli ibland.
Vad har jag då gjort sedan sista inlägget? Svårt att komma ihåg när man inte skriver ner det hela tiden. Men ok, några punkter kan jag kanske komma på:

  • Skola, skola, skola. Julfest, snöbollskrig, redovisningar, långa fikor, julpyssel, lucia och allmänt skolarbete. Trevligt. Har fått svinbra omdömen så jag är nöjd. Och sjukt mycket komplimanger för min hårfärg.
  • Shoppat. Alldeles för mycket. Har kört "en julklapp och tre grejer till mig själv"-dealen. Not too good. Men kul ;)
  • Julpimpat lägenheten, oh yeah. Bilder kommer när jag hittar usb-sladden till mobilen.
  • Festat, mycket och ofta. Mer blir det, snart julhelg woho! Bowlat har jag också gjort, med mindre lyckat resultat.
  • Skaffat facebook, det ni.
  • Lyssnat på musik typ varje sekund varje dag.
  • Försökt hitta nya serier att kolla på, hittills har jag kollat på alla avsnitt av Hellcats och igår började jag kolla på Bridalplasty, sjuk realityserie där brudar tävlar om det perfekta bröllopet och på vägen vinner de olika plastikoperationer. Car crash-tv, man kan inte låta bli att kolla. Awesome.
  • Avslutat läkar- och psykologträffarna och blivit medicinfri (tre veckor nu). Från och med nu ska jag alltså klara mig helt själv, gött det. Känns bra.
Så där, lite saker har jag hunnit med. Mer har såklart hänt, kommer bara inte på det nu.

Idag ska jag nog ta en promenad till hedbo, om jag överlever hela vägen återstår att se. Imorgon ska jag köpa max 150-kronorspresenten till släktklappsbytet, är klar med alla andra klappar. Sen ska jag packa ihop kläder och klappar och allt annat som behövs vid en övernattning då jag ska sova hos föräldrarna och på morgonen äta traditionsenlig tomtegrötsfrukost innan vi drar på julfirande ute på landet. Mys. Och så blir det uppesittarkväll med tjejerna hos Sabina, blir nog också mysigt.

Nu ska jag sminka mig och dricka kaffe så min huvudvärk försvinner. Later!

RSS 2.0