╠poseramera╣

Tyckte att den här bloggen behövde lite egobilder så jag offrade mig och har lagt ner en massa tid på att fixa fotograf, studio, ljussättning, makeupartist, stylist och redigerare ikväll. Eller så tog jag mobilkameran och tog en halv miljard bilder på mig själv efter att jag sminkat mig lite och satte mig sen och lekte med Photoscape. Hmm...undrar vilket alternativ som är sant?


Helt oredigerade bilder...not.

Får väl lägga in en oredigerad bild också och självklart en nagelbild, mina naglar lyyyser! Ganska bländande i verkligheten, awesomeness.

Later!

A Drop of True Blood

Jag har varit lite m.i.a från bloggen de senaste veckorna och jag kommer nog inte börja storblogga any time soon, men kikar in lite i alla fall. Måste ju lägga upp den här TB-miniepisoden med Eric och Pam, love 'em and love it! Kommer en sån här minidroppe av äkta blod i veckan fram till den stora säsongspremiären av bästaste serien den 13 juni. Can't wait! Så nu återstår bara att säga tryck på play, fullscreen och enjoy.






Later!

holdourselvestogetherwithourarmsaroundthestereoforhours

Who's awesome? I'm awesome! Jag har precis rensat avloppet till handfatet i badrummet helt själv, hjälp vad händig jag känner mig. Helt vuxen. Sen att jag först googlade (här är en mycket bra beskrivning) och satte på mig handskar och förkläde för att komma så långt bort ifrån skiten som möjligt betyder inget, cause I did it on my own. Duktig Sofia.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på resten av första säsongen av Modern Family, såg fyra avsnitt igår, sen försöka somna tidigt och inte vid sju på morgonen. Imorgon kanske det blir grillning, we'll see. Jag vill i alla fall. Later!


Här vill jag tillbringa tid i sommar, i skärgården


Zup?

Kollade precis på My Sister's Keeper (här kan du hitta en apbra version utan att behöva ladda ner, gotta love the internet) och den var jättebra, så fin och jobbig och alla andra känslor ibland blandat. Kärlek alltså, powerful stuff. Har sett att många säger att de gråter hela filmen igenom, men det gjorde jag inte. Fast helvete, det var tur att jag kollade på den själv hemma i mörkret för att i den sista delen av filmen så kom verkligen the ugly cry - hela kinderna våta av tårar, svårt att se med ögon som var helt vattenfyllda, näsan täppt, halsen tung och stram, små suckar, sobs, allt. Och vid the end credits så hör jag en röst som är ytterst bekant, men en låt jag inte hört förut. I was like what? En Jeff Buckley-låt jag inte hört förut? What? Googlade såklart och det var Jeff Buckley med en cover av en Elton John/Bernie Taupin-låt, We All Fall in Love Sometimes, som inte varit utgiven förut. Har lyssnat på den några gånger i rad nu och den har redan lagt sig på listan över mina mest älskade J.B-låtar. Last Goodbye, Forget Her, Lover, You Should've Come Over, Lilac Wine, Mojo Pin, Grace och So Real får fint sällskap. Kul att man kan få höra nytt material fortfarande även om han dog för snart tretton år sedan.


We All Fall in Love Sometimes

Fint klipp med bl a Chris Cornell (♥), sån jävla kraft i Jeffs röst alltså. Crazy.

Nu ska jag se om jag kan hitta en watchable version av Hot Tub Time Machine, behöver en lite mer komedibetonad film nu och så har jag kommit på att jag behöver se mer filmer med John Cusack efter att jag såg Say Anything häromdagen. Det var bra bra bra. IMHO. (Haha, det ser ut som I'm a ho :p In My Honest Opinion står det för, jsyk.)(JSYK=Just So You Know, bara så ni vet)(Ok, nu ska jag sluta med parenteserna)(NU)(Later!)

Nu är det natta

Jag var lite uttråkad ikväll så förutom att kolla på Criminal Minds, Mauro och Pluras kök och sjunga högt till tusen miljarder låtar så färgkoordinerade jag mina nagellack. Japp, ordnade dem utifrån färg. Så uttråkad var jag. Bestämde mig för att ta kort på det också, allt för att illustrera min nördighet. Blev lite sneak peeks på mitt bord också, ska skaffa bättre bilder när jag får tag på batterier till min kamera. Alla batterier jag har hemma funkar inte med min batteriladdare, grymt irriterande. On to the nerdiness:







Den sista bilden är då jag från tidigare idag. Gjorde slingor i håret igår, men det syns inte speciellt mycket, speciellt inte på den här bilden. Lite ljusare blev det i alla fall :)


Såhär såg bordet ut i helgen, tror det var i söndags. Lite lättare att se i dagsljus. Köpte en lampa på Ullared igår som ska upp ovanför bordet när pappa kommer och hjälper mig :p Garderoben ska bort när de har tapetserat i min hall och jag har satt upp skoskåpen jag ska köpa från IKEA, har ju bara skor i garderoben just nu.


Min tavellist med mina fina turkosa påskkycklingar. Resten av tavelväggen tar jag kort på sen när jag har batterier.


Glad påsk!


RSS 2.0