Suck

Jag har prov imorgon och vad gör jag? Pluggar? Nehehehe, jag kollar på partiledardebatten på agenda och följer vad folk tycker om den på Twitter... Och bloggar tydligen. Jag suger på livet. Har inte ens öppnat böckerna ännu. Jag är typ rädd för dem :p MÅSTE börja nu!!!

Wish me luck!

Choices, choices

Fuck, jag är så kluven kring nattens Grammy-gala... Ska man sova och vakna utvilad eller ska man kolla och sova några timmar innan? Jag älskar ju galor!! Och Grammy's brukar vara kul. Men att vara utvilad inför ett prov och resten av skoldagen är ju också skönt. Antagligen det jag kommer vilja ha gjort när jag vaknar klockan sex imorgon, brukar banna mig själv när jag skitit i att sova tillräckligt. Men galor är ju så braaaa... Dilemma dilemma.

What to do, what to doooo???! Dagens I-landsproblem, verkligen.


Söndag, sista dagen i januari redan!

Fick kramp i benet nyss, ouchie! Men det verkar vara på väg bort nu som tur är, det gör ju så jävla ont. Fast det var inte om min kramp jag ville skriva, jag har ju tvättat min egen tvätt för första gången idag! Fick i och för sig hjälp av Louise att försöka förstå mig på maskinerna, men jag fick göra resten själv :p Hann till och med med att dra en sväng inom MM och handla lite, behövde påfyllning av färskvaror. Slank ner lite jordnötter, minimörkchoklad och en pepsi max också, ska ju faktiskt plugga idag. Har prov imorgon...Yay. Not.

Var ett tag sen jag skrev så vad har då hänt i mitt liv de senaste dagarna? Jo, i fredags var jag i Gbg hos Amra för första gången. Jag och Louise träffade hennes B-friend och det var trevligt. Det som dock inte var trevligt var vädret. HELVETE vad kallt! Jag hade bara tunna strumpbyxor på mig (ok inte bara, hade kläder också) och trodde mina ben skulle gå i kras som om man doppat dem i flytande kväve. Brrr...

Det blev ju inte direkt högre temperatur igår när man skulle till Hotellet. Tacka vet jag taxi, åkte både dit och hem. Underbar uppfinning! Var hos Louise på förfest med lite olika folk med lite olika berusningsnivå *ehrmm* Emelie *ehrmm* Hehe, skoja ;) Hotellet var som vanligt, dansigt och trevligt. Frös halvt ihjäl mig efteråt när vi väntade på taxin, det var 20 minus ute! Det är fan inte mänskligt! För alla som inte heter Louise i alla fall, hon trivdes som fisken i vattnet med temperaturen, skitunge :p

Nu måste jag försöka mig på att plugga, det lockar inte alls faktiskt. Men man måste väl, så jaja. Later!

Pic of the day

Sitter framför The real housewives of New Jersey (som slutade nu, dags att byta kanal) och pluggar lite. Pyttelite dock :p Alex och farsan var här efter lite (mycket) begging från min sida och lämnade av godis och cola light. Thanks peeps! Tyckte jag behövde det efter en dag av städning. Äntligen är det tapetserardammfritt! Och diskat och nybäddat och nyhanddukat, ja det är ett ord nu, och allmänt upplockat. Bara de jävla lådorna som jag stör mig på som måste upp på vinden, det får fixas nån annan dag.

Till och med mobilbildbevis kommer här på vad jag gör för stunden. Första bilden på lägenheten i bloggen tror jag, inte för att man ser så mycket. Spotify är framme i alla fall, Lenny Kravitz spelas. Here here! :

 

Later!


Good girl/lazy girl, its a delicate balance

Oj oj oj, så vuxen och ansvarstagande jag är! Har tecknat hemförsäkring och blivit medlem i Hyresgästföreningen idag. Och fixat verified by visa på mitt kort så det blir säkrare att handla online. Borde väl kolla upp tv-avgiftsaken också nu när jag ändå håller på. We'll see.

Spenderade alldeles för mycket pengar på gekås igår, får leva sparsamt resten av månaden. Ingen målning blir det nog heller, buhu. Jag får överleva några veckor till. På tal om några veckor till så är det bara resten av den här veckan, sen nästa och den efter det så har jag ledigt i en vecka! Wiihoo. Ska bli göttgött.

En sak som avslöjar min ålder (eller lathet, eller båda) trots alla viktiga saker jag gjort idag, min lägenhet ser ut som ett BOMBNEDSLAG! Måste städa, men det är otroligt olockande faktiskt. Jag måste sluta kasta ut varenda liten pryl jag äger på morgonen innan jag springer till skolan, det finns ingen annan än jag som får plocka upp den har jag märkt. Disken före disken jag har nu stod alldeles för länge odiskad innan jag insåg att morsan inte skulle komma hit osynligt och fixa den. Måste börja plocka iordning skiten nu...

