Well smack my ass and call me Judy!

Det är så skönt när det blir sommartid, ljuset är kvar så länge. Tog en entimmespromenad vid åtta med radio i lurarna och då var det inte helt kolsvart. Tänk om några månader, ljust till elva-halv tolv nästan! Wunderbart.

Hade provet i genteknik idag, gick inte så bra som jag ville. Men jag vill ju ha alla rätt hela tiden så om jag inte får det tycker jag att det inte gick som jag ville :p The life of an overachiever. Inget plugg, men vill ändå ha plus i kanten och guldstjärnor, svår ekvation.

Jag är i någon slags flytande tidstrans. Inte trans kanske, men nån konstig tidsfördröjning/förkortning. Är hela tiden övertygad om att det är tisdag idag och onsdag imorgon, men ändå känns det som att jag har skola i fem dagar till. Udda. Kan vara mitt dumma sovschema, man ska nog sova mer än tre timmar varje natt. Ska försöka få ordning på det under lovet. Tio härliga dagar, helt oplanerade. Ska sova myyycket. Fast jag tycker egentligen att det är ganska tråkigt med sömn, vill hellre vara vaken dygnet runt.

Nu tittar jag på Vänner, kollar alltid på det nuförtiden i bakgrunden under kvällarna. Trevligt. Kollade på avsnittet när Jon Lovitz spelar stonade Steve och det flyger ner Gummi-bears i punch bowlen och han säger: Bear overboard! I think he's drowning. Hey fellows! Grab on a Sugar-O... save yourself! "Help!  I'm drowning!  Help!" Hahaha, priceless!

Det känns som att jag har ett jättestort gosedjur under fötterna, min matta är så galet skön! Vill sova på den :p

Sleep tight peeps!


-Ha ha...ha den äran! -Dumsnut.

Oj oj oj, missade nästan min bloggs ettårsdag! Grattis till mig själv som har skrivit här i ett år, olika mycket i perioder. Hurra!

Den här helgen har gått åt till lite olika saker. I fredags var jag i gbg med pappa och Alex. Var på pappas jobb ett tag innan vi drog och tittade lite i affärer. Jag kom hem med ett skoställ (skohylla?), en väggdekor och en turkos dammvippa från Bolagret och konstiga rosa nudlar som smakar sött från kinabutiken. Inga onödiga inköp, yay för mig.
Igår blev jag äntligen ett matbord rikare! Fick upp lite grejer på min tavelvägg också och har påskpyntat lite med ris och ägg+fjädrar. En supermjuk matta har jag också nu, farsan och morsan var här länge igår och hjälpte till att fixa i lägenheten, danke schön. Det är superfint här nu, känns jättemycket mer som mig nu! Nöjd nöjd nöjd är jag. Ska fixa en bild till en ram jag har över och sätta upp den snart också, pappa har fixat med skrivaren så den funkar nu, ska bara fippla med färginställningarna. Hallen och köksdelen kan jag inte göra så mycket mer med innan de kommer och tapetserar, så de får vara som de är.
Igår på kvällen/natten var det utgångsdax så det blev lite (tre timmar :p) dansande på Hotellet, trevligt trevligt. Sen hade jag övernattare här i form av en Emelie som inte kunde sova hos Louise utan att riskera att få men för livet ;) Haha.
Idag, efter att Ems åkt hem för att fortsätta packningen, så kom pappa tillbaka för att fixa med skrivaren och Alex och Oskar var också med för att se hur placet blev. Oskar hade inte varit här sen jag flyttade in, han sitter fast vid datorn och headsetet när han snackar med sina kompisar :p Jag följde med folket hem för att jag var uttråkad och kom hem för en stund sen. Var på kyrkogården också, det var massa snö där. Såg jättekonstigt ut, helt annorlunda från resten av Skene.

Nu måste jag plugga snart, sen ska jag försöka komma i säng vid en någorlunda bra tid. Bara fyra dagar kvar tills jag är ledig, wiee! Och bara fyra dagar kvar tills Ems blir helt vuxen och flyttar. Inte för att jag har blivit mer vuxen sen jag flyttade, men ändå :p

Ska ta lite bilder snart på förändringen här, måste få bra ljus bara. Later!

