Kroatien Update!

Sitter i receptionen nu och tankte skriva en kort update innan jag gar ner till stranden. Vi har solat hela dagen idag i Medelin och jag (JAG!)  badade i typ en timme, awesome huh? Skitskont i vattnet! Igar var vi vid ett skont stalle med klippor, fast det ar det ju typ overallt har vid Pulakusten :p Sen var vi vid Gunnel och co's hus pa kvallen och kakade och spelade kort och tittade pa film. Good shit! Har tagit en massa kort, lekt lite paparazzi ;) Nu ska jag dra ivag och leka lite mer med kameran, sen ska jag forsoka fanga solnedgangen ocksa. Ses pa typ fredag, ni far ha det sa skont hemma!


Kommentarer
Postat av: amra

finally!!

jau nu ser ja att även du kan använda internetcaffe :p men låter som en jättehärlig resa!! o klipporna o de enroma bergen :) hela juggolandet är täckt med såna även i städerna det är jättevackert!! shit cant wait till bilderna kommer!!! pussssam!

2009-07-13 @ 11:07:34

Släng ner era tankar här ♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Välkommen! Här kommer du kunna läsa om mig, Sofia, och vilka tankar som hoppar omkring i min skalle för dagen:P Oftast kommer det nog att handla om: musik; för att jag inte kan leva utan den, smink; för att jag lite utav en makeup junkie, film; för att det är ett bra tidsfördriv helt enkelt, + anything and everything else life decides to throw my way! ♥