Imorgon har jag sovmorgon till tre, nice. NEJ, så skulle jag ju kunnat skriva om inte min kära skola bestämt sig för att lägga in en lektion till vid 11.25/35 nångång! I hate them. Och det är engelska också...Blä. Damn, damn.

Nu måste jag käka middag, sen MÅSTE jag städa. Toodles!

Äntligen hemma

Hej, mitt namn är Sofia och jag är totalt HOPPLÖS! När det gäller shopping i alla fall, jag lade precis en beställning på asos... Som att jag inte har nog med smink då eller?! Gosh. Inget mer spenderande nu! Håll tummar och tår för mig! You know i'll need it :p

På en gladare not så är jag tillbaka i min lägenhet nu och jag är såå mycket gladare med den här väggfärgen än den gröna. Vitt och fräscht. Vill helst ha den i hela lägenheten, men då måste man ju orka måla också. Ska göra det så snart jag kan dock, vet ju att jag trivs bäst med ordning och enhetlighet omkring mig.
En annan glad sak är att jag äntligen fått veta att mina böcker har shippats, hoppas jag får de imorgon, men det tar nog till på måndag. Och Alex, din lilla muta har också shippats, så den kommer nog i nästa vecka.

Idag var jag hemma från skolan, vaknade vid halv fem och mådde jätteilla så jag kände att det var bäst att ta det lugnt för jag har en viktig lektion att vara med på imorgon. Åkte dock till Kinna på eftermiddagen med Louise och vi gick lite i affärer och shoppade på systemet. Jag har kommit fram till att jag är världens mest obeslutsamma människa, vi gick runt inne på systemet jättelänge och till slut fick Louise bestämma åt mig vilket vitt vin jag skulle köpa, toooo many choices! :p Nu kan ingen klaga på att min kyl är tom i alla fall! Fast hälften är ju alkohol så det räknas väl kanske inte... :p

Nu måste jag sova, tidig dag imorgon som vanligt. Sen är det helg! Later!

Onsdag

Har blivit en del seriöst spenderande de senaste två dagarna, så nu blir det ett försök till att hålla lite i plånboken. Kommer dock inte att gå så bra eftersom jag ska till Kinna imorgon och kanske till Ullared nästa vecka... Men ska verkligen tänka över mina inköp. Ett inköp som jag gjort förra veckan som jag vill ha hem nu är mina jävla skolböcker! De behövs, nästan alla har fått sina och inte jag, buhu. Hoppas de kommer imorgon, det har faktiskt gått mer än en vecka nu!

Imorgon ska jag äntligen få sova hemma, tapetseraren sa att han skulle vara klar på eftermiddagen. Yay! Har sovit hedbohemma sen i söndags så jag längtar tills jag får sova assberghemma. Det är ju så jäkla mycket närmare till skolan därifrån. Speaking of skolan, jag är på ohumör för att dra dit imorgon, men jag antar att man måste...boring.

Ska upp fem så jag borde nog sova nu. Off to the couch I go! Måste bara sparka pappa ifrån vardagsrummet först. Later!

zZzZzZz

Ok, kort kort nu. Helgen: biljard och bio. Sova hedbohemma på söndagen och idag.

Var en sväng inom assberghemma efter skolan och de hade bara slipat och spacklat lite. Uff. Och de hade lämnat toalocket uppe, MÄN! :p

Nu ska jag sova! sa Ester, 85 år. Erhm, ok ok; Sofia, 20...

NightNight!

Lördag

Jag vaknade vid tio idag för att jag slocknade vid ett typ. Vuxet va? Jag gick direkt från skolan igår till barndomshemmet och får frågan: va fan gör du här? Haha, trevligt att ens besök är uppskattat :p Var där till elva och kollade på På Spåret och alla andra frågeprogram som går på fredagar, niceness. Pappa och mamma körde hem mig och jag var redan trött när jag kom hem, hade till och med sovit en stund i päronens säng innan jag åkte hem, det är alldeles omöjligt att inte slockna i den sängen. För mig i alla fall.

Har sedan jag vaknade för över sex timmar sedan inte gjort ett skit typ. Har knappt ens gått från sängen. Slappardag deluxe med andra ord. Borde gå och beställa tvättid, diska, allmänt städa upp och fixa i ordning mig. Orka. Fast om jag går och sminkar mig så blir jag faktiskt piggare så det vore nog en bra idé. Har inget att sminka mig för dock, verkar bli en lugn kväll. Blä. Jag är på lite festhumör för en gångs skull. Kan bero på att jag lyssnade på Lil Wayne för några timmar sedan, då dansade jag faktiskt ut till köket så det fick bli dagens första rörelse :p

Förutom att slappa idag så har jag kollat på Jersey Shore, jävla bra program det där, och lyssnat på musik.
Om man ser till dagens låtar så är de det perfekta slapparsoundtracket:

Jose Gonzalez - Down the Line och Crosses

Lyssna och njut. Nu ska jag försöka fixa till mig. Later!