Sometimes reality is worse than fiction

Fy fan. Fy fa-an. Den här videon är bara för mycket för min mage. Om ni någonsin undrat varför jag är vegetarian så kan ni titta på den här och sen bör ni nog inte ha några mer frågor kring det. Underbara Joaquin Phoenix pratar om hur exotiska djur blir behandlade på vägen till väskform:

 

Hittade den här videon också, tror det var den som gjorde att jag tog steget att helt bli veggo för fem och ett halvt år sedan:

 


CSN-katching, but no spending

Sådär, hyran betald. Resten av räkningarna (comhem, hyresgästföreningen, hemförsäkring) är på autogiro, supersmidigt. Har ett hemligt sparmål denna månaden, och ska verkligen försöka att inte köpa något onödigt alls. Är faktiskt motiverad och tror att jag kommer klara det. Funderar på att föra över pengar till päronen så de kan hålla dem för mig, mindre lockande att köpa saker då. Får snacka om det i helgen. Sparkonto är inget för mig :p
Det kommer bli några extremt snåla månader och min lägenhet kommer aldrig bli helt färdiginredd, men det är värt det. Jag måste lära mig att hålla i mina pengar och inte spendera hundratals kronor på smink hela tiden. Allt eller inget är lite min melodi, ska bli ett kul experiment.


Är det ekonomiskt att köpa en piggy bank?

Långish

Ska alldeles strax (läs: om någon timme) börja skriva ner alla orden vi har till engelskaprovet imorgon, mer än så orkar jag inte plugga till den skiten. Har ett stort sug efter att kolla på A Single Man ikväll, men lär nog inte göra det. Ska se den snart i alla fall, har hört så mycket bra om den.

Har inte så hemskt mycket att skriva om...hmm. En lista är alltid trevligt att fördriva tiden med, let's do that:

1. Hur gammal är du om fem år? 25 och ett halvt, döda mig. Kan inte med att skriva nästan 26 haha :p

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mina dammråttor.

3. Hur lång är du? 177,5. Den halva centimetern är viktig.

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Kan ha varit The Hurt Locker, har inte kollat så mycket på film den senaste tiden, mest serier.

5. Vem ringde du senast? Ingen aning.

6. Vem ringde dig senast? Morsan för en liten stund sedan.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Will check... Oj, jobbigt :( ja har me tenta på freda :( längtar t påsklovet! Från Amrush för några timmar sedan.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms, lätt!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Ingetdera, sambo och ihop sedan 86, duktigt jobbat! ;)

10. När såg du senast din mamma? I måndags.

11. Vilken ögonfärg har du? Brun.

12. När vaknade du i dag? Vid tolv noll åtta när en jehovastant ringde på dörren.

13. Vilken är din favoritjulsång? Engelska: The Christmas Song (Chestnuts Roasting on an Open Fire) - Nat King Cole. Svenska: Mer Jul, tror jag i alla fall.

14. Vilken är din favoritplats? Har ingen.

15. Vilken plats föredrar du minst? Vilken plats som helst som har spindlar, nej tack.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Om jag inte har dött av åldersångest innan dess så får vi väl se var jag är.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Spindlar, haha nej jag vet inte.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Kommer inte ihåg, jag skrattar för mycket :p

19. Hur stor är din säng? 120, större får ikke plats här.

20. Har du stationär eller bärbar dator? Pappas minibärbara nu, min dator har döden dött. Jävla vinglas.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Classified information. Och jag sover aldrig.

22. Hur många kuddar har du i sängen? Två.

23. Hur många landskap har du bott i? Ett ett ett.

24. Vilka städer har du bott i? Inga städer, bara byn jag bor i nu. Schääne.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota! Men nu strumpor för mina fötter fryser.

26. Är du social? Aldrig. Mest osociala människan i världen. ;)

27. Vilken är din favoritglass? Oj, don't know. Nån Ben & Jerrys i alla fall, Phish Food, Half Baked eller New York Super Fudge Chunk.

28. Vilken är din favoritefterrätt? Don't have one.

29. Tycker du om kinamat? Yep.

30. Tycker du om kaffe? Ja, om det är bra gjort. Fast jag är beroende av det ändå, blir så när man inte sover :p

31. Vad dricker du till frukost? Vatten, kaffe, juice någon enstaka gång.

32. Sover du på någon särskild sida? I mitten.

33. Kan du spela poker? Nja, inte direkt.

34. Tycker du om att mysa/kela? Jag tycker kela är det värsta ordet i svenska språket förutom läkekött :p Klarar inte av sche-ljudet, gross. Vem tycker inte om att mysa förresten?

