Trööött...

Försökte att gå och lägga mig tidigt igår, vid elva, och somnade ganska snabbt. Vaknade vid halv tre och kunde inte somna om. Gick upp vid halv fyra och har varit vaken sen dess... Så nu är jag inne på min tredje kopp kaffe, hoppas verkligen att the third is the charmed så att jag orkar dammsuga hela lägenheten och sen gå ut på en promenad :)

Har fått tid för klippning i morgon klockan 18! Jag, min syrra och min kusin ska klippa oss samtidigt. Börjar få lite ångest för att jag kommer antagligen vara tvungen att klippa av ganska mycket av mitt hår för att det ska se bra ut :(  Det har blivit så slitet att underhåret typ har gått av, så nu skulle jag inte direkt kalla min frisyr för vacker direkt :p Hoppas iaf att jag blir nöjd och klarar av att gå med kort hår ett tag. Så, då var dagens klagande över mitt stora i-landsproblem över;)


Ljus, ljus, strålande ljus

Vilken skillnad en timme mer ljus på kvällen gör för mitt humör! Får riktigt sköna vårkänslor :) Var ju tvungen att lacka om naglarna till en mer vårig färg så de passar mitt humör. Samtidigt som universum bestämmer sig för att jävlas lite med mig genom att göra så att jag råkar spilla nagellacksborttagning på min laptop som jag har haft i mindre än en vecka :( Så nu har den en trevlig vit fläck på sidan, men det kan jag leva med. Hellre en fläck på sidan än att jag hade råkat spilla över hela tangentbordet :)



Och så en bild på en blek, men glad Sofia ;)


Man, times fly...

Måndag, sista måndagen i mars.. Shit, va tiden går fort! Vår, snart sommar, sen höst, vinter and before you know it you're 65 and ready to retire :p Nej, riktigt så fort hoppas jag inte att tiden ska gå men årets första månader brukar flyga förbi för mig.

Nu är det dags för mig att gå och duscha, sen får vi se vad som händer. Har lite grejer som jag borde försöka göra så det blir överstökat, så slipper jag göra det senare i veckan. Andra planer för veckan inkluderar:
  • Frisörbesök
  • Mängder av promenader för att njuta av vårvädret!
  • + massor av andra saker som jag inte kan komma på nu ;)

Mer fippleri!

Jag har hållit på med min nya header i timmar nu, men är äntligen klar! Allt som kunde gå fel gick fel, men nu är jag nöjd. Puuh...har fått huvudvärk av all ilska och koncentration! Fast det var värt det :p

Nu ska jag varva ner, och vad är inte det bästa hjälpmedlet för mental nedvarvning om inte; music, sweet sweet music!

Bon Iver - Stacks



Känner redan att huvudet blir lättare...☆

Surprise, surprise!



Kass mobilbild, men det här är i alla fall vad jag har fått idag! Ibland är det bra med snälla föräldrar ;)
Älskar datormusen, den passar bra ihop med min svarta laptop :) Hörlurarna var också mycket välbehövliga!

Lördag

Hjälp, va trött jag är! Ska snart dricka en tunna kaffe så jag får lite fart på hjärnan :p Det är inte bra att vara uppe så sent om man vill kunna njuta lite av helgen också. Idag har jag inga speciella planer, kanske blir det utgång men är egentligen inte så sugen på att gå ut. Fast det kanske jag blir senare;)

Måste säga lycka till till Louise, som skriver högskoleprovet idag!!!

Här får du lite good luck!

Första inlägget!

Sitter här och fipplar med designen till denna blogg, min första btw, och lyssnar självklart på lite musik samtidigt ;) För att fira detta första inlägg så lägger jag in en låt som jag har lyssnat mycket på nu de senaste månaderna. Det är en låt av The National som kommer från Brooklyn (ursprungligen från Cincinnati, men whatever ;p).

Låten heter Slow Show.

Enjoy!


RSS 2.0