Oh, the joy of being old

Fy fan, det var verkligen inte en trevlig upplevelse att beställa alla skolböcker. Tvåtusenfemhundrafyrtiosex riksdaler. 2546 kronor för er som föredrar siffror. Fuckelifuckfuck. Om jag vill köpa möbler till den här lyan så får jag nog leva på nudlar ett tag till. Tur att man får mer pengar den här månaden än vanligtvis. Men ändå. Det får bli att söka jobb snart...

Hjälp till att hjälpa, gott folk

Har precis gjort min välgörenhetsgärning för dagen och smsat för att stödja Läkare utan gränsers och Rädda barnens arbete i Haiti i och med jordbävningen. Smsa ordet LIV till 72990 för att ge 50 kr till Läkare utan gränser och 10FÖRÄNDRA till 72950 för att ge 10 kr till Rädda barnen. 60 kr från min mobil var typ smärtgränsen för vad jag kan ge just nu, får se det som substitut för godiset jag ville köpa innan :p Lite bättre ändamål.

Har haft biologi idag, sju personer i klassen. Det var första gången de har haft Biologi A på vårterminen, det brukar inte vara så många som är intresserade att gå då. Man får verkligen läsa på innan så att man inte gör bort sig, det märks ju ganska lätt när man är så få. Ska försöka briljera ;)

Nu blir det disk och annan städning, sen ska jag beställa böcker och kolla igenom lite papper. Later!


Sheisse, nu rapporterar de att det är över hundratusen som dött i Haiti. De där pengarna som folk samlar ihop behövs VERKLIGEN!

I don't know what to say

Helt seriöst...de har startat musiken igen.









Fuckers.

Skjut dem snälla

Asså jag får fan FLIPP på idioterna som bor här över mig!!! Jag kan inte ens lyssna på min egen musik utan att den överröstas av deras. Det är som att bo under Hotellet för in i helvete! Hoppas fan någon ringer Securitas eller något, jag orkar inte göra det för jag vill inte få otrevliga saker i brevlådan :p Jag har bott i lägenhet sen jag föddes och jag har aldrig varit med om sån ljudnivå så det måste ju vara något fel på idiotjävlarna som spela HELA dagen. Hoppas deras trumhinnor brister och de blir döva för all framtid för det förtjänar dem. Lätt.

♪♫...and all my life, I've prayed for someone like you...♫♪

Åh, jag har skaffat Spotifykonto till mig själv nu så jag slipper sno av Alex och jag sitter således här och lägger in musik i spellistor nu och gissa vilka jag hittade? K-Ci & Jo Jo! Det var jättelänge sen jag lyssnade på All My Life och Crazy! Den sista är ju från min favoritfilm som 13-15-åring Save the Last Dance, vet inte hur många gånger jag såg den på den tiden. Hyrde den en helg och såg den fem gånger i rad bara första kvällen, då är man smått besatt av en film :p Har dock inte sett den på evigheter. Musiken är nästan bäst med hela filmen, borde nog ta och fixa hem den snart.

Cheesy love music ftw!

Tisdag

Med risk att låta som Alexandra på Facebook : Mitt liv känns helt underbart! Haha. Jag blir verkligen så lycklig när man har lyckade dagar, det behöver inte ens hända något speciellt utan bara allting klaffar och inget går emot mig så blir jag glad.


Fuck, nu skrev jag för tidigt. Jävla puckogrannar som envisas med att spela ashög musik med skitbas hela jävla tiden! Fast det stör inte min happiness så supermycket, men det är ändå rätt störande. Hoppas de blir vräkta och det flyttar in nån ny snygg kille istället ;)

Later!

VVM

Och det är vem vet mest idag! Yay!

Awesomeness

Internet fixat, skolan fixad, handling fixad. Check, check, check! Senare ska jag beställa böcker och fixa csn. Har varit uppe sen 03.40 och satte mig ner först nu typ, mycket produktiv dag tycker jag. Har varit superhyper, det har Louise och Alex nog märkt hehe. MYCKET snack från denna munnen idag :p

Nu blir det äkta bloggrunda och jag ska njuta av att ha internet på datorn istället för mobilen. Desperate Housewives idag också. Allt är sååå gött, förutom att jag blev jäkligt trött nu. Later!

Helluu!