35. Är du en beroendemänniska? Lätt.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Har lyckats hålla mig ifrån det hela mitt liv tills nu när Amra har träffat någon med samma födelsedag som mig. Skandal!!

37. Vill du ha barn? Japp, ska bli nästa Angelina. Nej, men tre vill jag nog ha i alla fall, antagligen inte mindre och antagligen inte fler. Vi får se.

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite av andra typ tyska.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Yep, en gång när jag fick hjärnskakning. Det var intressant.

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet, men utan maneter. Och alger. Och krabbor. Egentligen utan allt utom vattnet.

41. Vad spenderar du helst pengar på? SMINK!

42. Äger du dyrbara smycken? Njae, det kan jag inte säga. Kvantitet är det som gäller!

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Att se på tv: Vem Vet Mest, På Spåret eller nån annan frågesportliknande grej. Att se på datorn: True Blood, House, One Tree Hill, Gossip Girl, 90210, How I Met Your Mother, Greek, Grey's Anatomy, Desperate Housewife, Cougar Town... När ska jag sluta? Vampire Diaries...

44. Kan du rulla med tungan? Japp.

45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag är den roligaste människan jag känner. Höhö. Nej, men jag vet inte... Vem kan det vara? Får fundera...

46. Sover du med gosedjur? Absolut! Inte.

47. Vad har du för ringsignal? Miike Snow - Plastic Jungle

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Jag har inte kvar några, vet inte om det finns några kvar hemma kanske. Who knows?

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En filt.

50. Flirtar du mycket? All day every day every hour. got a chicken nugget in my pocket... Haha.

51. Kan du byta olja på bilen? Eh, nej.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Lite svårt att få det utan körkort. Får testa med en cykel eller nåt.

53. Vilken var den senaste boken du läste? Jag läser aldrig typ. Kanske Snabba Cash. Eller Twilight. Läste en fjärdedel av New Moon i början av året, men har inte läst ut den.

54. Läser du någon dagstidning? Bara GP när jag är på hedbo.

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Alltid.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Ingen aning, mix megapol?

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Tvättid i början av april nångång.

59. När var du i kyrkan senast? På Lillys dop för några veckor sedan.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Hade ingen favorit.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Som längst ingen aning, men har tältat mååånga gånger.

Det var ingen kort lista, nu måste jag snart börja plugga. Later!


Sådär såg jag ut innan när det var ljust och jag hade morgonrocken på, trevligt.


Holy Mother

Omg omg omg omg! Fangirl moment! The National kommer till way out west! Jag dööööör. Emelie skickde precis denna galna och underbara info, trodde jag skulle gå i bitar av lycka! Måste dit, jag säljer allt jag äger, i dont care, bara jag får gå dit. Omg omg omg. The Tallest Man on Earth och Miike Snow kommer också dit, herre...gud. Och The xx och M.I.A och en massa andra jag vill se. Sen kommer det säkert många fler jag vill se, om Muse kommer så är mitt liv komplett. Helt och hållet.


Har jag skrivit OMG än? OH MY GOD!

The day between Monday and Wednesday

Jag känner att jag lever på gränsen hela tiden. Gränsen till den farliga sidan. Mitt liv är hemskt spännande. Till exempel som idag, vaktisen ringde och sa att de skulle komma och byta ut min spis, mot en som inte var jämngammal med mig själv, någon gång under veckan. Jag tänkte att det då kunde vara en bra idé att fixa iordning mig och sedan städa upp lite och diska resten av min disk, som jag började med igår innan jag följde med mamma och Alex hem för att jag ville undvika att diska. Och för sällskapet såklart. Det blir tråkigt ibland att bo själv. I alla fall, när jag sköljde det sista glaset så plingade på dörren och tre män skulle helt plötsligt in och byta spisen. Phew. Gränsfall där, tänk om de hade kommit fem minuter innan och sett vilken slarver jag är som inte hade diskat färdigt. Farligt farligt.
Och i söndags när jag skulle tvätta så råkade jag ta fel på tiden och kom till tvättstugan när det var en timme kvar av min tvättid. Slängde in två maskiner och tänkte att jag skulle hinna plocka ut dem i god tid innan nästa tvättare kom. Tänk er min överraskning när jag kommer tillbaka till tvättstugan en stund senare och ser att jag beräknat fel på ena maskinen och den skulle bli klar precis efter att tvättiden var över! Stod och hejade på maskinen för att den skulle känna sig uppmuntrad att bli färdig snabbare och sekunderna tickade allt närmare tvättidens slut. Skulle det hinna komma någon och skälla på mig för att jag inte var klar? Tick tack. Tick tack. Maskinen börjar snurra långsammare. Långsammare. Jag kollar på klockan. 30 sekunder kvar. Långsammare. Jag försöker få upp luckan, no luck. Kom igen. Långsammare. Den stannar, precis klockan tre och jag kan få ut kläderna! Lyckan jag känner då är obeskrivlig, spänningen släpper och jag springer ur tvättstugan innan nästkommande hyresgäst hinner dit. Phew. Mitt liv ÄR verkligen hemskt spännande.

Ikväll ska jag försöka kolla på Christine om det ens är ikväll. Jag missar alltid programmen jag vill se på tv, är ju så van vid att se alla mina program på internet när jag vill. Vanlig tv är så gammaldags, mycket bättre att välja vad man vill se, när man vill se det.

Jag är sugen på att fönstershoppa! Vill inte slösa pengar, ska inte köpa något smink på internet denna månaden så jag vill bara gå runt i butiker och omgärda mig med grejer man kan köpa. Underbart. Se, men inte röra. Det är min filosofi framöver. Det gäller såklart bara köpbara produkter och inte människor, de ska jag röra så mycket jag kan ;) Haha, just kidding. Kanske. Jag vill dansa i helgen också, det var alldeles för länge sedan. Eller jag dansade väl pyttelite i fredags, men inte så mycket för att Louise mestadels sprang framochtillbaka mellan golvet och msn och det är inte kul att dansa själv :p Vi får se hur helgen ter sig när den kommer.

Den som orkat läsa igenom allt får en femkrona for effort. Eller nej förresten, jag ska ju hålla i mina pengar, ni får en mental femkrona. Extra shiny. Later!

What day is it today?

Today's St. Patricks Day! Green here, green there, green everywhere! Och fyrklöver på naglarna!

 

Nu måste jag sista minuten-plugga, wish me luck! The luck of the irish! Later!


Onsdag

Petrilude länkade denna video på twitter och sa att this is amazing och då måste man ju kolla vad det är. Och när jag såg att det handlade om tv-serier så var jag ju tvungen att kolla, duh. TV Theme Medley, pretty sweet. Och när jag kollade hans sida för att kolla andra videor så såg jag att han kommer från Sverige! Det trodde jag inte.

Och herregud, när han började sjunga when you came in the air went out så dog jag nästan av längtan till True Blood-premiären! Snart snart snart! Eller ja, om några månader, men ändå. Mer snart nu än det var i november.

Och här är 32 låtar på åtta minuter, lyssna speciellt vid 6:55. Why? It's Muse dude. Hello.

 


My name is Daisy. Daisy Tuesday.

Har biologiprov imorgon så det blir pluggstuga här om en stund. Som tur är så är provet inte förrän klockan tre så jag hinner förhoppningsvis med att sova en hel natt också, har inte sovit så många timmar de senaste dagarna så det skulle vara bra.

Jag har förutom att ha haft en labb i nk b idag även gått till affären. Sköt på det in i det sista som vanligt, har käkat torr havregrynsgröt till frukost de senaste dagarna. Havregrynsgröt är gott vanligtvis, men inte helt torr utan sojamjölk. Fan som att käka tapetklister med sågspån. Och kanel. Jag trodde innan jag flyttade att det skulle bli kul att bestämma allt jag skulle ha i skåpen helt själv och handla allt själv, men det är Så. Jävla. Tråkigt. Jag menar, jag bestämde ju allt innan också eftersom jag är vegetarian och inte käkar som de andra hemma, men trodde ändå att det skulle vara roligare att gå till affären själv och botanisera bland varorna och strosa runt och plocka ut det jag behövde. But no. Skulle behöva en personal shopper.

Köpte lite påskpynt också, ska fixa med lite fjädrar, kycklingar och ägg här någon dag. Älskar påsken! Även om jag inte äter ägg (ofta), kyckling, lamm och allt sånt och inte är kristen för fem öre. Det är alla färger och att våren är på väg som är det bästa. Och att jag är ledig i mer än en vecka skadar ju inte.