Internet på mobilen, gotta love it! Hur skulle jag annars överleva? Kollar på Dawsons Creek nu, är rätt trött dock efter att ha plockat grejer hela dagen. Gött att ha haft en duktig slav som tyckte om att montera saker, annars hade jag aldrig fått såpass mkt gjort:p So thanks Louise! Imorgon är det massa lådor som ska ut och så ska jag lägga in mina kläder och fixa de sista småsakerna som ska hitta sin plats här bland skåpen. Nu ska jag försöka varva ner så jag kan sova snart. Later!

Fööööör-förkyld

Fy fan vad värdelöst det känns att vara superförkyld när man ska fortsätta inflyttningen. Det är nog inte så bra att gå hem mitt i natten från Kinna när det är minst tio minus... Ska ta ett bad nu för att jag fryser ihjäl och sen måste jag och morsan till affären för att köpa hem allt som behövs och senare ska jag få upp tv, dator och skrivare plus lite skit på något sätt upp till Assberg. Har ont i varenda muskel idag så att bära känns inte så kul :p
Ikväll blir det montering och uppackning av lådor och sen ska jag nog SOVA där, läskigt ;)

Fan, jag sitter och kollar på Whitney Houston på Oprah nu och hon har silver/grå och varm brun ögonskugga och då vill jag självklart göra något liknande idag, men nu kom jag på att jag bara har med mig jättelite smink (för att vara jag) och resten är däruppe. Damn.

Later!

TB news

Holy mother, Joe Manganiello ska spela en stor roll i säsong tre av True Blood! Season made right there! Ögongodis to the max i TB nästa säsong då, långa farliga män som Skarsgård och Joe bådar gott ;)


Herre

Har varit inne i lägenheten nu. O. M. G.






Sorry, jag dog bara lite.

Den är såååå liten. Och så måste jag måla hallen, köket och badrummet snart. Jävla badrum, jag får nog inte plats med steghyllan jag köpt!!! Fuck fuck fuck. Det blir mycket planering framöver på hur jag ska ha det.

Compact living alltså. Inte riktigt min grej :p Ska försöka se allt från den ljusa sidan dock, det blir nog bra i slutändan. HOPPAS jag. Nu blir det flytt för hela slanten idag.

Later!

Tiiired, men ingen sömn ännu för mig

Ikea och flyttpack med mera hela dagen, nu The Departed! Sett den redan, men den är så bra så den förtjänar att tittas på igen!
Somnade vid halv elva imorse, kunde inte sova alls så jag började läsa vissa speciella kapitel ur Twilight och det slutade med att jag läste i tre timmar ur boken, inte så bra :p Sov i två timmar och sen bar det av till Ikea. Köpte bara lite småsaker. Imorgon blir det flytt! Inte helt dock, men vi får väl se hur det blir. Ingen soffa, inget matbord, yay. Det får fixas om någon vecka. Morsan och farsan köpte en tv-bänk häromdagen som jag ville ha, istället för matbord, kanske inte den mest prioriterade grejen egentligen but yeah yeah. Det blir fint så småningom.

Later! Nu står Leo på schemat ;)

Saker man lär sig på Twitter; del 1

Happy Palindrome Day! Idag är det 01/02/2010, vilket blir samma baklänges :p I alla fall med ickesvensk datumföljd... Haha. Igår var det Happy National Hangover Day enligt Twitter, gotta love it!

Redan andra januari, tiden flyger

Ska till Gbg om några timmar, borde väl sova men orka :p Orkar inte skriva något längre om nyår, men kan väl säga att det var bra i alla fall. Hade inriktat mig helt på att jag skulle ha tråkigt, men det blev bättre än jag trodde. Är dock helt blåslagen nu, alkohol och en Sofia utan balans plus ishalka är inte en bra mix. Ramlade fem gånger igår, mina knän är helt misshandlade och nyss kände jag att jag har ett blåmärke i nacken vid hårfästet. Hur fan lyckas man med det?! :p Har en massa småsår på händerna också och en svinond bula/blåmärke på höger underarm. Det var värt det dock. Var fortfarande full när jag gick upp och drack vatten vid tiotiden och sen sov jag till fem. Inte mycket dagsljus denna första januari alltså, haha. Har suttit i morgonrock hela kvällen.

En vettig sak jag har gjort idag är att adressändra. Borde ha gjort det för några dagar sen, men vem bryr sig, man kan ju bara hämta posten hemma.
Har kommit på att min lägenhet kommer se helt asful ut tills i slutet av januari, har knappt några möbler ju! Ska försöka få hem matbord imorgon, men soffa lär jag inte kunna fixa än på ett tag för det kommer ta så stor plats när de ska tapetsera och så flyger pappa iväg på måndag. Jag får väl leva med att allt inte är perfekt i några veckor, sen kommer det att bli super dock!

Nu MÅSTE jag sova! Later!


RSS 2.0