Dagens låt, för att den var med i Gossip Girl och för att jag älskar OneRepublic:



Nu ska jag kolla på Greek, sen blir det pluggeri med DNA/RNA, nedärvning, kromosomer and whatnot. På fredag har jag prov i nk b med typ samma innehåll, fast med mer evolution. Trevligt. Later!

Saker man lär sig på Twitter; part two

Deppigt folk har bytt namn på veckodagarna:

Moodoutday
Tearday
Wasteday
Thirstday
Fightday
Sufferday
Sadday


Haha :p

Och Happy Pi-Day!

Söndag

Fick snabbstäda lite här idag efter att pappa väckte mig med mobilen vid ettiden nångång, han, mamma och Håkan kom hit och pappa satte upp min tavellist och en tavla. Jag ska sätta upp några fler senare. Och hallampan blev bytt också, äntligen har jag ljus :p

Gick hem från hedbo vid tolvtiden igår efter mello och Bruce den allsmäktige. Anna vann! Första gången på flera år som någon jag ville skulle vinna vann. Sjöng med i alla låtar som en galning, trodde att jag skulle ha Annas låt i huvudet idag, men den som går på repeat är Salem al Fakirs låt. I was aiming for the sky, ended up flat on the ground. But once again the sun is rising, I better keep on walking. Repeat repeat repeat. Han spelar i gbg den 26 mars, just so you know. Du kanske kan fria till honom där, Emelie? Funkar nog bättre face to face än via bloggen ;)

Känner för att se A Single Man idag, kanske kanske. Later!


Resa, sommar, hotness in a jar, et cetera

Jag har trott att mina bilder från minneskortet jag haft i äldre mobiler har varit borta för alltid. Sen lade jag in minneskortet i min kamera när jag fick den och har kunnat se bilderna som en skugga när man ska ladda upp de nya bilderna till dator, men det har inte gått att öppna mobilbilderna, de bara va där utan att kunna röras. Until today that is. När jag lade upp bilderna i förra inlägget så lade jag upp dem direkt från kameran som va inkopplad i datorn, förde inte över dem för att jag är på Alex dator. Man kunde se de andra bilderna som vanligt och jag trodde inte att det skulle funka att klicka på dem, men det gjorde det! Nu har jag suttit och laddat upp alla bilder som var på minneskortet, till bloggen. Tänka sig att allt löste sig för att jag har en blogg. Och för att jag är otroligt teknisk av mig, såklart. Nu har jag massa Londonbilder och en halv miljard andra bilder från typ ett-två år sen! Måste ju ha bildregn för att fira, massa blandat följer nedan:









Hihi, en staty på British Museum som ser ut som pappa :p


Gosh, ge mig pengar någon, jag behöver en shoppingresa till London!


Titta, en söt liten Fanny :)

Oskars ena gips med min fina tattoo, det står Oskar FTW, för er som inte ser ;)

Nämen, se där. Louise, Emelie och Amra på studentförfest ;)



Lite grisfestbilder från sommaren 2008, tror jag. Bara bilder tagna på dagen, på kvällen var jag upptagen med en hembräntsflaska, dear lord...


Och sist, men inte minst, fanns dessa finfina bilder på minneskortet, niceness! ;) Tror jag hade de som bakgrund på förrförra mobilen.

Alltid trevligt med en nostalgitripp såhär på fredagsnatten. Jag är redan trött, får se om jag går hem eller inte. Time will tell. Later!

Pics galore

Är hemma hos folket idag, På Spåret-final stod på schemat. Älskar Peter Apelgren, he's so funny.
Får se när jag drar härifrån, nångång senare i alla fall. Mycket lugn helg verkar det bli. Mello imorgon.

Åh, nu kom faren min med en överraskning, donkenmat! Det var länge sen! Han var och lämnade AlleBalle (yes im bringin that old nickname back) och jag sa att jag ville ha mcbean, men han ba: Hellz to the NO! Fast så kom han hem med det ändå, awesomeness. Ok, han kanske inte sa hellz to the no, men nästan ;)

Min kamera har legat här på hedbo ett tag nu, så nu när jag hade den i min närhet så tänkte jag ju utnyttja den lite. Fastnade framför badrumsspegeln innan jag gick hit så mitt smink är lite, ja...lite... Sofia-aktigt idag.




Den sista bilden är snyggast tycker jag. Ärligt.

Nu ska jag återgå till vad jag gjorde innan jag började skriva här. Måste bara komma på vad det var. Later!

Hojojoj hela denna gången

Dramatik, dramatik. Konstigt att se Bryce Dallas Howard som Victoria. Kristens peruk är inte så vacker. Så. Det var mina tankar om trailern. Har ni antecknat?


Purdylevels

Eftersom jag har prov imorgon sitter jag här och pluggar intensivt...not. Jag har istället en intensiv ansiktsmask i fejjan som sitter och verkar och under tiden tänkte jag fylla i en lista på hur ytlig jag är. Är lite orolig inför vilket resultat jag kommer få.

Du har….
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång (Två, actually)
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppstift över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 11

Du …
( ) Använder locktång/plattång varje dag (nästan dock...)
(x) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag (vit oftast)
(x) Använder läppglans varje dag (All day, everyday, every hour)
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag (Räknas handcreme? Det är ju till en bodypart..)
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag (Två gånger i veckan, can't live without my preciouuusss inpackning)
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 6

Du har/har haft…
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig (Rip pricken...)
( ) Tatuerat dig (Vill, vill, vill!)
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 5

Totalt: 22

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-31 Barbiedocka. Bara plast.

Ok, jag är en fryst jordgubbe, trevligt. INte helt gjord av plast, tur det. Det hade nog varit ganska stelt.

Nu ska jag se till resultatet av min intensiva fuktmask, hoppas jag ser tio år yngre ut! Min hud var ju så fin när jag var tio och ett halvt...

Chuck Norris doesn't turn 70, 70 turns Chuck Norris

Chuck Norris har inte mindre än TRE trending topics på twitter nu, anledningen är att gubben fyller sjuttio idag. Sju-t-tio! Hellivettski. Han är två år äldre än mormor. Crazyness. För att fira denna dag så lägger jag in några Chuck Norris-facts:
  • When Chuck Norris does a pushup, he isn't lifting himself up, he's pushing the Earth down.
  • When Bruce Banner gets mad he turns into the Hulk. When the Hulk gets mad he turns into Chuck Norris.
  • Chuck Norris doesn't follow fashion trends, they follow him. But then he turns around and kicks their ass. Nobody follows Chuck Norris.
  • Chuck Norris counted to infinity - twice.
  • There are no such things as tornados. Chuck Norris just hates trailer parks.
aaaaand:
  • Chuch Norris CAN touch MC Hammer.
Och till sist i detta Chuck Norris-inlägg; Gå till google och skriv in where is chuck norris och klicka på Jag har tur/I'm feeling lucky-knappen. Just do it. Or Chuck Norris will roundhouse-kick you in the face. True story.

Hojojoj


Wunderbart

Jag fortsätter min städningsförskjutning och kollar på detta istället, haha Jimmy Kimmel är för bra:

 

Måste dock börja städa nu för att imorgon ska det göras en utmätning på min lägenhet och jag känner inte direkt för att vara här då de kan komma närsomhelst från nio till fyra med sina mätinstrument så jag ska sova på hedbo. Min lägenhet är i rejält behov av att städas upp så jag måste börja snart så jag kommer härifrån i någorlunda normal tid :p


Fudge I'm awesome

Alltså, Aftonbladet borde anställa mig som nöjesreporter eller något. ALLA RÄTT på mina Oscarspredictions nedan! Sheissebanan. Jag är fan skillad!

Nu ska jag sova snart, varför undrar några av er? Hade inte jag prov klockan 8.15? Tänka sig att det hade jag inte, det är på torsdag! Smart som jag är så hade jag inte kollat i min kalender utan bara kommit ihåg att provet var vecka tio och jag antog att det var på måndagen, men icke. Satt och stressade över att jag inte hade pluggat under hela galan och för en timme sen typ så kollade jag i kalendern och ser att jag inte alls behövde vara stressad... Slösade nästan en hel gala ju! Inte för att jag pluggade, men ångesten var brutal :p
Nu är jag ledig tills på onsdag, har studiedag imorgon. Nice. Ska sova till tusen.

Later!

SÅ fint

Anna Kendrick är verkligen favoriten från röda mattan hittills! Klänningen, sminket, håret, skorna, allt allt allt! Snodde några bilder från JustJared:


'

Oscar Night!

Ok, lite snabbt nu mellan röda mattan-pratet. Har kollat film hela dagen för att se färdigt på de tio best picturenominerade filmerna och ladies and gentlemen: I MADE IT! Nu kan jag ge lite ärligare predictions på vilka jag tror vinner inatt. Fast jag är rätt kluven på många kategorier.

Best Picture: Här har jag två. Tror jag. De är The Hurt Locker och An Education, tror att The Hurt Locker tar hem det.

Best Actor: Här har jag bara sett två av skådisarnas prestationer, Jeremy Renner och George Clooney. Av de två säger jag Jeremy Renner, men jag tror att Jeff Bridges vinner för Crazy Heart.

Best Actress: Här har jag sett tre av fem och tycker att alla är lika värda. Gosh vem ska jag välja?? Tror att Sandra Bullock kan ta hem statyetten, men mest för att Hollywood gillar den här typen av historia. Annars har ju både Carey Mulligan och Gabourey Sidibe soft spots inom mig, trooor jag väljer Carey som personlig favorit. Tror.

Best Supporting Actor: Här har jag bara sett en rollprestation av fem, de tog verkligen från andra filmer än de tio best picturenominerade i den här kategorin. Men det känns ändå som att skådisen jag sett vinner den här, han var verkligen awesome: Christoph Waltz.

Best Supporting Actress: Mo'Nique, Mo'Nique, Mo'Nique! Jag tycker om Anna Kendrick och Vera Farmiga också, men come on. Mo'Nique for the win!

Alla andra kategorier orkar jag inte skriva upp, men har självklart mina favoriter som jag ska heja på inatt. Vi får se hur många rätt jag får in.

Later!

Hello peeps

Jajaja, nu kan folk sluta klaga på att jag inte uppdaterar, Sofia is back! Har tagit en liten paus från bloggen denna veckan för att det är inte lika kul att blogga med en liten minidator som jag har lånat av pappa, har försökt få vårkänslor istället. Har rosa fina tulpaner i en turkos vas i fönstret och har gått runt med mina nya solisar i det strålande vädret vi har haft, wunderbart.

Andra saker jag gjort under bloggpausen:
  • Kollat tusen avsnitt av House, loves it.
  • Organiserat mina smycken äntligen, skönt att slippa ha dem i en tygpåse som man får tömma varenda gång man ska hitta något.
  • Blivit fadder för lilla Lilly Liv Sofia tillsammans med Alex, intressant och kul upplevelse. Trodde det skulle vara konstigt att stå där uppe, men allt gick finfint. Prästen genomskådade inte min ateism heller och jag fick ingen blixt i mig när jag stod vid altaret så jag antar att jag har rätt i att det inte finns nån gud ;) Eller så var han upptagen med något annat just då.
  • Fått hem ett paket med smink, ovanligt va? Har ett paket till med innehåll av den naturen som håller på att shippas as we speak (ok, write).
Kommer inte på något mer, eller just det, jag var i Partille och shoppade i lördags med la familia och hade sen mellokväll med dem. Niceness. Fick med mig lite smycken, en skjorta/blus/tröja/whatever, ett par skor, solisar... Och ett nagellack såklart!

Imorgon ska jag, Louise och Emelie på bio. Inte bara en bio utan två. Alice in Wonderlaaaaand 3D, yay! Och Shutter Island, Leo yay! ;)

Och på tal om Emelie, ungen har ju sagt ja till att bli granne med mig och Louise, fast mest mig då eftersom vi kommer bo i samma hus. Redan första april, hon växer upp så snabbt den lilla öxabäckaren. Du kan räkna med att jag kommer hjälpa till jättemycket när du flyttar in! (Bahahahaha, yeah right! Jag tvingar Louise att bära och gör det jag gör bäst; tittar på och säger vad folk ska göra ;))

Jag har upptäckt att man ser jävligt dryg ut när man ska ta kort på sina solglasögon, miss Douche typ :p Känns gött att ha alla smycken lättillgängliga såhär, har rätt mycket grejer märkte jag när jag sorterade skiten. Har en smyckeslåda till med grejer som inte fick plats på hyllan, gömde den i en kökslåda så jag slipper ha den framme.

 

Nu ska jag kolla på Criminal Minds om en stund, sen borde jag väl plugga också. Och städa. Och måla naglarna, fast det är ju kul så det känns inte jobbigt. Har gjort en asfin Alice-inspirerad sminkning idag när jag egentligen skulle städa, ska nog göra något liknande imorgon. Louise och Emelie får väl gå några meter bort om de tycker att jag ser ut som en clown med alla tusen färger på ögonen och glitter och lösfransar, I love it så jag bryr mig inte! :p Later!


RSS 2.0